Рецепт Я., запечена в фользі в духовці
Білорибиця відноситься до сімейства лососевих і являє собою один з найбільш смачних і корисних видів риб. Пропоную спробувати, як приготувати білорибицю, запечену у фользі в духовці.
опис приготування:
Готується така риба дуже просто і не вимагає особливих умінь. Завдяки запіканню в фользі виходить соковита і дієтична рибка, яку можна подавати з овочевим гарніром, з відвареним рисом або свіжими (печеними) овочами. Можна зробити рибу шматочками або приготувати її цілою тушкою.
1. Рибу ретельно чищу: видаляю луску, зрізаю плавники, хвіст і голову, розрізаю черево і видаляю нутрощі. Гарненько промиваю під струменем холодної води.
2. Відправляю рибку на паперовий рушник, витираю всередині і залишаю на 10 хвилин, щоб стекла вода.
3. Лимон мою і розрізаю на 2 частини, відвалів сік половинки і змащую їм рибу всередині і зовні. Змішую сіль з меленим чорним перцем і теж натираю рибу. залишаю на 30 хвилин.
4. Другу половинку лимона нарізаю тонкими кружечками. У рибі роблю надрізи і вставляю туди скибочки лимона, а що залишилися шматочки кладу всередину. яблуко мою, нарізаю тонкими скибочками і також кладу всередину.
5. На фольгу викладаю рибку і щільно загортаю з усіх боків, щоб не витікав сік. Відправляю в розігрітий до 170-180 градусів духовку на 30-35 хвилин.
- Я.— 1 кілограм
- лимон— 1 штука
- яблуко— 1 штука
- Сіль і перець— За смаком
1. Рибу ретельно чищу: видаляю луску, зрізаю плавники, хвіст і голову, розрізаю черево і видаляю нутрощі. Гарненько промиваю під струменем холодної води.
2. Відправляю рибку на паперовий рушник, витираю всередині і залишаю на 10 хвилин, щоб стекла вода.
3. Лимон мою і розрізаю на 2 частини, відвалів сік половинки і змащую їм рибу всередині і зовні. Змішую сіль з меленим чорним перцем і теж натираю рибу. залишаю на 30 хвилин.
4. Другу половинку лимона нарізаю тонкими кружечками. У рибі роблю надрізи і вставляю туди скибочки лимона, а що залишилися шматочки кладу всередину. яблуко мою, нарізаю тонкими скибочками і також кладу всередину.
5. На фольгу викладаю рибку і щільно загортаю з усіх боків, щоб не витікав сік. Відправляю в розігрітий до 170-180 градусів духовку на 30-35 хвилин.
Подібні рецепти
Гарбуз запечена з сухофруктами
У вас мало часу і потрібно швиденько щось приготувати? Є чудове рішення, приготуйте брокколі в фользі в духовці. Запікати будемо з рибним філе, сиром і цибулею. Виходить ароматно і соковито! опис приготування: Цю страву можна приготувати на швидку руку. Перед вами простий рецепт приготування б...
Бажання в духовці у фользі
Таке блюдо особливо затребуване господинями. воно святкове, годиться і для нарізки для бутербродів, і як частина другого блюда. З його використанням можна приготувати ще інші страви. універсальне! опис приготування: У маринаді маринуємо шматочок м'яса. Потім шпігуем його морквою і часником, за...
Баклажани на вугіллі в фользі
Якщо ви зібралися на пікнік, ось вам чудовий рецепт! Баклажани обертаються в фольгу і запікають на вугіллі. Виходить дуже гарне і ситне блюдо, яка не потребує особливих зусиль. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування баклажанів на вугіллі в фользі. Спершу баклажани повинні ...
Балик в фользі
Хочу поділитися чудовим святковим блюдом. Цей рецепт балику в фользі простий і, можна сказати, класичний. часник, мідь, спеції і гірчиця — ці інгредієнти добре поєднуються з м'ясом! опис приготування: Цей простий рецепт балику в фользі не перестає мене радувати. Маринування з медом відбуваєтьс...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...