Рецепт Баклажани по-корейськи смажені

Рецепт Баклажани по-корейськи смажені
Кількість порцій: 4 Час приготування: 12 г. 0 хв.
Баклажани по-корейськи смажені подають холодними. Виходить дуже смачний, ситний і вітамінний овочевий салат з пікантним смаком. Ще смажені баклажани по-корейськи називають "; Каді-ча ";.

опис приготування:

Як приготувати баклажани по-корейськи смажені?

Дуже просто! Пропоную докладний покроковий рецепт, слідуючи якому, ви отримаєте чудову закуску на всі випадки життя! Zaintrigovanи? Тоді швидше приступайте до готування!

  • баклажани— 1 штука
  • Болгарський перець— 1 штука
  • морква— 1-2 штук
  • часник— 2-3 зубчиків
  • оцет 6%  — 3 Ст. ложки
  • Приправа для корейської моркви— 2/3 Ст. ложки
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • кунжут— 2/3 чайних ложки
  • зелень петрушки— 1 пучок
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка(для смаження)
Баклажани по-корейськи смажені - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Моркву очистіть і промийте, баклажан гарненько промийте, не очищаючи. Болгарський перець помийте. Якщо він великий, відріжте половину, якщо невеликий, то візьміть цілий.

Баклажани по-корейськи смажені - фото крок 2 Баклажан порізати соломкою, посоліть і залийте холодною водою на 40-60 хвилин, щоб прибрати гіркоту.

Баклажани по-корейськи смажені - фото крок 3 Потім злийте воду і обсмажте баклажани в невеликій кількості рослинного масла до рум'яності.

Баклажани по-корейськи смажені - фото крок 4 Окремо натріть на тертці моркву, а солодкий перець поріжте тонкою соломкою.

Баклажани по-корейськи смажені - фото крок 5 Дрібно наріжте часник і петрушку.

Баклажани по-корейськи смажені - фото крок 6 Змішайте всі інгредієнти в одній мисці. Додайте сіль, що залишилася, цукор і оцет. Всипте приправу і кунжутне насіння, які додадуть страві особливу пікантність.

Баклажани по-корейськи смажені - фото крок 7 Весь вміст салатника гарненько перемішайте і поставте в холодильник на 12 годин. Після закінчення цього часу баклажани по-корейськи будуть готові. Можна їх подавати. Їжте із задоволенням.

Подібні рецепти

Баклажани, смажені кільцями

Баклажани, смажені на сковороді

Найпопулярніший спосіб приготування баклажанів — кільця світла. Можна подавати з різними соусами. опис приготування: Перед смаженням баклажанів їх треба посолити, залишити на хвилин 5-10 і потім злити сік. Так ми позбудемося гіркоти. Потім обов'язково промокніть паперовою серветкою і тільки то...

Баклажани, смажені кружечками

Баклажани, смажені кружечками

Це самий простий і швидкий спосіб приготувати баклажани. Потрібно просто порізати їх кружечками, посолити і підсмажити. Усе. опис приготування: Приготуйте баклажани, смажені кружечками. Вам знадобиться масло рослинне, спеції і зелень для прикраси. Подавайте з улюбленим соусом . баклажани— 2 ...

Баклажани, смажені з часником і сметаною

Баклажани, смажені з часником і сметаною

Пропоную вашій увазі рецепт приготування баклажанів, смажених з часником і сметаною. Дуже просто і смачно. опис приготування: Баклажани недовго смажаться на сковороді, просочуючись ароматами лука і кропу і сметани, яка ніжно обволікає шматочки овочів. А потім все посипається шматочками сиру, я...

Баклажани, смажені з перцем і помідорами

Баклажани, смажені з перцем і помідорами

Пікантні баклажани в якості гарячої закуски або салату — здивуєте своїх гостей і знайомих цією стравою. Дивимося і записуємо рецепт баклажанів, смажених з перцем і помідорами. опис приготування: Якщо я не помиляюся, це блюдо корейської кухні. До речі, м'ясо не обов'язково додавати, можна зроби...

Баклажани, смажені в паніровці

Баклажани, смажені в паніровці

м'які всередині, хрусткі зовні і дуже смачні баклажани, смажені в паніровці в домашніх умовах з апетитний соусом, — відмінний варіант овочевого страви на обід або на вечерю. опис приготування: Ароматний і дуже смачний соус, який доповнить класичний рецепт баклажанів, смажених в паніровці додас...