Рецепт Бісквіт з кавою і мигдалем
Кожен любитель кави і мигдалю оцінить цей пиріг, так як він неймовірно смачний! ніжний бісквіт, аромат кави і мигдалю, а також солодка просочення роблять цей пиріг дійсно особливим.
опис приготування:
Якщо ви кавоман, вам просто необхідно дізнатися, як приготувати бісквіт з кавою і мигдалем! Аромат цього пирога неймовірний, випічка стане родзинкою кожного святкового столу. Ви можете легко замінити мигдаль іншими горіхами на вашу перевазі. Дуже простий у приготуванні, цей бісквіт стане справжньою знахідкою для кожної господині!
- мелений мигдаль— 50 грам
- Коричневий цукор— 50 грам
- Мелену каву— 2 чайних ложки
- Вершкове масло— 175 грам
- цукор— 150 грам
- яйця— 3 штуки
- Борошно з розпушувачем— 200 грам
- сода— 1 Чайна ложка
2. Приготуйте бісквіт. Збийте розм'якшене масло, білий цукор і яйця ( вводите їх по одному). перемішайте.
3. Додайте борошно і розпушувач, соду. Testo майже.
4. викладіть 1/3 частина тесту на застелену пергаментним папером форму. Далі викладіть кавову начинку.
5. Викладіть ще один шар тіста і начинки. Верхній шар присипте сумішшю з мигдалю, кориці і темного цукру.
6. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 45 хвилин. Після вийміть пиріг і залиште його в формі на 10 хвилин остигати. Далі вийміть його з форми і полийте сиропом (у мене цукровий сироп з кавовим лікером).
7. пиріг готовий. Смачного!
Подібні рецепти
Молочний коктейль з кавою
англійська бісквіт — це традиційна англійська випічка зі збитими вершками і полуницею. Ласунам присвячується опис приготування: Правильний рецепт традиційного англійського бісквіта, упевнений, стане в нагоді кожній господині. взагалі, варто один раз зважитися будинку спекти бісквіт і зробити з...
Бісквіт, який виходить завжди
Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...
Бісквіт молочний в мультиварці
Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...
Бісквіт на ряжанка
Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка. опис приготування: Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак не...
Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном
Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...