Рецепт Борщ з підкопченими реберцями

Рецепт Борщ з підкопченими реберцями
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Хороша господиня повинна вміти варити борщ, це всім відомо. Але чому б не приготувати борщ з підкопченими реберцями в домашніх умовах, і здивувати тим самим своїх домочадців подвійно? Дуже смачно!

опис приготування:

Звичайно ж, у кожної господині свій особистий секрет борщу, я тут тільки ознайомила вас з простим рецептом борщу з підкопченими реберцями. Просто для того, Щоб ви знали, що готувати можна (і ви повірте, потрібно!) борщ не тільки зі свіжого м'яса, але і з копченостей. Шалено насичений смак виходить, тому, власне, вся інша технологія готування борщу тут вказана найпримітивніша. Копчені реберця врятують навіть самий невмілий борщ, я вам так скажу! Так ось, тепер розповідаю, як приготувати борщ з підкопченими реберцями!

  • реберця копчені— 600 грам
  • Картопля— 900 грам
  • Томатна паста— 2 штуки(два порційних пакетика)
  • Цибуля— 2 штуки
  • Буряк— 2 штуки
  • морква— 2 штуки
  • капуста— 1 штука(невелика головка)
  • сіль— За смаком
Борщ з підкопченими реберцями - фото крок 1 1. У велику каструлю наберемо води на дві третини, включаємо газ. лук моєму, чистим, і цілі цибулини кидайте в окріп.

Борщ з підкопченими реберцями - фото крок 2 2. реберця промиваємо, поділяємо на частини, і відправимо варитися, як тільки вода з цибулею закипить.

Борщ з підкопченими реберцями - фото крок 3 3. Морква і буряк моєму, чистим, нарізаємо смужками або кубиками. Якщо любите зажарку — припустите их на огне, а потім кидайте в окріп.

Борщ з підкопченими реберцями - фото крок 4 4. Картопля моєму, чистим, закладаємо в борщ після того, як вода забарвитися буряком. В цей же час відправимо варитися капусту. А ось цибулини дістаємо і викидаємо.

Борщ з підкопченими реберцями - фото крок 5 5. Коли картопля вже майже зваритися, — дістаємо з бульйону реберця, м'ясо знімаємо з кісток, ріжемо шматочками, і відправимо назад в бульйон.

Борщ з підкопченими реберцями - фото крок 6 6. тепер, коли всі овочі готові, додамо томатну пасту, сіль і всілякі спеції за смаком.

Борщ з підкопченими реберцями - фото крок 7 7. Борщу треба дати настоятися як мінімум годину, а потім розливаємо його по тарілках і насолоджуємося! хай щастить!

Подібні рецепти

Борщ з копченими реберцями

Заливне з язика на Новий рік Щура

борщ, по-моєму, найулюбленіший і найчастіший суп на нашому столі. Коли в будинку є борщ, всі будуть завжди ситі. Ось мій рецепт борщу з копченими реберцями. опис приготування: Представляю вам рецепт борщу з копченими реберцями. В принципі процес готування борщу завжди майже однаковий. У кожної...

Борщ з реберцями

Борщ з реберцями

Національна страва України, яке знають у всьому світі. Є багато варіацій на цю тему, проте традиційно його готують зі свининою. Спробуйте і ви рецепт, як приготувати борщ з реберцями. опис приготування: Крім свинячих можна використовувати і яловичі ребра, а також готувати з цільним шматком м'я...

Борщ з борщівника

Борщ з борщівника

Рецепт приготування борщу з борщівника, буряка, картоплі, зеленої цибулі і бурякового відвару. опис приготування: Борщівник - багаторічна трав'яниста рослина сімейства зонтичних з зазубреними листям. За старих часів борщем називалася юшка з борщівника, а саме відвар борщівника на буряковому кв...

Борщ з індички

Борщ з індички

Індичка не дарма вважається самим дієтичним і корисним м'ясом. Тому його рекомендують для дитячого і дієтичного харчування. Сьогодні готуємо борщ з індичкою. ароматне, смачне і корисне перша страва. опис приготування: борщ — одне з найчастіших страв на нашому обідньому столі. Рецептів його при...

Борщ на бобах

Борщ на бобах

Борщ на бобах — це борщ спеціально призначений для тих, хто дотримується дієти, воліє пісну або вегетаріанську їжу. Однак смак такого борщу абсолютно не поступається класичним! опис приготування: Борщ на бобах — це борщ абсолютно пісний і вегетаріанський. Тут немає м'яса, але в той же час він ...