Рецепт Бальзамічний крем-соус

Рецепт Бальзамічний крем-соус
Кількість порцій: 1 Час приготування: 25 хв.
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто.

опис приготування:

Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправкою. Особливу родзинку вашій страві допоможе надати бальзамічний крем-соус, приготований за цим рецептом. Цей соус дуже ароматний і корисний, приготувати його не складе особливих труднощів. Такий крем-соус прекрасно підійде до риби, м'яса і навіть для деяких десертів. А для салату можна приготувати ще й смачну заправку: збити оливкову олію з бальзамічним крем-соусом. Як приготувати бальзамічний крем-соус, ви прочитаєте в цьому рецепті, і, сподіваюся, що у вас все вийде і ви будете задоволені результатом.

  • Темний бальзамічний оцет— 200 мілілітрів
  • кориця мелена— 2 чайних ложки(без гірки)
  • гвоздика— 6-8 штук
  • ягоди ялівцю— 6-8 штук
  • цукор— 4 Ст. ложки
Бальзамічний крем-соус - фото крок 1 Підготуємося до приготування соусу, відміряв всі необхідні нам інгредієнти.

Бальзамічний крем-соус - фото крок 2 Наливаємо в невелику каструлю з прямими стінками бальзамічний оцет, додаємо всі інгредієнти. Беремо довгу паличку і відзначаємо на ній рівень оцту в каструлі.

Бальзамічний крем-соус - фото крок 3 Доводимо оцет до кипіння, зменшуємо вогонь і, помішуючи, випаровуємо. Оцет повинен випаруватися мінімум наполовину, тому періодично паличкою перевіряємо його рівень.

Бальзамічний крем-соус - фото крок 4 Коли соус досить впоратися, знімаємо його з вогню і проціджуємо через дрібне сито.

Бальзамічний крем-соус - фото крок 5 Ставимо соус остигати. остиглий, він повинен стати густим і тягнутися за ложкою ниткою. Якщо ви переварили соус і він став дуже густим, не впадай у відчай. Розігрійте його і додайте трохи бальзамічного оцту, розмішайте - і проблема вирішена.

Подібні рецепти

Білковий крем для торта

Філе лосося в бальзамічний глазурі

Хочу показати вам свій простий рецепт приготування білкового крему для торта — з ним ви змиєте приготувати повітряні і смачні десерти на будь-яке свято! Дивимося і записуємо. опис приготування: Білковий крем багато хто намагається уникати і бояться, що він погано приготується. Пара секретів і ...

Білковий крем з агар-агаром

Білковий крем з агар-агаром

Білковий крем ідеально підходить для приготування і прикраси тортів, тістечок, капкейков і десертів. Чіткий рельєф крему досягається завдяки вмісту в ньому агар-агар. Готуємо такий крем. опис приготування: Агар-агар - надійний стабілізатор, тому білковий крем виходить не тільки ніжним і пишним...

Білковий крем для прикраси тортів

Білковий крем для прикраси тортів

Серед великої різноманітності солодких кремів для випічки є ті, які особливо полюбилися більшості людей. І ви маєте їх знати, якщо любите випікати на свята для гостей і своєї сім'ї. опис приготування: Пропоную вам прочитати про те, як приготувати білковий крем для прикраси тортів. Простий і вс...

Білковий заварний крем

Білковий заварний крем

Ви любите солодку випічку, але не можете знайти ідеальний рецепт крему? дивіться, як приготувати білковий заварний крем. Він виходить дуже пишним, повітряним, але густим. Класно підходить для торта. опис приготування: З білками потрібно поводитися дуже дбайливо, тому вам потрібно уважно читати...

Апельсиновий крем

Апельсиновий крем

апельсиновий крем — споконвічно англійська добавка до різних пригощань або ж самостійне ласощі, традиційно використовується при чаюванні. Дуже простий рецепт апельсинового крему — зустрічайте! опис приготування: апельсиновий крем — відмінне доповнення до будь-якого десерту. По суті справи, апе...