Рецепт Булочки з пісочного тіста з яблуками

Рецепт Булочки з пісочного тіста з яблуками
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Рецепт приготування пісочного булочок з начинкою з яблук, тушкованих з соком лимона.

опис приготування:

Пісочні булочки з яблуками і лимонним соком мають приємний кисло-солодкий смак.

приготування:

Очистити яблука від шкірки і серцевини, нарізати на шматочки. Викласти в каструлю, додати сік лимона, 1 столову ложку вершкового масла і 2 столові ложки цукру. Гасити протягом 4 хвилин, потім остудити. Змішати в мисці борошно, мигдаль, вершкове масло, цукор, сіль і яйце. Замісити тісто і сформувати з нього кулю. Обернути тісто поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник на 1 час. Змастити маслом форму для булочок. розкачати 2/3 охолодженого тіста в пласт товщиною 1/2 см. Вирізати гуртки і викласти їх в поглиблення форми. Викласти в кожне поглиблення яблучну начинку. Час, що залишився тісто розкачати в пласт товщиною 1/2 см, вирізати кружки і накрити ними яблука. Поставити форму в духовку і випікати при температурі 175 градусів протягом 30 хвилин.


  • больших кислых яблока— 4 штуки
  • лимон, сік— 1 штука
  • вершкового масла— 145 грам
  • цукру— 80 грам
  • борошна— 150 грам
  • меленого мигдалю— 50 грам
  • солі— 1 щіпка
  • яйце— 1 штука
Пісочні булочки з яблуками і лимонним соком мають приємний кисло-солодкий смак.

приготування:

Очистити яблука від шкірки і серцевини, нарізати на шматочки. Викласти в каструлю, додати сік лимона, 1 столову ложку вершкового масла і 2 столові ложки цукру. Гасити протягом 4 хвилин, потім остудити. Змішати в мисці борошно, мигдаль, вершкове масло, цукор, сіль і яйце. Замісити тісто і сформувати з нього кулю. Обернути тісто поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник на 1 час. Змастити маслом форму для булочок. розкачати 2/3 охолодженого тіста в пласт товщиною 1/2 см. Вирізати гуртки і викласти їх в поглиблення форми. Викласти в кожне поглиблення яблучну начинку. Час, що залишився тісто розкачати в пласт товщиною 1/2 см, вирізати кружки і накрити ними яблука. Поставити форму в духовку і випікати при температурі 175 градусів протягом 30 хвилин.


Подібні рецепти

Брусничний пиріг з пісочного тіста

Суп трьох принців (Samada Bay Мода)

Цей брусничний пиріг з пісочного тіста в домашніх умовах готується швидко і просто. Рекомендую і вам спробувати! Виходить дуже смачно і ніжно. Підходить до чаю! опис приготування: Цей рецепт приготування брусничного пирога з пісочного тіста приголомшливий! ніжна, тане в роті випічка. Особисто ...

Булочки з листкового тіста з сиром

Булочки з листкового тіста з сиром

На відміну від звичних ватрушек, ця випічка виходить просто повітряної. Дуже смачна і ніжна, вона не тільки сподобається всій вашій родині, але і для гостей стане відмінним частуванням до чаю. опис приготування: З цього досить нескладному рецептом ви зможете приготувати булочки, які полюблять ...

Булочки з родзинками

Булочки з родзинками

Рецепт приготування булочок з пахтою і родзинками. опис приготування: При бажанні замість родзинок ви можете використовувати чорну смородину, тоді з повсякденного десерту булочки перетворяться в святковий. розпушувача— 2 чайних ложки соди— 1/4 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки цукру— 3 Ст....

Булочки з гуава і вершковим сиром

Булочки з гуава і вершковим сиром

Рецепт приготування листкових булочок з гуави, вершкового сиру, лимонного соку і цукрової пудри. опис приготування: Ці булочки з гуава мають пікантний кисло-солодкий смак. листа листкового тіста— 2 штуки банку гуави оболонок— 1 штука лимонного соку— 1 Чайна ложка вершкового сиру— 360 грам цу...

Булочки з гірчицею і шинкою

Булочки з гірчицею і шинкою

А чи зустрічали ви в випічці поєднання солоного, пряного і солодкого смаку? До сих пір немає? А адже це дійсно смачно! Тільки не поспішайте додавати нові інгредієнти в тісто, а дивіться рецепт. опис приготування: Нічого особливо складного в інструкції немає, адже основою буде готове тісто, а н...