Рецепт Ачма лінива

Рецепт Ачма лінива
Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв.
Ачма - це листковий сирний пиріг родом з Грузії. Його часто вважають різновидом хачапурі. Дуже ніжна і соковита текстура добре поєднується із золотистою скоринкою. Уже потекли слюні? тоді читайте!

опис приготування:

Мій рецепт для таких кулінарів, як я, які люблять щось смачне, оригінальне, нове, але не хочуть на це витрачати багато часу і сил. Цього разу я розповім вам, як приготувати ачму ледачу на лаваші. До речі, цей продукт не раз може вас врятувати, коли немає можливості робити тонке тісто самим.

  • Сир & Quot; Гарне"  — 250 грам
  • Е & Quot; Adıgeyskiy"  — 250 грам
  • Вершкове масло— 60 грам
  • лаваш— 3 штуки
  • яйце— 2 штуки
  • кефір— 1 Склянка
  • крем— 2 Ст. ложки
  • зелень— 1 пучок
ачма лінива - фото крок 1 Віночком збийте разом кефір з яйцями і сметаною.

ачма лінива - фото крок 2 Окремо натріть на крупній тертці обидва сорти сиру.

ачма лінива - фото крок 3 Прямокутну глибоку форму для випічки змастіть маслом. На дно викладіть один лист лаваша так, щоб краї звисали на 10-15 см.

ачма лінива - фото крок 4 Далі всипте частина сиру. Інший лаваш нарвіть середніми шматочками. Кожен занурте в кефірну суміш, а потім декількома закрийте сир.

ачма лінива - фото крок 5 Так збирайте шари, поки не закінчаться інгредієнти. В кінці закрийте їх лавашем з основи. Змастіть його маслом і викладіть залишився сир.

ачма лінива - фото крок 6 Запікайте ачму при 180 градусах в духовці протягом 20 хвилин. Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Ачма грузинська лінива

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...