Рецепт Риба в мультиварці

Рецепт Риба в мультиварці
Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
розповім, як приготувати балик в мультиварці в домашніх умовах. Та й не якийсь там, а свинячий, з чорносливом, горіхами і часником. смачно неймовірно, адже мультиварка збереже соковитість м'яса!

опис приготування:

розповім, як приготувати балик в мультиварці в домашніх умовах. смачно виходить, святково і соковито. Мені здається, тут дуже допомагає маринад, він одразу додає м'ясу і соковитість, і яскравий смак, і м'якість. словом, м'ясо прямо тане в роті, ви точно оціните цей святковий смак!

  • Балик свинячий— 1 кілограм
  • часник— 1 штука(1 середня головка)
  • лимон— 0.5 штуки
  • базилік сушений— 2 Ст. ложки
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • горіхи волоські— 2 Ст. ложки(подрібнені)
  • Масло рослинне— 3 Ст. ложки
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • імбир— 1 Чайна ложка
  • сіль— За смаком
Риба в мультиварці - фото крок 1 1. свинину обмиємо, обсушити, нашпигуємо крупно порізаною часничком. У мисці змішаємо сік половини лимона, базилік, соєвий соус, олія, цукор, імбир і сіль. У цій суміші маринуємо м'ясо 2 годину. Окремо запарити чорнослив.

Риба в мультиварці - фото крок 2 2. Тепер поверх м'яса викладаємо чорнослив і трохи часнику, якщо залишився, додамо також горішки. Загортаємо цей "; бутерброд" в фольгу щільно і в режимі "; Випічка" готуємо півтори години.

Риба в мультиварці - фото крок 3 3. Як почуєте звуковий сигнал, проткніть м'ясо. Залежно від ваших уподобань, можна його запекти трохи більше, щоб була скоринка більш щільною, а саме м'ясо не дуже м'яким. Не менш важливо й не пересушити його, так що додавайте, якщо що, по 10-15 хвилин, не більше. Ось така виходить краса! Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Копчена риба (простий рецепт)

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...