Рецепт Борщ з куркою

Рецепт Борщ з куркою
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви хочете урізноманітнити звичний і всіма улюблений борщ, пропоную вам спробувати цей рецепт. Сьогодні я розповім, як приготувати борщ з куркою. повірте, ніхто не залишиться байдужим!

опис приготування:

Унікальний смак буряка, доповнений з'єднанням моркви, капусти і картоплі, підкреслений ароматом кропу і сметаною створює чудовий кисло-солодкий суп, який нікого не залишить байдужим! Традиційний борщ з нетрадиційними інгредієнтами стає ще краще. Крім того, що борщ з куркою виходить смачним, він має дивовижні корисними властивостями, а також поживними речовинами, необхідними організму. Особливо актуальний в осінньо-зимовий період часу, адже зігріває в мить. Якщо ви спробуєте його раз, ви більше не зможете забути цей смак! Смачного!

  • Цибуля ріпчаста— 1/2 штуки
  • часник— 4 зубчики
  • селера (стебла)  — 2 штуки
  • капуста— 1/2 штуки
  • Картопля— 2 штуки
  • морква— 1-2 штук
  • Буряк— 3-4 штук
  • Куряче філе— 2 штуки
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • Чорний мелений перець— 1 Чайна ложка
  • сіль— За смаком
  • кріп— 1 пучок
  • Яблучний оцет— 2 Ст. ложки
  • Лимонний сік— 1 Ст. ложка
1 Для початку підготуйте всі необхідні продукти. очистіть цибулю, часник, морква, картопля. Курячі грудки промийте.

2 Наріжте цибулю і селеру півкільцями, часник дрібно порубати. капусту нашаткуйте, моркву натріть на крупній тертці.

3 Картопля наріжте тонкою соломкою. Точно також нарізаємо буряк. По бажанню, буряк можна натерти на тертці.

4 Ставимо каструлю на вогонь і вливаємо в неї столову ложку рослинної олії. Коли масло розігріється, висипаємо в каструлю цибулю і тушкуємо протягом 2-3 хвилин на середньому вогні. Далі додаємо до цибулі часник і селера, гарненько перемішуємо і тушкуємо десь 2 хвилини.

5 Викладаємо туди ж капусту, картопля і морква, ретельно все перемішуємо, додаючи сіль і перець. Заливаємо овочі курячим бульйоном, накриваємо кришкою і варимо 35-40 хвилин на повільному вогні.

6 Тим часом солимо, перчимо курячі грудки і обсмажуємо їх на рослинному маслі. Потім додаємо трохи води і тушкуємо до готовності. Як тільки курка приготується, нарізаємо її дрібними шматочками і додаємо в борщ.

7 Коли овочі приготуються, додаємо в борщ сік лимона, трохи яблучного оцту і рубаний кріп. все перемішуємо, якщо необхідно, додаємо сіль.

8 Перед подачею прикрашаємо сметаною і свіжою зеленню. Смачного!

Подібні рецепти

Борщ білоруський

Борщ з куркою і квасолею

Білоруський борщ - один з численних варіантів цього смачного, червоного і ситного супу. Ви хочете дізнатися, як його приготувати? Тоді я вам розповім в подробицях, як це зробити. опис приготування: Основні відмінності білоруського борщу від українського: відсутність капусти, буряк відварюється...

Борщ без м'яса

Борщ без м'яса

Борщ без м'яса сподобається всім. Він багатий на вітаміни овочів, виходить дуже ароматним і смачним. Насолоджуйтесь! Рецепт борщу без м'яса — вам на допомогу. опис приготування: Рецепт борщу без м'яса особливо сподобається вегетаріанцям і тим, хто поститься. Його приголомшливий насичений арома...

Борщ «гетьманський»

Борщ «гетьманський»

Рецепт приготування Гетьманського борщу з кулінарної передачі телеканалу Кухня ТВ. опис приготування: почистити овочі. Кубиками нарізати цибулю, буряк, морква, перець, капусту, картопля і баклажани — порізати крупною соломкою. Нагріти сковороду з рослинним маслом. Обсмажити моркву протягом 3 х...

Борщ з борщівника

Борщ з борщівника

Рецепт приготування борщу з борщівника, буряка, картоплі, зеленої цибулі і бурякового відвару. опис приготування: Борщівник - багаторічна трав'яниста рослина сімейства зонтичних з зазубреними листям. За старих часів борщем називалася юшка з борщівника, а саме відвар борщівника на буряковому кв...

Борщ з індички

Борщ з індички

Індичка не дарма вважається самим дієтичним і корисним м'ясом. Тому його рекомендують для дитячого і дієтичного харчування. Сьогодні готуємо борщ з індичкою. ароматне, смачне і корисне перша страва. опис приготування: борщ — одне з найчастіших страв на нашому обідньому столі. Рецептів його при...