Рецепт Бабушкін персиковий пиріг

Рецепт Бабушкін персиковий пиріг
Кількість порцій: 30 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування домашнього пирога з персиками з дріжджового тіста.

опис приготування:

Змішати в чаші воду, молоко, сіль, яйце, 4 столові ложки вершкового масла і 1/2 склянки цукру. Засипати дріжджі в суміш і залишити на 10 хвилин. Додати борошно і міксером на низькій швидкості збити, поки тісто не стане липким.

Покладіть тісто на змащену борошном поверхню і вимішуйте від 3 до 5 хвилин.

Покласти тісто в змащену маслом миску, накрити поліетиленовою плівкою і поставити підходити в тепле місце на 1 час. Тісто має збільшитися в об'ємі вдвічі.

Змастити маслом дві форми для випічки. Розділити тісто навпіл і розмістити в формах.

Покладіть зверху шматочки персика і полийте лимонним соком.

Змішайте корицю і залишився 1 стакан цукру в невеликій мисці. Полийте персики зверху

залишилися 2 столовими ложки вершкового масла і посипте цукром з корицею. Залиште тісто на 1 час.

Розігріти духовку до 190 градусів. Випікати пироги від 30 до 35 хвилин. Дати повністю охолонути. Розрізати кожен пиріг на 15 квадратів і подавати.

Пиріг можна накрити і зберігати при кімнатній температурі протягом 2 днів.


  • теплої води— 3/4 склянки
  • теплого молока— 3/4 склянки
  • крупної солі— 1 Ст. ложка
  • велике яйце— 1 штука
  • розтопленого масла— 6 Ст. ложок
  • цукру— 11/2 склянки
  • дріжджів— 21/8 чайних ложки
  • борошна— 20.5 склянки
  • персиків, нарізаних— 12 штук
  • лимон, сік— 1 штука
  • меленої кориці— 2 чайних ложки
Змішати в чаші воду, молоко, сіль, яйце, 4 столові ложки вершкового масла і 1/2 склянки цукру. Засипати дріжджі в суміш і залишити на 10 хвилин. Додати борошно і міксером на низькій швидкості збити, поки тісто не стане липким.

Покладіть тісто на змащену борошном поверхню і вимішуйте від 3 до 5 хвилин.

Покласти тісто в змащену маслом миску, накрити поліетиленовою плівкою і поставити підходити в тепле місце на 1 час. Тісто має збільшитися в об'ємі вдвічі.

Змастити маслом дві форми для випічки. Розділити тісто навпіл і розмістити в формах.

Покладіть зверху шматочки персика і полийте лимонним соком.

Змішайте корицю і залишився 1 стакан цукру в невеликій мисці. Полийте персики зверху

залишилися 2 столовими ложки вершкового масла і посипте цукром з корицею. Залиште тісто на 1 час.

Розігріти духовку до 190 градусів. Випікати пироги від 30 до 35 хвилин. Дати повністю охолонути. Розрізати кожен пиріг на 15 квадратів і подавати.

Пиріг можна накрити і зберігати при кімнатній температурі протягом 2 днів.


Подібні рецепти

Бабушкін пиріг з варенням

Кролик в рукаві для запікання

Цей пиріг знайомий багатьом з дитинства. Ну яка бабуся не балує своїх улюблених онуків випічкою? Я дуже люблю цей пиріг, його знайомий смак і аромат варення… Хто не пробував - заходите і готуйте! опис приготування: Як приготувати бабусин пиріг з варенням? Дуже просто! Візьміть баночку улюблено...

Бабушкін паску

Бабушкін паску

У кожній сім'ї є свої улюблені рецепти: смачні оладки, бабусин борщ, рубані биточки й котлети, які так приголомшливе готувала ваша бабуся, і рецепт яких ви передасте своїм дітям. Найсмачніші страви завжди готуються дуже просто, так і з моїм рецептом, який дістався мені у спадок від моєї бабусі. Г...

Бабушкін суп з пельменями

Бабушкін суп з пельменями

Я часто подаю пельмені з бульйоном і зеленню. А недавно побачила рецепт, як приготувати бабусин суп з пельменями. Приготувала і не пошкодувала! Вийшов повноцінний обід - смачний і ситний. Пригощайтеся! опис приготування: Ця страва два-в-одному: овочевий бульйон відмінно доповнюють пельмені. Су...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...