Рецепт Баклажани по-арабськи

Рецепт Баклажани по-арабськи
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 30 хв.
недорогий, але при цьому витончений, оригінальний, але при цьому простий рецепт баклажанів по-арабськи вам точно припаде до смаку! Ситна за рахунок додавання фаршу закуска до будь-якого столу і за будь-що!

опис приготування:

Такий класичний рецепт баклажанів по-арабськи, побачити, як, був трохи мною перероблений, — адже все-таки не в мікрохвильовці це блюдо готувалося спочатку, це очевидно. Але навіщо ж витрачати більше часу, особливо влітку, коли біля плити стояти взагалі не хочеться? Так що розповім, як зробити баклажани по-арабськи по новому, сучасному рецептом!

  • баклажани— 2 штуки
  • морква— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • Перець болгарський— 1 штука
  • горіхи волоські— 10 штук
  • помідори— 2 штуки
  • фарш— 200 грам
  • сир— За смаком
  • сіль— За смаком
Баклажани по-арабськи - фото крок 1 1. підготуємо інгредієнти.

Баклажани по-арабськи - фото крок 2 2. Баклажани розрізаємо вздовж, виймаємо "; нутрощі ";, вийшла човник натираємо сіллю. Залишки разом з іншими овочами (крім помідорів) подрібнюємо.

Баклажани по-арабськи - фото крок 3 3. Морквину і цибулю обсмажити на олії, коли вони зарум'яняться, додамо фарш і інші овочі, включаючи м'якоть баклажана. солимо, перчимо до смаку.

Баклажани по-арабськи - фото крок 4 4. Горіхи чистимо і товчемо в ступі. Натираємо ними внутрішню частину човників і викладаємо зверху начинку.

Баклажани по-арабськи - фото крок 5 5. Помідори нарізаємо тонкими півкільцями, викладаємо поверх начинки зі сковороди, зверху присипаємо все тертим сиром.

Баклажани по-арабськи - фото крок 6 6. Відправимо в мікрохвильовку на 6 хвилин на повній потужності. Перевіряємо на готовність такі човники, можна подавати!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани по-осетинською

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...