Рецепт Млинці з пахтою і ожиною
Рецепт приготування млинців з кукурудзяної муки з пахтою, ожиною та медом.
опис приготування:
зробити соус. Встановити сито з 3 шарами марлі над великою мискою. Нагріти сколотини в середній каструлі на слабкому вогні, поки прозора рідина не відокремиться від молока. Зменшити вогонь до мінімуму, довести до кипіння. Зняти з вогню, дати постояти 3 хвилини. Вилити сколотини в сито, накрити вільно поліетиленовою плівкою. охолодити близько 3 годин (або поставити в холодильник на ніч). Перед подачею на стіл додати цукрову пудру.
зробити млинчики. змішати борошно, кукурудзяне борошно, соду, сіль і мускатний горіх в мисці. збити яйце, яєчний білок, молоко, paxtu, мед і масло в іншій мисці. Поступово додати суміш борошна, збиваючи до отримання однорідної маси. Помістити суміш в герметичний контейнер, охолодити 30 хвилин.
Скропити сковороду маслом, нагріти на середньому вогні. Зняти з вогню, влити 2 1/2 столові ложки тесту. Зменшити вогонь до низького. Смажити млинці до золотистих країв, від 45 до 60 секунд з кожної сторони. Повторити з рештою тестом.
Перемішайте разом ожину і лікер. дати постояти 15 хвилин, часто помішуючи. Розділити млинці між тарілками. Викласти на кожну 1/4 чашки соусу. посипати ожиною, полити лікером з миски. Посипати цукровою пудрою і подавати.
- цукрової пудри— 4 1/2 чайних ложки
- борошна— 1/4 склянки(для млинчиків: )
- кукурудзяної муки— 2 Ст. ложки
- соди— 1/4 чайних ложки
- мускатного горіха— 1 щіпка
- солі— 1 щіпка
- велике яйце— 1 штука
- яєчний білок— 1 штука
- сколотин— 1/4 склянки
- меду— 1 1/2 чайних ложки
- масла каноли— 1/2 чайних ложки
- ожини— 3 1/2 склянки
- цукрової пудри— 1 Чайна ложка
зробити млинчики. змішати борошно, кукурудзяне борошно, соду, сіль і мускатний горіх в мисці. збити яйце, яєчний білок, молоко, paxtu, мед і масло в іншій мисці. Поступово додати суміш борошна, збиваючи до отримання однорідної маси. Помістити суміш в герметичний контейнер, охолодити 30 хвилин.
Скропити сковороду маслом, нагріти на середньому вогні. Зняти з вогню, влити 2 1/2 столові ложки тесту. Зменшити вогонь до низького. Смажити млинці до золотистих країв, від 45 до 60 секунд з кожної сторони. Повторити з рештою тестом.
Перемішайте разом ожину і лікер. дати постояти 15 хвилин, часто помішуючи. Розділити млинці між тарілками. Викласти на кожну 1/4 чашки соусу. посипати ожиною, полити лікером з миски. Посипати цукровою пудрою і подавати.
Подібні рецепти
Макарони по-флотськи з томатною пастою
Рецепт приготування булочок з пахтою, начинкою з цукру, кориці і гвоздики і вершкової глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 8 булочок. цукор— 2 Ст. ложки розпушувач— 1 1/4 чайних ложки сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/2 чайних ложки цукор— 1/4 склянки(начинка) обкладинка— 2...
Бананові млинці на кефірі
Пропоную вам простий і смачний рецепт - бананові млинці на кефірі. Рецепт сподобається багатьом, млинці виходять солодкими і ароматними. Вони відмінно підійдуть до чаю або кави на сніданок. опис приготування: Якщо вам попалися солодкі банани, цукор можна в тісто не додавати, особливо, якщо ви ...
Млинці на молоці
Млинці на молоці — найпростіші, найсмачніші і найпопулярніші млинці, які готують практично в кожній родині. Розповідаю і показую, як приготувати млинці на молоці. опис приготування: Млинці люблять все. Добре готувати — на жаль, не всі Спеціально для початківців і тих, хто хоче вдосконалити сво...
Млинці без борошна
Всіма улюблені млинчики, тільки в новому виконанні. З нашим рецептом млинців без борошна ви зможете приготувати їх прямо зараз! опис приготування: Рецептом цим зі мною поділилася подруга — він виявився досить простим, але і оригінальним. Млинці вийшли ніжним і пишними (за рахунок соди). Для пр...
Млинці на пиві
Млинці на молоці всім відомі з дитинства. А що ви скажете про млинці на пиві? Як на мене, млинці на пиві виходять нітрохи не менш смачними і навіть більш оригінальними, ніж молочні. опис приготування: пиво — це рідкий хліб, а значить — на пиві можна приготувати дуже смачні млинці. Такими думка...