Рецепт Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням.
опис приготування:
Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким, на ваш смак. Так само раджу не солити баклажани, спеції дають досить смаку, ви переконаєтеся в цьому. Готуйте з задоволенням і зробіть свої буденні обіди кухнями народів світу. Спеції гарам масала складаються з мелених кмину, koriandra, чорного перцю, список lavrovogo, гвоздики, кардамону і фенхеля. Зараз у продажу є готові спеції Гараму Масала. Але якщо ви не знайдете такої, можете просто додати деякі інгредієнти в баклажани по-індійськи, які у вас є. Рецепт баклажанів по-індійськи вашій увазі.
- баклажани— 6 штук
- Стручок ТАМАРИНДА— 1 штука
- Ріпчаста цибуля— 1 штука(Невеликий.)
- мелений тмин— 1 Чайна ложка
- Sushёnиy koriandr— 1 Чайна ложка
- порошок Чилі— 1 Чайна ложка
- Корінь імбиру— 30 грам(Маленький шматочок.)
- часник— 3-4 зубчиків
- Спеції Гараму Масала— 1 Ст. ложка
- куркума— 1 щіпка
- Рослинна олія— За смаком
- насіння кунжуту— 1-2 чайних ложок
Частина отриманої суміші збийте блендером і ізмажьте нею баклажани, нарізані на невеликі шматочки.
Розігрійте рослинне масло на сковороді і вилийте на неї залишилася суміш спецій і цибулі.
Трохи обсмажте суміш. Потім викладіть до неї баклажани.
Гасіть баклажани по-індійськи під закритою кришкою близько 15 хвилин.
Готові баклажани по-індійськи посипте кунжутом і подавайте. Смачного.
Подібні рецепти
Баклажани гануш
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...
Балик з вирізки
Хочу вам розповісти, як приготувати балик з вирізки в домашніх умовах. Виходить соковита і смачна закуска, зовсім не схожа на магазинні "; гумові" риба. Спробуйте, готується дуже просто! опис приготування: Цей рецепт приготування балику з вирізки припаде до душі всім тим, хто м'ясні закуски лю...