Рецепт Борщ з підкопченими реберцями
Хороша господиня повинна вміти варити борщ, це всім відомо. Але чому б не приготувати борщ з підкопченими реберцями в домашніх умовах, і здивувати тим самим своїх домочадців подвійно? Дуже смачно!
опис приготування:
Звичайно ж, у кожної господині свій особистий секрет борщу, я тут тільки ознайомила вас з простим рецептом борщу з підкопченими реберцями. Просто для того, Щоб ви знали, що готувати можна (і ви повірте, потрібно!) борщ не тільки зі свіжого м'яса, але і з копченостей. Шалено насичений смак виходить, тому, власне, вся інша технологія готування борщу тут вказана найпримітивніша. Копчені реберця врятують навіть самий невмілий борщ, я вам так скажу! Так ось, тепер розповідаю, як приготувати борщ з підкопченими реберцями!
- реберця копчені— 600 грам
- Картопля— 900 грам
- Томатна паста— 2 штуки(два порційних пакетика)
- Цибуля— 2 штуки
- Буряк— 2 штуки
- морква— 2 штуки
- капуста— 1 штука(невелика головка)
- сіль— За смаком
2. реберця промиваємо, поділяємо на частини, і відправимо варитися, як тільки вода з цибулею закипить.
3. Морква і буряк моєму, чистим, нарізаємо смужками або кубиками. Якщо любите зажарку — припустите их на огне, а потім кидайте в окріп.
4. Картопля моєму, чистим, закладаємо в борщ після того, як вода забарвитися буряком. В цей же час відправимо варитися капусту. А ось цибулини дістаємо і викидаємо.
5. Коли картопля вже майже зваритися, — дістаємо з бульйону реберця, м'ясо знімаємо з кісток, ріжемо шматочками, і відправимо назад в бульйон.
6. тепер, коли всі овочі готові, додамо томатну пасту, сіль і всілякі спеції за смаком.
7. Борщу треба дати настоятися як мінімум годину, а потім розливаємо його по тарілках і насолоджуємося! хай щастить!
Подібні рецепти
Заливне з язика на Новий рік Щура
борщ, по-моєму, найулюбленіший і найчастіший суп на нашому столі. Коли в будинку є борщ, всі будуть завжди ситі. Ось мій рецепт борщу з копченими реберцями. опис приготування: Представляю вам рецепт борщу з копченими реберцями. В принципі процес готування борщу завжди майже однаковий. У кожної...
Борщ з реберцями
Національна страва України, яке знають у всьому світі. Є багато варіацій на цю тему, проте традиційно його готують зі свининою. Спробуйте і ви рецепт, як приготувати борщ з реберцями. опис приготування: Крім свинячих можна використовувати і яловичі ребра, а також готувати з цільним шматком м'я...
Борщ з борщівника
Рецепт приготування борщу з борщівника, буряка, картоплі, зеленої цибулі і бурякового відвару. опис приготування: Борщівник - багаторічна трав'яниста рослина сімейства зонтичних з зазубреними листям. За старих часів борщем називалася юшка з борщівника, а саме відвар борщівника на буряковому кв...
Борщ з індички
Індичка не дарма вважається самим дієтичним і корисним м'ясом. Тому його рекомендують для дитячого і дієтичного харчування. Сьогодні готуємо борщ з індичкою. ароматне, смачне і корисне перша страва. опис приготування: борщ — одне з найчастіших страв на нашому обідньому столі. Рецептів його при...
Борщ на бобах
Борщ на бобах — це борщ спеціально призначений для тих, хто дотримується дієти, воліє пісну або вегетаріанську їжу. Однак смак такого борщу абсолютно не поступається класичним! опис приготування: Борщ на бобах — це борщ абсолютно пісний і вегетаріанський. Тут немає м'яса, але в той же час він ...