Рецепт Бефстроганов з яловичини з грибами
Бефстроганов з яловичини з грибами — блюдо для повноцінного буденного обіду, хоча і на свято його можна подати. Розкрию вам секрет смачного грибного соусу. Спробуйте!
опис приготування:
Пропоную вашій увазі простий рецепт бефстроганова з яловичини з грибами з фото. У цьому рецепті я так само поділюся з вами секретами свого грибного соусу і гарного прикраси із зеленого лука для будь-якого м'ясної страви. Я бефстроганов зазвичай подаю з макаронними виробами, м'ясо з ними поєднується краще, ніж з картоплею. І, на мій погляд, набагато смачніше. пробуйте, діліться враженнями! Бефстроганов з яловичини з грибами нікого не залишить байдужим
- вирізка яловичини— 500 грам
- Nezhirnaya крем— 1 Склянка
- молоко— 1,5 склянки
- натуральний йогурт— 180 мілілітрів
- гриби— 500 грам(Я використовую шампіньйони, але ви можете вибрати будь-які інші гриби.)
- Зелена цибуля— 3-4 штук(Пера.)
- часник— 2 зубчики
- макарони— 300-400 грам(Одна упаковка.)
- лимон— 0,5 штуки
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
- Оливкова олія— За смаком
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
Підготуйте яловичу вирізку. Помийте і наріжте її тонкими шматочками.
У вас повинна вийде така соломка:)
Потім обсмажте яловичину на оливковій олії з обох боків до готовності.
Викладіть шматочки яловичої вирізки в тарілку і відставте в сторону на час.
Тепер варимо макарони.
Тепер готуємо грибний соус. Наріжте пластинами гриби, киньте їх на сковороду, вичавіть до них часник, перемішайте. Залийте їх натуральним йогуртом і сметаною. Додати сіль, поперчіть. Коли рідина трохи випарується, додайте молока. Тушкуйте в такому молочно-вершкової соусі гриби близько 15-20 хвилин.
Дрібно наріжте зелену цибулю. Видавіть в нього лимонний сік, перемішайте. Подавайте бефстроганов з яловичини з грибами і макаронами, присипавши зеленою цибулею. Смачного:)
Подібні рецепти
Картопля з фаршем і кабачками
Кожна господиня знає рецепт приготування цієї страви. Ну а якщо вам ще не доводилося стикатися з ним, тоді розповідаю, як приготувати бефстроганов з яловичини класичний зі сметаною. опис приготування: Ця страва дуже смачна, ситне і поживне, а найприємніше те, що його можна подати до будь-якого...
Бефстроганов з яловичини
Бефстроганов з яловичини — страва, в якому зустрічаються російська і французька кухні. Шматочки м'яса в вершковому соусі виходять такими соковитими і апетитними, що це блюдо швидко стане вашим улюбленим! опис приготування: Люблю бефстроганов з яловичини за те, що його можна подати з будь-яким ...
Бефстроганов з грибами та цибулею
Ніжна яловичина з грибами і сметаною подається з рисом або локшиною. Рецепт приготування винайшов Граф Павло Алекандрович Строганов в 1890 році в Санкт-Петербурзі. опис приготування: Бефстроганов з яловичини зі сметаною — інша назва "; яловичина по-строгановськи" Найпопулярніша страва російськ...
Бефстроганов з грибами і вершками
Befstroganov — дуже смачне і неймовірно популярна страва! В даному рецепті яловичина гармонійно поєднується з печерицями, цибулею і вершками. Виходить гарне блюдо для обіднього столу або вечері. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування бефстроганова з грибами і вершками. Лук...
Бефстроганов з дичини і грибів
Рецепт Бефстроганов з лісовими грибами і олениною для двох щасливих людей. опис приготування: Це Бефстроганов з дикого м'яса справжнісінька фантастика! звичайно, ви можете використовувати більш традиційні філе яловичини замість оленини, але є дещо над-смачне саме в цьому поєднанні. Спробуйте, ...