Рецепт Апельсиновий пудинг

Рецепт Апельсиновий пудинг
Кількість порцій: 5-9 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Класичний англійський десерт — апельсиновий пудинг завжди радує своїм ніжним смаком і легкістю приготування. Однак, для пудингу потрібна спеціальна форма.

опис приготування:

Апельсиновий пудинг готується практично півтори години, але воно того варто! Пудинг виходить дуже красивого кольору зовні, і дуже ніжний всередині. Апельсиновий пудинг відрізняється приємним цитрусовим ароматом і дуже добре поєднується з м'ятою, а також з жасминовим чаєм.

Смачного!


  • цукор— 1 Склянка
  • Вершкове масло— 90 грам
  • апельсини— 2 штуки(великі)
  • яйця— 3 штуки
  • борошно— 1/3 склянки
  • розпушувач— 1/2 чайних ложки
  • молоко— 1 1/4 склянки
  • Цукрова пудра— — За смаком
апельсиновий пудинг - фото крок 1 В глубокой миске замешаем сливочное масло комнатной температуры, натертую на мелкой терке цедру апельсина, свеже выжатый апельсиновый сок (1/3 склянки), цукор і жовтки (отделенные от белков!). Все взбиваем миксером до загустения массы.

апельсиновий пудинг - фото крок 2 Затем в однородную массу добавим муку и разрыхлитель и все аккуратно перемешаем ложкой.

апельсиновий пудинг - фото крок 3 Додати молоко і перемішати.

апельсиновий пудинг - фото крок 4 В отдельной посуде взбить белки и понемногу добавлять в смесь.

апельсиновий пудинг - фото крок 5 Все аккуратно вымешивать.

апельсиновий пудинг - фото крок 6 Смесь выкладываем в форму для выпекания, смазанную внутри маслом. Форму со смесью поставим в форму большего размера, наповнену водою. Вода должна доставать до половины пудинга. И ставим выпекать в разогретую до 170 градусів духовку на 50-55 хвилин.

апельсиновий пудинг - фото крок 7 После того как пудинг покрылся золотистой корочкой, посыпаем его сахарной пудрой и даем настояться, щоб він охолов.

Подібні рецепти

Апельсиновий кисіль

Гороховий суп-пюре з беконом і картоплею

Божественно смачний і корисний апельсиновий кисіль славиться не тільки своїм смаком, але і корисними властивостями. звичайно, якщо кисіль не хімічний, а натуральний, приготований в домашніх умовах! опис приготування: Покроковий рецепт приготування апельсинового киселю : крок 1: Гарненько моєму...

Апельсиновий крем

Апельсиновий крем

апельсиновий крем — споконвічно англійська добавка до різних пригощань або ж самостійне ласощі, традиційно використовується при чаюванні. Дуже простий рецепт апельсинового крему — зустрічайте! опис приготування: апельсиновий крем — відмінне доповнення до будь-якого десерту. По суті справи, апе...

Апельсиновий коктейль смузі

Апельсиновий коктейль смузі

Освіжаючий річний коктейль з апельсинового шербету і крему. опис приготування: Змішуємо всі інгредієнти за допомогою блендера до однорідної густої маси. розлити в 6 склянок. Подавати відразу ж. апельсиновий шербет— 750 мілілітрів deyrilend крем— 400 мілілітрів ванільний йогурт— 250 мілілітрі...

Апельсиновий салат

Апельсиновий салат

Рецепт приготування фруктового салату. опис приготування: Викласти часточки апельсина на холодній страві. Дрібно нарізати цибулю і покришити його на апельсини. Натерти анчоуси і часник. Додати масло, Лимонний сік і гірчицю. гарненько перемішати. Приправити сіллю і перцем за смаком. Посипати по...

Безалкогольний апельсиновий пунш

Безалкогольний апельсиновий пунш

Удар — алкогольний коктейль, який містить фрукти або фруктовий сік. Я пропоную приготувати безалкогольну версію пуншу на основі апельсинового соку. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати безалкогольний апельсиновий пунш. Якщо використовуєте несолодкі соки, то можна дода...