Рецепт Бомбей

Рецепт Бомбей
Кількість порцій: 4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Рецепт приготування індійського страви з яловичини і креветок.

опис приготування:

Рецепт приготування індійського страви з яловичини і креветок.

  • апельсиновий сік— 1 Склянка
  • оцет— 1/4 склянки
  • лимонний сік— 1 штука
  • сік з лайма— 1 штука
  • імбир— 1/4 склянки(свіжий, рубаний )
  • Worcestershire соус— 1/4 склянки
  • мідь— 1 Чайна ложка
  • часник— 5 штук(зубчиків)
  • чилі— 6 штук(подрібнений )
  • чебрець— 2 Ст. ложки
  • бурбон— 1/4 склянки
  • червоний— 2 Ст. ложки
  • обкладинка— 2 Ст. ложки
  • солона приправа— 3 Ст. ложки
  • соєвий соус— 1/4 склянки
  • м'ята— 4 штуки(листя нарізати )
Бомбей - фото крок 1 Змішайте всі інгредієнти разом в мисці. Поставити в холодильник на годину.

Бомбей - фото крок 2 Бомбей: 2 кг яловичини, 1 / 2 фунта креветок, 3 столових ложки порошку каррі, 3 4 стебла селери, 5 зубчиків часнику, сік з лайма, сік лимона, 1 / 4 чашки імбиру, 1 великий помідор, 1 / 2 червоної цибулі (кубиками), 1 манго (кубиками), 1 папайя (кубиками), 2 ківі (кубиками), 1 / 4 ананаса (кубиками), 1 / 2 склянки кокосового молока, 1 / 2 мішечка кокосової стружки, 10-15 мигдалю, кайенскийперець сілантро Мінт

Бомбей - фото крок 3 Обрізати жир з попереку.

Бомбей - фото крок 4 Нарізаємо тонкі стейки.

Бомбей - фото крок 5 Ми залишаємо на ніч в маринаді.

Бомбей - фото крок 6 Нарізаємо стейк на дрібні смужки і обсмажуємо в невеликій кількості маринаду.

Бомбей - фото крок 7 Відкладіть м'ясо в сторонку і виконайте все те ж саме з креветками. Обсмажуємо часник і імбир, додаємо фрукти і овочі. готуємо 3 хвилини і потім додаємо трохи маринаду.

Бомбей - фото крок 8 Як тільки закипить, зробити маленький розчин крохмалю і додати до загустіння. Перемішати з смаженим м'ясом і овочами.

Бомбей - фото крок 9 Нагріваємо сковороду і обсмажуємо мигдаль, зелена цибуля і кокосову стружку. Зняти з вогню і змішати з м'ясом.

Бомбей - фото крок 10 Подавати до столу з рисом або локшиною.

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Італійський лід

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...