Рецепт Булочки з корицею і пахтою

Рецепт Булочки з корицею і пахтою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування булочок з пахтою, начинкою з цукру, кориці і гвоздики і вершкової глазур'ю.

опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде 8 булочок.

  • цукор— 2 Ст. ложки
  • розпушувач— 1 1/4 чайних ложки
  • сода— 1/2 чайних ложки
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • цукор— 1/4 склянки(начинка)
  • обкладинка— 2 чайних ложки(начинка)
  • мелена гвоздика— 1/4 чайних ложки(начинка)
  • сіль— 1/8 чайних ложки(начинка)
  • топлене вершкове масло— 1 Ст. ложка(начинка)
  • вершковий сир або розм'якшене вершкове масло— 2 Ст. ложки(глазур)
  • бавовна— 2 Ст. ложки(глазур)
  • цукрова пудра— 1 Склянка(глазур)
Булочки з корицею і пахтою - фото крок 1 1. зробити начинку. Змішати всі сухі інгредієнти в маленькій мисці. Додати топлене масло і перемішати виделкою, поки суміш не буде нагадувати мокрий пісок. Відставити в сторону.

Булочки з корицею і пахтою - фото крок 2 2. зробити тісто. Розігріти духовку до 220 градусів. Змастити форму для випічки 1 столовою ложкою топленого масла. У середній мисці змішати борошно, цукор, розпушувач, соду і сіль. Додати сколотини і 2 столові ложки вершкового масла, розмішати.

Булочки з корицею і пахтою - фото крок 3 3. Викласти тісто на посипану борошном робочу поверхню і замісити, поки тісто не стане гладким. Розкачайте тісто в прямокутник розміром 20Х30 см.

Булочки з корицею і пахтою - фото крок 4 4. вилити 2 столові ложки топленого масла на тісто і рівномірно змастити його пальцями.

Булочки з корицею і пахтою - фото крок 5 5. Рівномірно викласти цукрову начинку по всьому тесту, залишаючи межі по краях 1 см. Починаючи з довгої сторони, згорнути тісто в рулет. защипнути краю. Викласти швом вниз на робочу поверхню.

Булочки з корицею і пахтою - фото крок 6 6. розрізати на 8 шматків. Акуратно придавити зверху кожен шматок, а потім викласти в форму. Змастити булочки залишилися 2 столовими ложками топленого вершкового масла.

Булочки з корицею і пахтою - фото крок 7 7. Випікати протягом 20-25 хвилин, до золотисто-коричневого кольору.

Булочки з корицею і пахтою - фото крок 8 8. Щоб зробити глазур, змішати в мисці вершковий сир або масло і цукор. Додати сколотини і збити добре, поки суміш не стане однорідною. Дати булочкам охолонути в формі протягом 5 хвилин, а потім викласти на стійку. залити глазур'ю. подавати булочки, поки вони ще теплі.
Зберігати булочки в герметичному контейнері протягом 3 днів.

Подібні рецепти

Млинці з пахтою і ожиною

Салат зі свинячого серця і огірка

Рецепт приготування млинців з кукурудзяної муки з пахтою, ожиною та медом. опис приготування: зробити соус. Встановити сито з 3 шарами марлі над великою мискою. Нагріти сколотини в середній каструлі на слабкому вогні, поки прозора рідина не відокремиться від молока. Зменшити вогонь до мінімуму...

Здобні булочки-плетінки з маком і корицею

Здобні булочки-плетінки з маком і корицею

Дуже і дуже ніжні повітряні булочки! ароматні, солодкі, пухнасті. А всередині ховається мак і кориця з цукром - байдужих не буде! опис приготування: Здобна випічка завжди до місця, будь то сніданок або перекус, полуденок або вечірнє чаювання в колі сім'ї. Булочки за цим рецептом виходять незрі...

Булочки до чаю з корицею

Булочки до чаю з корицею

Кожній господині варто знати, як приготувати булочки до чаю з корицею, ароматну випічку, яка може зігріти в холодний зимовий день. Булочки дуже прості в приготуванні, повітряні і смачні. опис приготування: Можна приготувати чай з корицею, а можна подати до чаю ароматні булочки, приготовані за ...

Булочки з корицею і горіхами

Булочки з корицею і горіхами

Рецепт приготування булочок з начинкою з коричневого цукру, горіхів пекан і кориці з глазур'ю з вершкового масла, цукрової пудри і кленового сиропу. опис приготування: Булочки подаються теплими і зберігаються в герметичному контейнері приблизно протягом 3 днів. цукру— 3 Ст. ложки розпушувача...

Булочки з корицею і згущеним молоком

Булочки з корицею і згущеним молоком

Рецепт приготування булочок з корицею і козячим молоком. опис приготування: зробити тісто. Змастити маслом велику миску і відкласти в сторону. розтопити 4 столові ложки вершкового масла, відкласти в сторону. У мисці змішати разом борошно, цукор, дріжджі і сіль. Додати козяче молоко, вершкове м...