Рецепт Біскотті з мигдалем і апельсиновою цедрою

Рецепт Біскотті з мигдалем і апельсиновою цедрою
Кількість порцій: 10 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування бискотти з мигдалем, апельсиновою цедрою, апельсиновим лікером Grand Marnier і ванільним екстрактом

опис приготування:

Для різноманітності ви можете додати в рецепт інші горіхи або сухофрукти.

  • великих яйця— 3 штуки(плюс 1 білок)
  • розпушувача— 1 Ст. ложка
  • топленого вершкового масла— 10 Ст. ложок
  • солі— 1/3 чайних ложки
  • ванільного екстракту— 1 Ст. ложка
  • лікеру Grand Marnier або іншого апельсинового лікеру— 1 Ст. ложка
  • апельсинової цедри— 1 Ст. ложка
Біскотті з мигдалем і апельсиновою цедрою - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів. Вистелити великий пергаментним папером або силіконовим килимком. Віночком збити яйце в мисці. Нарізати або натерти мигдаль. В іншій середній мисці або великому мірній склянці змішати борошно і розпушувач. Нагріти вершкове масло у великій каструлі на повільному вогні до тих пір, поки воно не розтане. Зняти каструлю з вогню, розмішати масло з цукром і сіллю. Перемішати з яйцями, додаючи по одному яйцю за раз. Додати ванільний екстракт, лікер і апельсинову цедру. Поступово додати борошняну суміш і мигдаль, перемішати.

Біскотті з мигдалем і апельсиновою цедрою - фото крок 2 2. Розділити тісто навпіл. Сформувати з кожної частини прямокутник близько 2 см у висоту і 5 см по діагоналі. Викласти на підготовлений лист. За допомогою кисті змастити прямокутники яєчним білком. Випікати протягом 30 хвилин до золотистого кольору.
Дати охолонути на стійці протягом 30 хвилин.

Біскотті з мигдалем і апельсиновою цедрою - фото крок 3 3. Розрізати кожен прямокутник по діагоналі на скибочки товщиною 1 см. Викласти бискотти зрізаною стороною вниз на деко. випікати 11 хвилин, потім перевернути щипцями і випікати 7 хвилин, поки краю не підрум'яняться. Дати охолонути на стійці.

Біскотті з мигдалем і апельсиновою цедрою - фото крок 4 4. Повторити з рештою прямокутником тесту. Подавати бискотти з чашкою кави або чаю

Подібні рецепти

Біскотті (Біскотті)

Гороховий суп з копченим стегенцем

Італійське довге жорстке печиво яке можна їсти погрожує в кави, гарячий шоколад або вино. опис приготування: Італійське довге жорстке печиво яке можна їсти погрожує в кави, гарячий шоколад або вино. цукор— 200 грам яйце— 2 штуки ванільний екстракт— 2 грами мигдальний екстракт— 1 грам тертий ...

Біскотті з пармезаном і шинкою

Біскотті з пармезаном і шинкою

Біскотті з пармезаном і шинкою — традиційне італійське печиво, чимось нагадує запечені шматочки хліба. Хрусткі і ароматні, вони є чудовою закускою і добре йдуть до вина. опис приготування: наскільки знаю, biskotti — це не просто смачне італійське печиво, це ще і різдвяне печиво. Як повідомляє ...

Бісквіт з кавою і мигдалем

Бісквіт з кавою і мигдалем

Кожен любитель кави і мигдалю оцінить цей пиріг, так як він неймовірно смачний! ніжний бісквіт, аромат кави і мигдалю, а також солодка просочення роблять цей пиріг дійсно особливим. опис приготування: Якщо ви кавоман, вам просто необхідно дізнатися, як приготувати бісквіт з кавою і мигдалем! А...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...