Рецепт Баклажани по-індійськи

Рецепт Баклажани по-індійськи
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням.

опис приготування:

Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким, на ваш смак. Так само раджу не солити баклажани, спеції дають досить смаку, ви переконаєтеся в цьому. Готуйте з задоволенням і зробіть свої буденні обіди кухнями народів світу. Спеції гарам масала складаються з мелених кмину, koriandra, чорного перцю, список lavrovogo, гвоздики, кардамону і фенхеля. Зараз у продажу є готові спеції Гараму Масала. Але якщо ви не знайдете такої, можете просто додати деякі інгредієнти в баклажани по-індійськи, які у вас є. Рецепт баклажанів по-індійськи вашій увазі.

  • баклажани— 6 штук
  • Стручок ТАМАРИНДА— 1 штука
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука(Невеликий.)
  • мелений тмин— 1 Чайна ложка
  • Sushёnиy koriandr— 1 Чайна ложка
  • порошок Чилі— 1 Чайна ложка
  • Корінь імбиру— 30 грам(Маленький шматочок.)
  • часник— 3-4 зубчиків
  • Спеції Гараму Масала— 1 Ст. ложка
  • куркума— 1 щіпка
  • Рослинна олія— За смаком
  • насіння кунжуту— 1-2 чайних ложок
Баклажани по-індійськи - фото крок 1 Спочатку видавіть часник і дуже дрібно наріжте імбир. Якщо у вас є блендер, скористайтеся ним і подрібніть часник і імбир в одну масу. Дрібно нарубати ріпчасту цибулю. Змішайте разом цибулю, боби тамаринду, отриману імбирну-часникову масу і все спеції.

Баклажани по-індійськи - фото крок 2 Частина отриманої суміші збийте блендером і ізмажьте нею баклажани, нарізані на невеликі шматочки.

Баклажани по-індійськи - фото крок 3 Розігрійте рослинне масло на сковороді і вилийте на неї залишилася суміш спецій і цибулі.

Баклажани по-індійськи - фото крок 4 Трохи обсмажте суміш. Потім викладіть до неї баклажани.

Баклажани по-індійськи - фото крок 5 Гасіть баклажани по-індійськи під закритою кришкою близько 15 хвилин.

Баклажани по-індійськи - фото крок 6 Готові баклажани по-індійськи посипте кунжутом і подавайте. Смачного.

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани гануш

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...

Балик з вирізки

Балик з вирізки

Хочу вам розповісти, як приготувати балик з вирізки в домашніх умовах. Виходить соковита і смачна закуска, зовсім не схожа на магазинні "; гумові" риба. Спробуйте, готується дуже просто! опис приготування: Цей рецепт приготування балику з вирізки припаде до душі всім тим, хто м'ясні закуски лю...