Рецепт Булочки до чаю з корицею
Кожній господині варто знати, як приготувати булочки до чаю з корицею, ароматну випічку, яка може зігріти в холодний зимовий день. Булочки дуже прості в приготуванні, повітряні і смачні.
опис приготування:
Можна приготувати чай з корицею, а можна подати до чаю ароматні булочки, приготовані за даним рецептом. Виходить така випічка дуже повітряної, з тонкою хрумкою скоринкою і корисною, так як в її основі лежить тісто на пшеничній заквасці. Обов'язково додайте побільше цукатів і сухофруктів в тісто, щоб булочки вийшли з родзинкою. Крім того, в якості прикраси раджу використовувати глазур з цукрової пудри і вершків, вона додасть булочкам блиск.
- пшеничний стартер— 30 грам
- Біла пшеничне борошно— 725 грам(135 г в закваску, 600 г в тісто)
- дріжджі (опара) — 270 грам
- Вершкове масло— 75 грам
- сухофрукти— 150 грам
- цукор— 55 грам(+ 2 ст. ложки для глазурі)
- тепле молоко— 190 мілілітрів
- Вода кімнатної температури— 135 мілілітрів
- сіль— 1 Чайна ложка
- обкладинка— 1-1,5 Ст. ложки
- молоко— 4 Ст. ложки
- яйце— 2 штуки
2. Просіяне борошно перетріть з маслом до стану крихти. додайте опару, тепле молоко, сіль, корицю, цукор, яйця, суміш сухофруктів і цукатів. Вимісити тісто протягом 5 хвилин 2 швидкості в тістомісильн.
3. Викладіть тісто в змащену олією миску. Накрийте плівкою і залиште при кімнатній температурі на 3-4 годину. Викладіть тісто на присипану борошном поверхню, зберіть краї тіста до середини і надайте йому форму кулі.
4. розділити тісто 16 частин і сформуйте з них кульки. Сформуйте булочки і викладіть їх на покритий пергаментом деко. Накрийте їх плівкою і залиште при кімнатній температурі на 1 час.
5. Випікайте булочки в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин. Приготуйте глазур: вершки і цукор змішайте, поставте на вогонь, доведіть до кипіння і варіть, поки цукор повністю не розчиниться.
6. Теплі булочки змастіть глазур'ю. Смачного!
Подібні рецепти
Домашня лазіння з лаваша
Рецепт приготування пісних булочок. опис приготування: Пісні булочки добре подавати з чаєм або морсом. приготування: У великій мисці змішати борошно, трохи води, цукор, дріжджі, сіль і олію. Замісити тісто, накрити рушником і дати підійти в теплому місці. Коли тісто підійде, перемішати його. П...
Булочки до чаю здобні
Кожній господині варто знати, як приготувати булочки до чаю здобні — відмінне частування для гостей і близьких. Такі булочки тануть у роті, особливо якщо подати їх з чашкою кави, чаю чи склянкою молока. опис приготування: Не обов'язково готувати здобне тісто на дріжджах, щоб спекти смачні соло...
Здобні булочки-плетінки з маком і корицею
Дуже і дуже ніжні повітряні булочки! ароматні, солодкі, пухнасті. А всередині ховається мак і кориця з цукром - байдужих не буде! опис приготування: Здобна випічка завжди до місця, будь то сніданок або перекус, полуденок або вечірнє чаювання в колі сім'ї. Булочки за цим рецептом виходять незрі...
Булочки з корицею і горіхами
Рецепт приготування булочок з начинкою з коричневого цукру, горіхів пекан і кориці з глазур'ю з вершкового масла, цукрової пудри і кленового сиропу. опис приготування: Булочки подаються теплими і зберігаються в герметичному контейнері приблизно протягом 3 днів. цукру— 3 Ст. ложки розпушувача...
Булочки з корицею і пахтою
Рецепт приготування булочок з пахтою, начинкою з цукру, кориці і гвоздики і вершкової глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 8 булочок. цукор— 2 Ст. ложки розпушувач— 1 1/4 чайних ложки сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/2 чайних ложки цукор— 1/4 склянки(начинка) обкладинка— 2...