Рецепт Домашній лимонад з лимона і апельсина
тим, хто любить свіжі прохолодні напої, хочу розповісти, як приготувати домашній лимонад з лимона і апельсина. Готувати будемо з свіжовичавленого соку лимонів і апельсинів і додамо ваніль.
опис приготування:
Я не люблю занадто солодкий лимонад, тому беру літр води. Якщо ви хочете отримати більш концентрований і солодкий лимонад, кількість води можна зменшити.
Рекомендую в літню пору подавати лимонад з кубиками льоду, тоді він і справді освіжить вас і подарує бадьорість.
- лимон— 4-5 штук
- апельсин— 4 штуки(великі)
- вода— 1 літр
- цукор— 180 грам
- ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
2 У теплу воду додайте цукор, перемешайте и дайте ему раствориться. Сюда же отправьте кружочки лимона и апельсина.
3 Теперь добавьте сок лимонный и апельсиновый и ванильный экстракт. Все хорошо перемешайте и отправьте в холодильник на минут 20, а потім пробуйте.
Подібні рецепти
Натуральний лимонад (простий рецепт)
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...