Рецепт Бісквіт з кавою і мигдалем

Рецепт Бісквіт з кавою і мигдалем
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Кожен любитель кави і мигдалю оцінить цей пиріг, так як він неймовірно смачний! ніжний бісквіт, аромат кави і мигдалю, а також солодка просочення роблять цей пиріг дійсно особливим.

опис приготування:

Якщо ви кавоман, вам просто необхідно дізнатися, як приготувати бісквіт з кавою і мигдалем! Аромат цього пирога неймовірний, випічка стане родзинкою кожного святкового столу. Ви можете легко замінити мигдаль іншими горіхами на вашу перевазі. Дуже простий у приготуванні, цей бісквіт стане справжньою знахідкою для кожної господині!

  • мелений мигдаль— 50 грам
  • Коричневий цукор— 50 грам
  • Мелену каву— 2 чайних ложки
  • Вершкове масло— 175 грам
  • цукор— 150 грам
  • яйця— 3 штуки
  • Борошно з розпушувачем— 200 грам
  • сода— 1 Чайна ложка
Бісквіт з кавою і мигдалем - фото крок 1 1. Приготуйте кавову начинку. Змішайте мелений мигдаль, коричневий цукор і кава. перемішайте.

Бісквіт з кавою і мигдалем - фото крок 2 2. Приготуйте бісквіт. Збийте розм'якшене масло, білий цукор і яйця ( вводите їх по одному). перемішайте.

Бісквіт з кавою і мигдалем - фото крок 3 3. Додайте борошно і розпушувач, соду. Testo майже.

Бісквіт з кавою і мигдалем - фото крок 4 4. викладіть 1/3 частина тесту на застелену пергаментним папером форму. Далі викладіть кавову начинку.

Бісквіт з кавою і мигдалем - фото крок 5 5. Викладіть ще один шар тіста і начинки. Верхній шар присипте сумішшю з мигдалю, кориці і темного цукру.

Бісквіт з кавою і мигдалем - фото крок 6 6. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 45 хвилин. Після вийміть пиріг і залиште його в формі на 10 хвилин остигати. Далі вийміть його з форми і полийте сиропом (у мене цукровий сироп з кавовим лікером).

Бісквіт з кавою і мигдалем - фото крок 7 7. пиріг готовий. Смачного!

Подібні рецепти

Англійський бісквіт

Молочний коктейль з кавою

англійська бісквіт — це традиційна англійська випічка зі збитими вершками і полуницею. Ласунам присвячується опис приготування: Правильний рецепт традиційного англійського бісквіта, упевнений, стане в нагоді кожній господині. взагалі, варто один раз зважитися будинку спекти бісквіт і зробити з...

Бісквіт, який виходить завжди

Бісквіт, який виходить завжди

Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...

Бісквіт молочний в мультиварці

Бісквіт молочний в мультиварці

Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...

Бісквіт на ряжанка

Бісквіт на ряжанка

Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка. опис приготування: Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак не...

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...