Рецепт Баклажани з капустою на зиму
Тут ви знайдете відмінне поєднання овочів, а, отже, і салат вийде неймовірно смачним, він буде радувати вас і ваших близьких в зимовий час і нагадувати про тепле сонячне літо.
опис приготування:
Ви знаєте, цей простий рецепт баклажанів з капустою на зиму якраз той випадок, коли в одній страві з'єднуються всі найулюбленіші інгредієнти. Це відмінне асорті, приготоване з найсмачніших і свіжих овочів, тому холодними зимовими днями таке блюдо стане для вас маленьким шматочком літа. Я дуже люблю цей салатик і додаю його до всіх своїх повсякденних страв, а іноді відкриваю банку і просто їм його без нічого, повірте, це дійсно дуже смачно. І якщо вже ви, як і всі хороші господині, збираєтеся закатати пару баночок з чим-небудь смачним, то не забудьте додати до списку і цей рецепт приготування баклажанів з капустою на зиму.
- баклажани— 3 кілограма
- Капуста білокачанна— 500 грам
- морква— 500 грам
- Перець болгарський— 3 штуки
- часник— 100 грам
- Масло рослинне— 250 мілілітрів
- оцет 6% — 100 мілілітрів
- цукор— 100 грам
- сіль— 1,5 чайних ложки
- свіжа зелень— 40 грам(кріп і петрушка )
У каструлю наливаємо воду, солимо її трохи і ставимо на вогонь. Коли рідина закипить, викладаємо в каструлю баклажани і варимо їх протягом 1 хвилини.
Білокачанну капусту шаткуємо, а морква трьом на крупній тертці.
Далі чистимо болгарський перець і нарізаємо його соломкою, свіжу зелень і часник подрібнюємо.
Перекладаємо все нарізані овочі до відварених баклажанів, додаємо рослинне масло, оцет, сіль і цукор, перемішуємо і ставимо на 2 дня в холодильник.
Через дві доби викладаємо суміш у підготовлені банки, накриваємо кришками і стерилізуємо 20-25 хвилин, потім закочує їх.
Подібні рецепти
Салат з фенхеля, апельсина і буряка
Основа першого страви готується досить легко, вам залишиться зробити лише бульйон, нашаткувати капусту і почистити картоплю. Пропоную відмінний класичний рецепт борщу на зиму з капустою. опис приготування: Приготувати заправку не складно: послідовно обсмажте овочі і закатати заправку по стерил...
Баклажани фаршировані на зиму
фаршировані баклажани — дуже красива і смачна закуска. Для неї краще підбирати баклажани однакового розміру. Ви зможете насолоджуватися такою закускою протягом півроку, вона відмінно зберігається. опис приготування: Як правильно приготувати баклажани фаршировані на зиму? 1. баклажани промийте,...
Баклажани консервовані на зиму
Цей красивий і дуже простий рецепт баклажанів консервованих на зиму вам точно сподобається, — робиться швидко і просто, впораються і новачки, зате виглядає як кулінарний шедевр! Та й смачно дуже! опис приготування: як вид, баклажани консервовані на зиму в домашніх умовах робляться на подив про...
Баклажани на зиму без оцту
Рецепт дуже смачної заготовки з баклажанів на зиму. баклажани обсмажуються, а потім перекладаються часником і зеленню. Така закуска буде до місця на будь-якому застілля. опис приготування: До цієї закуски достатньо буде приготувати будь-який гарнір і смачний обід або вечерю буде готовий. Можна...
Баклажани як гриби на зиму
заготівля, яка закінчується першої. Баклажани виходять смачними і ароматними. Помірна кількість солі та оцту. Рецепт приготування простий, спробуйте. опис приготування: Для цього рецепта краще вибрати баклажани без великих насіння. Готові баклажани мають приємний смак і помірний аромат. Не мож...