Рецепт Биточки рибні

Рецепт Биточки рибні
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 30 хв.
Соковиті і м'які рибні биточки подобаються і дітям, і дорослим, і бабусям і дідусям:) Готуються легко і швидко. їсти їх — одне задоволення. А головне для любителів рибних страв — відсутність кісток.

опис приготування:

Страви з риби дуже корисні і смачні. Але не всі з нас люблять возитися з вибиранням кісточок з рибних тушок. Раджу приготувати биточки рибні, які в домашніх умовах готуються дуже швидко. Завдяки простому рецептом страви з фото, ви зможете швидко і смачно нагодувати сім'ю. Смачного:)

  • рибне філе— 500 грам
  • Білий хліб— 150 грам
  • молоко— 150 грам
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений— 2 щіпки
  • зелень— 20 грам(по бажанню — кріп, петрушка)
  • Панірувальні сухарі або борошно— 100 грам
  • Масло для смаження— 100 грам
биточки рибні - фото крок 1 Рибне філе перевіряємо на наявність кісточок, прибираємо такі, якщо знайшли Перекручуємо філе через м'ясорубку.

биточки рибні - фото крок 2 хліб, краще окраєць, замочуємо в молоці.

биточки рибні - фото крок 3 Дрібно рубаємо зелень, хліб ретельно розминаємо або перекручує через м'ясорубку. Додаємо все це в рибний фарш, солимо і перчимо. добре розмішуємо.

биточки рибні - фото крок 4 З отримав фаршу формуємо биточки. Обвалюють їх в панірувальних сухарях.

биточки рибні - фото крок 5 Смажимо биточки на розігрітій сковороді на рослинному маслі. Смажимо на середньому вогні хвилин по 10 кожну сторону.

Подібні рецепти

Биточки з баклажанів

Кабачки на грилі

А ви їли коли-небудь ось такі цікаві биточки з баклажанів? Якщо ні, то обов'язково спробуйте, адже це чудове блюдо, я впевнена, займе почесне місце у вашому повсякденному раціоні. опис приготування: Хоча багатьом не подобається смак баклажанів, але особисто я завжди їх любила і з радістю готув...

Биточки з фаршу з підливою

Биточки з фаршу з підливою

Розповідаю про рецепт приготування биточків з фаршу з підливою. Цю страву можна подавати на обід і вечерю. Биточки добре поєднуються з гарніром з рису, гречки та інших круп, а також з картоплею. опис приготування: Можете використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, яловичину, курку, свинину, інд...

Биточки з кабачків

Биточки з кабачків

Биточки з кабачків готуються з додаванням сиру і вівсяних пластівців, я впевнена, сподобаються всім без винятку. Порадуйте своїх рідних відмінним ситним блюдом на обід або вечерю. опис приготування: коли, здавалося б, всі можливі страви з цього чудового овочу були вже приготовлені і не раз вип...

Биточки з лосося з картоплею і зеленню

Биточки з лосося з картоплею і зеленню

Биточки з лосося з картоплею і зеленню — це щось середнє між рибними і картопляними котлетами. Відмінна ідея для буденного сімейної вечері. опис приготування: Биточки з лосося з картоплею і зеленню мають дуже незвичайний і незвичний смак. Тут відчуваються і ніжні шматочки лосося, і м'яке карто...

Биточки з грибами і сиром

Биточки з грибами і сиром

З чим же ще можна приготувати дуже смачні биточки, як ні з грибами і сиром. Як мені здається це приголомшливе поєднання інгредієнтів, яке всім без винятку припаде до смаку. опис приготування: Взагалі-то, зазвичай це блюдо готують з м'яса, але мені завжди подобалося пробувати щось новеньке, том...