Рецепт Бомбей
Рецепт приготування індійського страви з яловичини і креветок.
опис приготування:
Рецепт приготування індійського страви з яловичини і креветок.
- апельсиновий сік— 1 Склянка
- оцет— 1/4 склянки
- лимонний сік— 1 штука
- сік з лайма— 1 штука
- імбир— 1/4 склянки(свіжий, рубаний )
- Worcestershire соус— 1/4 склянки
- мідь— 1 Чайна ложка
- часник— 5 штук(зубчиків)
- чилі— 6 штук(подрібнений )
- чебрець— 2 Ст. ложки
- бурбон— 1/4 склянки
- червоний— 2 Ст. ложки
- обкладинка— 2 Ст. ложки
- солона приправа— 3 Ст. ложки
- соєвий соус— 1/4 склянки
- м'ята— 4 штуки(листя нарізати )
Бомбей: 2 кг яловичини, 1 / 2 фунта креветок, 3 столових ложки порошку каррі, 3 4 стебла селери, 5 зубчиків часнику, сік з лайма, сік лимона, 1 / 4 чашки імбиру, 1 великий помідор, 1 / 2 червоної цибулі (кубиками), 1 манго (кубиками), 1 папайя (кубиками), 2 ківі (кубиками), 1 / 4 ананаса (кубиками), 1 / 2 склянки кокосового молока, 1 / 2 мішечка кокосової стружки, 10-15 мигдалю, кайенскийперець сілантро Мінт
Обрізати жир з попереку.
Нарізаємо тонкі стейки.
Ми залишаємо на ніч в маринаді.
Нарізаємо стейк на дрібні смужки і обсмажуємо в невеликій кількості маринаду.
Відкладіть м'ясо в сторонку і виконайте все те ж саме з креветками. Обсмажуємо часник і імбир, додаємо фрукти і овочі. готуємо 3 хвилини і потім додаємо трохи маринаду.
Як тільки закипить, зробити маленький розчин крохмалю і додати до загустіння. Перемішати з смаженим м'ясом і овочами.
Нагріваємо сковороду і обсмажуємо мигдаль, зелена цибуля і кокосову стружку. Зняти з вогню і змішати з м'ясом.
Подавати до столу з рисом або локшиною.
Подібні рецепти
Італійський лід
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...