Рецепт Бісквіт молочний в мультиварці
Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої.
опис приготування:
Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний смак. Його можна подавати в початковому вигляді або використовувати в якості основи для всіляких тортів.
- яйця курячі— 3 штуки
- молоко (2,5% жирності) — 120 мілілітрів
- Вершкове масло— 60 грам
- Цукровий пісок— 100 грам
- Борошно пшеничне— 170 грам
- розпушувач— 1 Ст. ложка
- Ванільний цукор— 1 Чайна ложка
- сіль кухонна— 1 щіпка
За допомогою міксера збийте яйця до пишності з додаванням цукрового піску, ванільного цукру і дрібки солі.
Коли яєчна маса посвітлішає і стане повітряної, порціями всипте в неї просіяне борошно, змішану з розпушувачем. Акуратно перемішайте тісто лопаткою знизу вгору.
Після додавання борошна маса вийде досить густою і щільною.
У підходящої ємності розтопіть вершкове масло в молоці, довівши суміш до кипіння.
Частинами влийте в тісто гарячу молочно-масляну суміш при обережному і швидкому перемішуванні.
Підготуйте чашу мультиварки, застеливши її пергаментом, змазаним маслом і присипаним борошном. Вилийте тісто в чашу і випікайте протягом 60 хвилин, встановивши режим "; Випічка ";.
Після закінчення приготування відкрийте кришку мультиварки і дайте бісквіту трохи охолонути в чаші, а потім акуратно викладіть його на блюдо. Подавайте молочний бісквіт, за бажанням доповнивши його цукровою пудрою, фруктовим джемом, розтопленим шоколадом або улюбленим кремом.
Подібні рецепти
Квас з житнього хліба без дріжджів
англійська бісквіт — це традиційна англійська випічка зі збитими вершками і полуницею. Ласунам присвячується опис приготування: Правильний рецепт традиційного англійського бісквіта, упевнений, стане в нагоді кожній господині. взагалі, варто один раз зважитися будинку спекти бісквіт і зробити з...
Бісквіт, який виходить завжди
Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...
Бісквіт на ряжанка
Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка. опис приготування: Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак не...
Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном
Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...
Бісквіт на сковороді
Бісквіт на сковороді приготувати абсолютно не складно. Особливих секретів знати не обов'язково. Необхідно просто слідувати рецептом і у Вас вийде незрівнянний шоколадний бісквіт! готуємо?:) опис приготування: Готувати бісквіт на сковороді — одне задоволення. найскладніше — це правильно замісит...