Рецепт Баклажани по-китайському

Рецепт Баклажани по-китайському
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Цей рецепт по своїй суті — універсальний. Блюдо модно приготувати на обід, вечеря, навіть подати до святкового столу. До речі, баклажани смачні, як в гарячому так і в холодному вигляді, спробуйте!

опис приготування:

До вашої уваги класичний рецепт приготування баклажанів по-китайському. страв незвичайне, володіє неперевершеним смаком, особливо повинно сподобається любителям східної кухні. До столу подається гарячим. У холодному вигляді також приголомшливе. Збирайте друзів і приготуйте цю смакоту. хай щастить!

  • баклажани— 2 штуки
  • Цибуля зелена— 1 штука(пучок)
  • часник— 6 зубчиків
  • імбир— 1 Ст. ложка(тертий)
  • перець гострий— 1 штука
  • Соєвий соус— 1 Ст. ложка
  • цукор— 2,5 Ст. ложки
  • оцет— 2 Ст. ложки
  • вода— 3 Ст. ложки
  • Масло рослинне— 1-2 Ст. ложок
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
Баклажани по-китайському - фото крок 1 Баклажани промийте і очистіть від шкірки.

Баклажани по-китайському - фото крок 2 Поріжте баклажани брусочками, засипте сіллю і залиште на 15 хвилин.

Баклажани по-китайському - фото крок 3 Обсмажуємо брусочки на рослинній олії, до золотистої скоринки.

Баклажани по-китайському - фото крок 4 Цибуля, часник і перець ріжемо дрібно, імбир трьом на тертці.

Баклажани по-китайському - фото крок 5 Цибуля, часник, перець і імбир обсмажити на олії, де до 1-2 хвилини.

Баклажани по-китайському - фото крок 6 Додаємо на сковороду баклажани. Окремо змішуємо рідкі компоненти для соусу і поливаємо їм баклажани. tusim 3 хвилини, помішуючи.

Баклажани по-китайському - фото крок 7 Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани запечені

Курячий бульйон з галушками з лаваша

проста, корисна і смачна річна закуска з баклажанів. розповім, як приготувати баклажани запечені. Їх можна подавати самостійно або використовувати для приготування салатів та інших страв. опис приготування: Запечені баклажани - це не тільки смачне, але і корисне блюдо, оскільки для їх приготув...

Баклажани з грибами, запечені в духовці

Баклажани з грибами, запечені в духовці

Баклажани з грибами, запечені в духовці — смачна страва, яке можна приготувати до приходу несподіваних гостей. Запікаються баклажани не тільки з грибами, але і з помідорами під сирною скоринкою. опис приготування: Ця страва одне з моїх улюблених, адже готується воно дуже просто, а результат за...

Баклажани з грибами в сметані

Баклажани з грибами в сметані

Баклажани добре поєднуються з печерицями, а вже тушковані в сметані - справжня смакота! Блюдо ідеально поєднується з картопляним пюре або спагетті. ситно, смачно і дуже просто! рекомендую! опис приготування: Докладніше, як приготувати баклажани з грибами, я розповім нижче. Печериці можна замін...

Баклажани з волоськими горіхами

Баклажани з волоськими горіхами

Баклажани з волоськими горіхами — це дуже смачна закуска до будь-якого столу! Традиційна страва грузинської кухні. опис приготування: Смажені баклажани з волоськими горіхами — це чи не найпопулярніша закуска на грузинських столах. готується вона, що доводить цей рецепт, до божевілля просто, пр...

Баклажани з волоськими горіхами на зиму

Баклажани з волоськими горіхами на зиму

Ділюся рецептом дуже смачної заготовки на зиму з баклажанів з волоськими горіхами. Процес приготування нескладний, а виходить закуска гідна святкового столу. опис приготування: Якщо любите гостре, то в начинку можна додати стручок гострого перцю. Із зелені підійде кінза, петрушка або кріп. А в...