Рецепт Ачма лінива
Ачма - це листковий сирний пиріг родом з Грузії. Його часто вважають різновидом хачапурі. Дуже ніжна і соковита текстура добре поєднується із золотистою скоринкою. Уже потекли слюні? тоді читайте!
опис приготування:
Мій рецепт для таких кулінарів, як я, які люблять щось смачне, оригінальне, нове, але не хочуть на це витрачати багато часу і сил. Цього разу я розповім вам, як приготувати ачму ледачу на лаваші. До речі, цей продукт не раз може вас врятувати, коли немає можливості робити тонке тісто самим.
- Сир & Quot; Гарне" — 250 грам
- Е & Quot; Adıgeyskiy" — 250 грам
- Вершкове масло— 60 грам
- лаваш— 3 штуки
- яйце— 2 штуки
- кефір— 1 Склянка
- крем— 2 Ст. ложки
- зелень— 1 пучок
Окремо натріть на крупній тертці обидва сорти сиру.
Прямокутну глибоку форму для випічки змастіть маслом. На дно викладіть один лист лаваша так, щоб краї звисали на 10-15 см.
Далі всипте частина сиру. Інший лаваш нарвіть середніми шматочками. Кожен занурте в кефірну суміш, а потім декількома закрийте сир.
Так збирайте шари, поки не закінчаться інгредієнти. В кінці закрийте їх лавашем з основи. Змастіть його маслом і викладіть залишився сир.
Запікайте ачму при 180 градусах в духовці протягом 20 хвилин. Смачного!
Подібні рецепти
Ачма грузинська лінива
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...