Рецепт Баклажани по-арабськи
недорогий, але при цьому витончений, оригінальний, але при цьому простий рецепт баклажанів по-арабськи вам точно припаде до смаку! Ситна за рахунок додавання фаршу закуска до будь-якого столу і за будь-що!
опис приготування:
Такий класичний рецепт баклажанів по-арабськи, побачити, як, був трохи мною перероблений, — адже все-таки не в мікрохвильовці це блюдо готувалося спочатку, це очевидно. Але навіщо ж витрачати більше часу, особливо влітку, коли біля плити стояти взагалі не хочеться? Так що розповім, як зробити баклажани по-арабськи по новому, сучасному рецептом!
- баклажани— 2 штуки
- морква— 1 штука
- Цибуля— 1 штука
- Перець болгарський— 1 штука
- горіхи волоські— 10 штук
- помідори— 2 штуки
- фарш— 200 грам
- сир— За смаком
- сіль— За смаком
2. Баклажани розрізаємо вздовж, виймаємо "; нутрощі ";, вийшла човник натираємо сіллю. Залишки разом з іншими овочами (крім помідорів) подрібнюємо.
3. Морквину і цибулю обсмажити на олії, коли вони зарум'яняться, додамо фарш і інші овочі, включаючи м'якоть баклажана. солимо, перчимо до смаку.
4. Горіхи чистимо і товчемо в ступі. Натираємо ними внутрішню частину човників і викладаємо зверху начинку.
5. Помідори нарізаємо тонкими півкільцями, викладаємо поверх начинки зі сковороди, зверху присипаємо все тертим сиром.
6. Відправимо в мікрохвильовку на 6 хвилин на повній потужності. Перевіряємо на готовність такі човники, можна подавати!
Подібні рецепти
Баклажани по-осетинською
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...