Рецепт Балик з вирізки

Рецепт Балик з вирізки
Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 3 дн. 23 г. 0 хв.
Хочу вам розповісти, як приготувати балик з вирізки в домашніх умовах. Виходить соковита і смачна закуска, зовсім не схожа на магазинні "; гумові" риба. Спробуйте, готується дуже просто!

опис приготування:

Цей рецепт приготування балику з вирізки припаде до душі всім тим, хто м'ясні закуски любить у всіх видах і добре на них знається. Адже недосвідченому Мясоєдов може здатися, що сенсу втрачати стільки часу "; на якийсь там балик" немає. Але варто один раз спробувати, щоб зрозуміти, яким же справжній балик повинен бути на смак!

  • вирізка свиняча— 500 грам
  • сіль— 2 Ст. ложки
  • Спеції для м'яса— 1 Ст. ложка
Балик з вирізки - фото крок 1 1. М'ясо помиємо і обсушимо, видалимо зайві плівки і жирок. Спеції та сіль змішаємо. Натираємо цією сумішшю м'ясо. Залишимо в холодильнику на два дні під пресом, періодично перевертаючи м'ясо і зливаємо сік.

Балик з вирізки - фото крок 2 2. Після закінчення цього терміну ще раз натираємо м'ясо спеціями (якщо після стояння в холодильнику їх залишилося мало), обмотаємо марлею, але не дуже щільно.

Балик з вирізки - фото крок 3 3. Підвішуємо цю "; мумію" на гачок, і нехай 3 дня провис в добре провітрюваному прохолодному приміщенні або в холодильнику.

Балик з вирізки - фото крок 4 4. Ось так виглядає готовий балик. Смачного!

Подібні рецепти

Балик з амура

Балик з баранини

Для всіх любителів рибних закусок розповім, як приготувати балик з амура в домашніх умовах. Я страсти к таким балыкам не питаю, але мої тато і дідусь просто без розуму! любителі рибки! опис приготування: Такий балик з амура в домашніх умовах готується легко, а виходить дуже смачним. Принаймні ...

Балик з яловичини

Балик з яловичини

У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...

Балик з індички

Балик з індички

Зараз багато хто намагається робити домашні ковбасні вироби, всякого роду м'ясну нарізку. Люди примудряються навіть коптити м'ясо в домашніх умовах (без коптильні). Приготуємо будинку балик з індички. опис приготування: оскільки тканина, в яку загортається м'ясо, забарвлюється від спецій, то р...

Балик в духовці

Балик в духовці

Балик в духовці часто використовують як закуску в салатах і в якості основного блюда. Шматочки пряного свинячого балику радують око і на святковому столі, і в рамках сімейної трапези. опис приготування: Для того, щоб приготувати балик в духовці, знадобиться великий шматок якісної свинини, овоч...

Балик зі свинини в духовці

Балик зі свинини в духовці

Хочете порадувати своїх домочадців смачненьким? або, може, готуєтеся підкорити своїх важливих гостей? В будь-якому випадку, цей рецепт приготування балику зі свинини в духовці буде до речі! Смачно і легко! опис приготування: З таким коронною стравою вам навіть дуже важливі гості не страшні, бу...