Рецепт Борщ з копченими реберцями

Рецепт Борщ з копченими реберцями
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 2 г. 0 хв.
борщ, по-моєму, найулюбленіший і найчастіший суп на нашому столі. Коли в будинку є борщ, всі будуть завжди ситі. Ось мій рецепт борщу з копченими реберцями.

опис приготування:

Представляю вам рецепт борщу з копченими реберцями. В принципі процес готування борщу завжди майже однаковий. У кожної господині є якісь свої секретик, звичайно. Я більше люблю готувати борщ з копченими реберцями саме з томатною пастою, а не зі свіжими помідорами, тому що смак і колір виходять більш насиченими. Борщ з копченими реберцями я розливаю по тарілках і рясно сдавбріваю сметаною. Борщ сметаною не зіпсуєш. Окремо на тарілці кладу реберця. Ем з чорним хлібом і гарячим. Смачного!

  • копчені реберця— 600 грам
  • Буряк— 2 штуки
  • морква— 2-3 штук
  • Цибуля— 2 штуки
  • капуста— 1 штука
  • Томатна паста— 50 грам
  • Картопля— 1 кілограм
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • зелень— За смаком
  • крем— За смаком
Борщ з копченими реберцями - фото крок 1 У каструлю наливаємо води на 2/3 обсягу, ствім на вогонь і додаємо туди очищені цибулини.

Борщ з копченими реберцями - фото крок 2 Коли вода закипить опускаємо туди ретельно помиті копчені реберця.

Борщ з копченими реберцями - фото крок 3 Моркву миємо й натираємо на тертці або шаткуємо соломкою. Буряк очищаємо і також нарізаємо брусочками. Коли бульйон добре прокипіла, виймали звідти цибулю і додаємо буряк і морква.

Борщ з копченими реберцями - фото крок 4 Капусту миємо й шаткуємо.

Борщ з копченими реберцями - фото крок 5 Чистимо і ріжемо кубиками картоплю. Додаємо в суп капусту і картоплю.

Борщ з копченими реберцями - фото крок 6 А реберця тим часом виймаємо з бульйону, інакше вони переваряться.

Борщ з копченими реберцями - фото крок 7 У каструлю додаємо зелень, солимо за смаком і додаємо томатну пасту.

Борщ з копченими реберцями - фото крок 8 Варимо до готовності овочів 15-20 хвилин. борщ готовий! Подаємо зі сметаною.

Подібні рецепти

Борщ з підкопченими реберцями

Спагеті з чорнилом каракатиці

Хороша господиня повинна вміти варити борщ, це всім відомо. Але чому б не приготувати борщ з підкопченими реберцями в домашніх умовах, і здивувати тим самим своїх домочадців подвійно? Дуже смачно! опис приготування: Звичайно ж, у кожної господині свій особистий секрет борщу, я тут тільки ознай...

Борщ з реберцями

Борщ з реберцями

Національна страва України, яке знають у всьому світі. Є багато варіацій на цю тему, проте традиційно його готують зі свининою. Спробуйте і ви рецепт, як приготувати борщ з реберцями. опис приготування: Крім свинячих можна використовувати і яловичі ребра, а також готувати з цільним шматком м'я...

Борщ білоруський

Борщ білоруський

Білоруський борщ - один з численних варіантів цього смачного, червоного і ситного супу. Ви хочете дізнатися, як його приготувати? Тоді я вам розповім в подробицях, як це зробити. опис приготування: Основні відмінності білоруського борщу від українського: відсутність капусти, буряк відварюється...

Борщ без м'яса

Борщ без м'яса

Борщ без м'яса сподобається всім. Він багатий на вітаміни овочів, виходить дуже ароматним і смачним. Насолоджуйтесь! Рецепт борщу без м'яса — вам на допомогу. опис приготування: Рецепт борщу без м'яса особливо сподобається вегетаріанцям і тим, хто поститься. Його приголомшливий насичений арома...

Борщ «гетьманський»

Борщ «гетьманський»

Рецепт приготування Гетьманського борщу з кулінарної передачі телеканалу Кухня ТВ. опис приготування: почистити овочі. Кубиками нарізати цибулю, буряк, морква, перець, капусту, картопля і баклажани — порізати крупною соломкою. Нагріти сковороду з рослинним маслом. Обсмажити моркву протягом 3 х...