Рецепт Баклажани, смажені в паніровці

Рецепт Баклажани, смажені в паніровці
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 35 хв.
м'які всередині, хрусткі зовні і дуже смачні баклажани, смажені в паніровці в домашніх умовах з апетитний соусом, — відмінний варіант овочевого страви на обід або на вечерю.

опис приготування:

Ароматний і дуже смачний соус, який доповнить класичний рецепт баклажанів, смажених в паніровці додасть страві особливу пікантність. Таку закуску краще подавати гарячою, але і холодної вона не втрачає свого смаку.

  • баклажани— 2 штуки
  • борошно— 3 Ст. ложки
  • часник— 1-3 зубчиків
  • помідори— 3-4 штук
  • Томатна паста— 1 Чайна ложка
  • цибулина— 1 штука
  • Лавровий лист— 2 штуки
  • сир— 50 грам
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • Рослинна олія— За смаком
баклажани, смажені в паніровці - фото крок 1 1. Баклажани добре промити, обсушити трохи і нарізати середніми або тонкими кільцями. посипати сіллю (досить багато) і залишити хвилин на 10-20.

баклажани, смажені в паніровці - фото крок 2 2. Після промити знову баклажани під проточною водою, щоб прибрати сіль і гіркота. Обсушити рушником або паперовою серветкою.

баклажани, смажені в паніровці - фото крок 3 3. Підготувати глибоку мисочку, в яку всипати борошно. При бажанні в рецепт приготування баклажанів, смажених в паніровці можна додати дрібку ароматних трав — орегано, базилік і т.д. Обваляти кожен кружечок як слід в борошні.

баклажани, смажені в паніровці - фото крок 4 4. На сковороду налити рослинне масло і розігріти його. Викласти баклажани і обсмажити на середньому вогні до рум'яної скоринки.

баклажани, смажені в паніровці - фото крок 5 5. Тим часом можна зайнятися соусом. У невеликій сотейник налити масло і відправити туди подрібнену цибулю і лавровий лист.

баклажани, смажені в паніровці - фото крок 6 6. Додати дрібно нарізаний часник. Викласти подрібнені помідори (без шкірки краще) і томатну пасту.

баклажани, смажені в паніровці - фото крок 7 7. Все як слід перемішати. Додати сіль, перець за смаком. Уварити трохи соус. Доповнити цей простий рецепт баклажанів, смажених в паніровці можна не тільки томатним, але і будь-яким іншим соусом до смаку.

баклажани, смажені в паніровці - фото крок 8 8. Налити соус в форму і зверху викласти баклажани. Присипати сиром і можна подавати до столу. Ще один варіант, як зробити баклажани, смажені в паніровці більш апетитними — це відправити форму в розігріту духовку буквально на 5-7 хвилин.

Подібні рецепти

Баклажани, смажені кільцями

Баклажани в паніровці

Найпопулярніший спосіб приготування баклажанів — кільця світла. Можна подавати з різними соусами. опис приготування: Перед смаженням баклажанів їх треба посолити, залишити на хвилин 5-10 і потім злити сік. Так ми позбудемося гіркоти. Потім обов'язково промокніть паперовою серветкою і тільки то...

Баклажани смажені «хвіст павича»

Баклажани смажені «хвіст павича»

Відома всім закуска з баклажанів для святкового столу. Розповідаю і показую простий рецепт приготування баклажанів смажених "; Павлиний хвіст ";. опис приготування: Для приготування баклажанів смажених "; Павлиний хвіст" нам знадобляться середні баклажани, свіжі, тверді. Різати будемо їх акура...

Баклажани по-корейськи смажені

Баклажани по-корейськи смажені

Баклажани по-корейськи смажені подають холодними. Виходить дуже смачний, ситний і вітамінний овочевий салат з пікантним смаком. Ще смажені баклажани по-корейськи називають "; Каді-ча ";. опис приготування: Як приготувати баклажани по-корейськи смажені? Дуже просто! Пропоную докладний покрокови...

Баклажани, смажені кружечками

Баклажани, смажені кружечками

Це самий простий і швидкий спосіб приготувати баклажани. Потрібно просто порізати їх кружечками, посолити і підсмажити. Усе. опис приготування: Приготуйте баклажани, смажені кружечками. Вам знадобиться масло рослинне, спеції і зелень для прикраси. Подавайте з улюбленим соусом . баклажани— 2 ...

Баклажани, смажені з часником і сметаною

Баклажани, смажені з часником і сметаною

Пропоную вашій увазі рецепт приготування баклажанів, смажених з часником і сметаною. Дуже просто і смачно. опис приготування: Баклажани недовго смажаться на сковороді, просочуючись ароматами лука і кропу і сметани, яка ніжно обволікає шматочки овочів. А потім все посипається шматочками сиру, я...