Бабусин рецепт огірків

Бабусин рецепт огірків
Кількість порцій: 6 Час приготування: 7 дн. 22 г. 0 хв.
Найулюбленіші квашені огірки — бабусині! Такий рецепт не підведе ніколи, він точно перевірений часом і досвідом. Спробуйте і ви приготувати соління!

опис приготування:

Як же хочеться подати до смаженого або відварного картоплі хрусткі солоні огірочки, насолоджуючись їх важким смаком. Саме тому не забудьте заготовити квашені огірки за бабусиним рецептом в літній сезон, коли свіжі овочі коштують копійки!

  • огірки— 1 кілограм
  • кріп— 0,5 пучка
  • сіль— 2 Ст. ложки(без верху)
  • Вода холодна— 1 літр
  • часник— 1 штука(головка)
  • Перець чорний горошок— 20 штук
  • листя дуба, смородини, вишні— 30 штук(по 10 штук)
Бабушкін рецепт огірків - фото крок 1 Підготуйте необхідні інгредієнти.

Бабушкін рецепт огірків - фото крок 2 Промийте листя дуба або хрону, смородини, вишні та кропу, викладіть їх в глибоку миску, але не алюмінієву!

Бабушкін рецепт огірків - фото крок 3 Промийте свіжі огірки від бруду, викладіть їх в ємність. Якщо ви хочете зрізати хвостики з овочів, пам'ятайте про те, що такі огірки будуть готові раніше на 1 день!

Бабушкін рецепт огірків - фото крок 4 Всипте в ємність горошини чорного перцю.

Бабушкін рецепт огірків - фото крок 5 Очистіть зубчики часнику, промийте і наріжте. Додайте в ємність.

Бабушкін рецепт огірків - фото крок 6 Розчиніть сіль в холодній воді, таким чином ви приготуєте розсіл.

Бабушкін рецепт огірків - фото крок 7 Влийте розсіл в ємність, щоб він покрив огірки. Накрийте тарілкою і помістіть гніт. Саму конструкцію помістіть в холодильник або в льох, підвал, де холодна температура. чим холодніше, тим довше будуть кваситиметься огірки.

Бабушкін рецепт огірків - фото крок 8 приблизно через 1,5 тижні соління будуть готові. Якщо хочете отримати смачна страва раніше, просто залиште конструкцію при кімнатній температурі. через 4 дня ви зможете насолодитися смаком солоних огірків.

Бабушкін рецепт огірків - фото крок 9 Після цього перекладіть соління в банки, залийте розсолом, закрийте капроновими кришками і зберігайте в холоді. Термін придатності — до 4-5 місяців.

Бабушкін рецепт огірків - фото крок 10 Квашені огірки за бабусиним рецептом незмінно вийдуть соковитими і хрусткими!

Подібні рецепти

Аджика справжня (абхазький рецепт)

Мариновані гливи на зиму

Цей рецепт сподобається всім любителям гострих соусів. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати аджику справжню. Смак виходить як у абхазької, особливо гострою аджики. Приступаємо до приготування. опис приготування: приготування справжньою, абхазької аджики не відніме у вас багато часу і зусиль....

Брускетта (найпростіший рецепт)

Брускетта (найпростіший рецепт)

Якщо хочете приготувати закуску в європейському типі, тоді я розповім вам, як приготувати Брускети. Ця страва бере своє коріння в Італії і служить прекрасним аперитивом перед обідом або вечерею. опис приготування: Таку закуску ви можете приготувати на сніданок або полуденок. Важливо відмітити,...

Безе рецепт класичний

Безе рецепт класичний

от скажіть, ну хто хоча б раз в житті не куштував легке і повітряне безе? А як на рахунок приготувати самостійно? повірте, це не складно! Ділюся з вами класичним рецептом приготування безе. опис приготування: Перед вами — безе рецепт класичний. У каструлі з'єднуємо яєчні білки з цукром, ретель...

Blanmanže, рецепт класичний

Blanmanže, рецепт класичний

Бланманже - страва французької кухні. По-французьки blanc - білий і manger - є. дуже просте, але вишукану страву. пробуємо! опис приготування: Простий рецепт вишуканого ласощі. У теплі вершки додайте цукор, ваніль і желатин. Прогрійте суміш до розчинення желатину, потім залийте по формах. Чере...

Млинці з грибною начинкою і яйцями (рецепт для гурманів)

Млинці з грибною начинкою і яйцями (рецепт для гурманів)

Ця страва я готую близько 2 годин, процес складається з 3 етапів. Перший - це приготування начинки для млинців; Другий - жарка млинців на молоці; Третій - упаковка начинки в млинці. опис приготування: Ця страва, як я вже казав, готується в три етапи. Спочатку готується начинка з лука, яєць і ...