Рецепт Борщ «гетьманський»

Рецепт Борщ «гетьманський»
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування Гетьманського борщу з кулінарної передачі телеканалу Кухня ТВ.

опис приготування:

почистити овочі. Кубиками нарізати цибулю, буряк, морква, перець, капусту, картопля і баклажани — порізати крупною соломкою. Нагріти сковороду з рослинним маслом. Обсмажити моркву протягом 3 хвилин. Додати цибулю і обсмажувати ще 2 хвилини. Покласти дрібно нарізаний помідор і томатну пасту. готувати близько 3 хвилин на слабкому вогні. кинути буряк, смажити ще 15 хвилин.

закип'ятити бульйон. Додати в нього 4 столових ложок овочів і капусту. Закрити кришкою і варити на слабкому вогні протягом 7 хвилин. Додати картоплю, потім через кілька хвилин додати баклажани. По закінченню 5 хвилин кинути залишилися овочі. готувати 10 хвилин на слабкому вогні.

Порубати всю наявну зелень і додати її в борщ. Потовкти шпик з часником і додати в суп. Зняти з вогню. Закрити кришкою і дати постояти близько 20 хвилин.


  • м'ясний бульйон— 2 L
  • цибулина— 2 штуки
  • морква— 2 штуки
  • буряк— 1 штука
  • капуста— 300 грам
  • картопля— 2 штуки
  • болгарський перець— 1 штука
  • баклажан— 1 штука
  • Зелена квасоля— 150 грам
  • помідор— 1 штука
  • томатна паста— 180 грам
  • лавровий лист— 2 штуки
  • запашний перець— 5 штук
  • рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • шпик— 150 грам
  • часник— 5 зубчиків
почистити овочі. Кубиками нарізати цибулю, буряк, морква, перець, капусту, картопля і баклажани — порізати крупною соломкою. Нагріти сковороду з рослинним маслом. Обсмажити моркву протягом 3 хвилин. Додати цибулю і обсмажувати ще 2 хвилини. Покласти дрібно нарізаний помідор і томатну пасту. готувати близько 3 хвилин на слабкому вогні. кинути буряк, смажити ще 15 хвилин.

закип'ятити бульйон. Додати в нього 4 столових ложок овочів і капусту. Закрити кришкою і варити на слабкому вогні протягом 7 хвилин. Додати картоплю, потім через кілька хвилин додати баклажани. По закінченню 5 хвилин кинути залишилися овочі. готувати 10 хвилин на слабкому вогні.

Порубати всю наявну зелень і додати її в борщ. Потовкти шпик з часником і додати в суп. Зняти з вогню. Закрити кришкою і дати постояти близько 20 хвилин.


Подібні рецепти

Борщ білоруський

Піца швидко на сковороді

Білоруський борщ - один з численних варіантів цього смачного, червоного і ситного супу. Ви хочете дізнатися, як його приготувати? Тоді я вам розповім в подробицях, як це зробити. опис приготування: Основні відмінності білоруського борщу від українського: відсутність капусти, буряк відварюється...

Борщ без м'яса

Борщ без м'яса

Борщ без м'яса сподобається всім. Він багатий на вітаміни овочів, виходить дуже ароматним і смачним. Насолоджуйтесь! Рецепт борщу без м'яса — вам на допомогу. опис приготування: Рецепт борщу без м'яса особливо сподобається вегетаріанцям і тим, хто поститься. Його приголомшливий насичений арома...

Борщ з борщівника

Борщ з борщівника

Рецепт приготування борщу з борщівника, буряка, картоплі, зеленої цибулі і бурякового відвару. опис приготування: Борщівник - багаторічна трав'яниста рослина сімейства зонтичних з зазубреними листям. За старих часів борщем називалася юшка з борщівника, а саме відвар борщівника на буряковому кв...

Борщ з індички

Борщ з індички

Індичка не дарма вважається самим дієтичним і корисним м'ясом. Тому його рекомендують для дитячого і дієтичного харчування. Сьогодні готуємо борщ з індичкою. ароматне, смачне і корисне перша страва. опис приготування: борщ — одне з найчастіших страв на нашому обідньому столі. Рецептів його при...

Борщ з кислої капусти (в мультиварці)

Борщ з кислої капусти (в мультиварці)

Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати борщ з кислої капусти. Буде дуже смачно і економно. Приступаємо до приготування! опис приготування: Ця страва чудово підійде на обід і вечерю, адже воно дуже ситне і поживне. Борщ з кислої капусти обов'язково стане вашим фаворитом, тому ...