Рецепт Борщ з куркою

Рецепт Борщ з куркою
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви хочете урізноманітнити звичний і всіма улюблений борщ, пропоную вам спробувати цей рецепт. Сьогодні я розповім, як приготувати борщ з куркою. повірте, ніхто не залишиться байдужим!

опис приготування:

Унікальний смак буряка, доповнений з'єднанням моркви, капусти і картоплі, підкреслений ароматом кропу і сметаною створює чудовий кисло-солодкий суп, який нікого не залишить байдужим! Традиційний борщ з нетрадиційними інгредієнтами стає ще краще. Крім того, що борщ з куркою виходить смачним, він має дивовижні корисними властивостями, а також поживними речовинами, необхідними організму. Особливо актуальний в осінньо-зимовий період часу, адже зігріває в мить. Якщо ви спробуєте його раз, ви більше не зможете забути цей смак! Смачного!

  • Цибуля ріпчаста— 1/2 штуки
  • часник— 4 зубчики
  • селера (стебла)  — 2 штуки
  • капуста— 1/2 штуки
  • Картопля— 2 штуки
  • морква— 1-2 штук
  • Буряк— 3-4 штук
  • Куряче філе— 2 штуки
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • Чорний мелений перець— 1 Чайна ложка
  • сіль— За смаком
  • кріп— 1 пучок
  • Яблучний оцет— 2 Ст. ложки
  • Лимонний сік— 1 Ст. ложка
1 Для початку підготуйте всі необхідні продукти. очистіть цибулю, часник, морква, картопля. Курячі грудки промийте.

2 Наріжте цибулю і селеру півкільцями, часник дрібно порубати. капусту нашаткуйте, моркву натріть на крупній тертці.

3 Картопля наріжте тонкою соломкою. Точно також нарізаємо буряк. По бажанню, буряк можна натерти на тертці.

4 Ставимо каструлю на вогонь і вливаємо в неї столову ложку рослинної олії. Коли масло розігріється, висипаємо в каструлю цибулю і тушкуємо протягом 2-3 хвилин на середньому вогні. Далі додаємо до цибулі часник і селера, гарненько перемішуємо і тушкуємо десь 2 хвилини.

5 Викладаємо туди ж капусту, картопля і морква, ретельно все перемішуємо, додаючи сіль і перець. Заливаємо овочі курячим бульйоном, накриваємо кришкою і варимо 35-40 хвилин на повільному вогні.

6 Тим часом солимо, перчимо курячі грудки і обсмажуємо їх на рослинному маслі. Потім додаємо трохи води і тушкуємо до готовності. Як тільки курка приготується, нарізаємо її дрібними шматочками і додаємо в борщ.

7 Коли овочі приготуються, додаємо в борщ сік лимона, трохи яблучного оцту і рубаний кріп. все перемішуємо, якщо необхідно, додаємо сіль.

8 Перед подачею прикрашаємо сметаною і свіжою зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Борщ з борщівника

Борщ з куркою і квасолею

Рецепт приготування борщу з борщівника, буряка, картоплі, зеленої цибулі і бурякового відвару. опис приготування: Борщівник - багаторічна трав'яниста рослина сімейства зонтичних з зазубреними листям. За старих часів борщем називалася юшка з борщівника, а саме відвар борщівника на буряковому кв...

Борщ з індички

Борщ з індички

Індичка не дарма вважається самим дієтичним і корисним м'ясом. Тому його рекомендують для дитячого і дієтичного харчування. Сьогодні готуємо борщ з індичкою. ароматне, смачне і корисне перша страва. опис приготування: борщ — одне з найчастіших страв на нашому обідньому столі. Рецептів його при...

Борщ на бобах

Борщ на бобах

Борщ на бобах — це борщ спеціально призначений для тих, хто дотримується дієти, воліє пісну або вегетаріанську їжу. Однак смак такого борщу абсолютно не поступається класичним! опис приготування: Борщ на бобах — це борщ абсолютно пісний і вегетаріанський. Тут немає м'яса, але в той же час він ...

Борщ з кислої капусти (в мультиварці)

Борщ з кислої капусти (в мультиварці)

Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати борщ з кислої капусти. Буде дуже смачно і економно. Приступаємо до приготування! опис приготування: Ця страва чудово підійде на обід і вечерю, адже воно дуже ситне і поживне. Борщ з кислої капусти обов'язково стане вашим фаворитом, тому ...

Борщ з курки

Борщ з курки

Секрет приготування борщу полягає в підготовці овочів, а м'ясо можна використовувати будь-який. уявляю рецепт, як приготувати борщ з курки. Він такий же смачний, поживний, як і класичний. опис приготування: Борщ обов'язково подавати зі сметаною і чорним хлібом. А ще краще - з салом і часником ...