Рецепт Борщ «гетьманський»

Рецепт Борщ «гетьманський»
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування Гетьманського борщу з кулінарної передачі телеканалу Кухня ТВ.

опис приготування:

почистити овочі. Кубиками нарізати цибулю, буряк, морква, перець, капусту, картопля і баклажани — порізати крупною соломкою. Нагріти сковороду з рослинним маслом. Обсмажити моркву протягом 3 хвилин. Додати цибулю і обсмажувати ще 2 хвилини. Покласти дрібно нарізаний помідор і томатну пасту. готувати близько 3 хвилин на слабкому вогні. кинути буряк, смажити ще 15 хвилин.

закип'ятити бульйон. Додати в нього 4 столових ложок овочів і капусту. Закрити кришкою і варити на слабкому вогні протягом 7 хвилин. Додати картоплю, потім через кілька хвилин додати баклажани. По закінченню 5 хвилин кинути залишилися овочі. готувати 10 хвилин на слабкому вогні.

Порубати всю наявну зелень і додати її в борщ. Потовкти шпик з часником і додати в суп. Зняти з вогню. Закрити кришкою і дати постояти близько 20 хвилин.


  • м'ясний бульйон— 2 L
  • цибулина— 2 штуки
  • морква— 2 штуки
  • буряк— 1 штука
  • капуста— 300 грам
  • картопля— 2 штуки
  • болгарський перець— 1 штука
  • баклажан— 1 штука
  • Зелена квасоля— 150 грам
  • помідор— 1 штука
  • томатна паста— 180 грам
  • лавровий лист— 2 штуки
  • запашний перець— 5 штук
  • рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • шпик— 150 грам
  • часник— 5 зубчиків
почистити овочі. Кубиками нарізати цибулю, буряк, морква, перець, капусту, картопля і баклажани — порізати крупною соломкою. Нагріти сковороду з рослинним маслом. Обсмажити моркву протягом 3 хвилин. Додати цибулю і обсмажувати ще 2 хвилини. Покласти дрібно нарізаний помідор і томатну пасту. готувати близько 3 хвилин на слабкому вогні. кинути буряк, смажити ще 15 хвилин.

закип'ятити бульйон. Додати в нього 4 столових ложок овочів і капусту. Закрити кришкою і варити на слабкому вогні протягом 7 хвилин. Додати картоплю, потім через кілька хвилин додати баклажани. По закінченню 5 хвилин кинути залишилися овочі. готувати 10 хвилин на слабкому вогні.

Порубати всю наявну зелень і додати її в борщ. Потовкти шпик з часником і додати в суп. Зняти з вогню. Закрити кришкою і дати постояти близько 20 хвилин.


Подібні рецепти

Борщ з борщівника

Відкритий пиріг з куркою і грибами

Рецепт приготування борщу з борщівника, буряка, картоплі, зеленої цибулі і бурякового відвару. опис приготування: Борщівник - багаторічна трав'яниста рослина сімейства зонтичних з зазубреними листям. За старих часів борщем називалася юшка з борщівника, а саме відвар борщівника на буряковому кв...

Борщ з індички

Борщ з індички

Індичка не дарма вважається самим дієтичним і корисним м'ясом. Тому його рекомендують для дитячого і дієтичного харчування. Сьогодні готуємо борщ з індичкою. ароматне, смачне і корисне перша страва. опис приготування: борщ — одне з найчастіших страв на нашому обідньому столі. Рецептів його при...

Борщ на бобах

Борщ на бобах

Борщ на бобах — це борщ спеціально призначений для тих, хто дотримується дієти, воліє пісну або вегетаріанську їжу. Однак смак такого борщу абсолютно не поступається класичним! опис приготування: Борщ на бобах — це борщ абсолютно пісний і вегетаріанський. Тут немає м'яса, але в той же час він ...

Борщ з курки

Борщ з курки

Секрет приготування борщу полягає в підготовці овочів, а м'ясо можна використовувати будь-який. уявляю рецепт, як приготувати борщ з курки. Він такий же смачний, поживний, як і класичний. опис приготування: Борщ обов'язково подавати зі сметаною і чорним хлібом. А ще краще - з салом і часником ...

Борщ на курячому бульйоні

Борщ на курячому бульйоні

Це прекрасний дієтичний борщ, приготований на основі курячого бульйону. Блюдо ідеально зігріває в холодну пору року, що дуже актуально в осінньо-зимовий період. Простий і смачний обід! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування борщу на курячому бульйоні. За рахунок того, що кур...