Рецепт Бісквіт молочний в мультиварці

Рецепт Бісквіт молочний в мультиварці
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої.

опис приготування:

Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний смак. Його можна подавати в початковому вигляді або використовувати в якості основи для всіляких тортів.

  • яйця курячі— 3 штуки
  • молоко (2,5% жирності)  — 120 мілілітрів
  • Вершкове масло— 60 грам
  • Цукровий пісок— 100 грам
  • Борошно пшеничне— 170 грам
  • розпушувач— 1 Ст. ложка
  • Ванільний цукор— 1 Чайна ложка
  • сіль кухонна— 1 щіпка
Бісквіт молочний в мультиварці - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

Бісквіт молочний в мультиварці - фото крок 2 За допомогою міксера збийте яйця до пишності з додаванням цукрового піску, ванільного цукру і дрібки солі.

Бісквіт молочний в мультиварці - фото крок 3 Коли яєчна маса посвітлішає і стане повітряної, порціями всипте в неї просіяне борошно, змішану з розпушувачем. Акуратно перемішайте тісто лопаткою знизу вгору.

Бісквіт молочний в мультиварці - фото крок 4 Після додавання борошна маса вийде досить густою і щільною.

Бісквіт молочний в мультиварці - фото крок 5 У підходящої ємності розтопіть вершкове масло в молоці, довівши суміш до кипіння.

Бісквіт молочний в мультиварці - фото крок 6 Частинами влийте в тісто гарячу молочно-масляну суміш при обережному і швидкому перемішуванні.

Бісквіт молочний в мультиварці - фото крок 7 Підготуйте чашу мультиварки, застеливши її пергаментом, змазаним маслом і присипаним борошном. Вилийте тісто в чашу і випікайте протягом 60 хвилин, встановивши режим "; Випічка ";.

Бісквіт молочний в мультиварці - фото крок 8 Після закінчення приготування відкрийте кришку мультиварки і дайте бісквіту трохи охолонути в чаші, а потім акуратно викладіть його на блюдо. Подавайте молочний бісквіт, за бажанням доповнивши його цукровою пудрою, фруктовим джемом, розтопленим шоколадом або улюбленим кремом.

Подібні рецепти

Англійський бісквіт

Квас з житнього хліба без дріжджів

англійська бісквіт — це традиційна англійська випічка зі збитими вершками і полуницею. Ласунам присвячується опис приготування: Правильний рецепт традиційного англійського бісквіта, упевнений, стане в нагоді кожній господині. взагалі, варто один раз зважитися будинку спекти бісквіт і зробити з...

Бісквіт, який виходить завжди

Бісквіт, який виходить завжди

Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...

Бісквіт на ряжанка

Бісквіт на ряжанка

Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка. опис приготування: Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак не...

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...

Бісквіт на сковороді

Бісквіт на сковороді

Бісквіт на сковороді приготувати абсолютно не складно. Особливих секретів знати не обов'язково. Необхідно просто слідувати рецептом і у Вас вийде незрівнянний шоколадний бісквіт! готуємо?:) опис приготування: Готувати бісквіт на сковороді — одне задоволення. найскладніше — це правильно замісит...