Рецепт Бісквіт на ряжанка

Рецепт Бісквіт на ряжанка
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка.

опис приготування:

Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак неймовірний, а все завдяки ряжанка. Її жирність повинна бути не менше 2,5 %. Рослинна олія повинна бути рафінованим, без запаху. використовуйте бісквіт, як основу для тортиків або просто до чаю, він вологий і смачний, сподобається всім без винятку!

  • ряжанка— 200 мілілітрів
  • борошно— 200 грам
  • яйце— 3 штуки
  • цукор— 180 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • розпушувач— 2 чайних ложки
  • Рослинна олія— 9 Ст. ложок
Бісквіт на ряжанка - фото крок 1 1. Підготуйте продукти, приступимо!

Бісквіт на ряжанка - фото крок 2 2. Яйця збийте з цукром до однорідної маси і появи легкої піни.

Бісквіт на ряжанка - фото крок 3 3. Влийте рослинне масло і перемішайте.

Бісквіт на ряжанка - фото крок 4 4. Влийте ряжанку і перемішайте віночком добре.

Бісквіт на ряжанка - фото крок 5 5. Всипте борошно і розпушувач, перемішайте.

Бісквіт на ряжанка - фото крок 6 6. Тісто має бути однорідне, густе, але не круте.

Бісквіт на ряжанка - фото крок 7 7. Змастіть форму маслом, перелийте тісто і поставте в гарячу духовку на 40 хвилин, температура 190-200 градусів. Час може бути зменшено або збільшено в залежності від особливостей вашої духовки, поглядывайте, перевіряйте на готовність лучиною.

Бісквіт на ряжанка - фото крок 8 8. Готовий бісквіт остудіть у формі, потім він легко вийде.

Бісквіт на ряжанка - фото крок 9 9. Пригощайтеся!

Бісквіт на ряжанка - фото крок 10 10. Смачного!

Подібні рецепти

Кинутий бісквіт

Зелена квасоля по-грузинськи

бісквіт, приготований за цим рецептом, завжди буде ідеальної форми і консистенції. Це польський рецепт, який не підведе вас і допоможе приготувати ідеальну основу для будь-якого торта! опис приготування: У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати кинутий бісквіт - оригінальний варіант тради...

Бісквіт, який виходить завжди

Бісквіт, який виходить завжди

Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...

Бісквіт молочний в мультиварці

Бісквіт молочний в мультиварці

Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...

Бісквіт на сковороді

Бісквіт на сковороді

Бісквіт на сковороді приготувати абсолютно не складно. Особливих секретів знати не обов'язково. Необхідно просто слідувати рецептом і у Вас вийде незрівнянний шоколадний бісквіт! готуємо?:) опис приготування: Готувати бісквіт на сковороді — одне задоволення. найскладніше — це правильно замісит...