Рецепт Балик в фользі

Рецепт Балик в фользі
Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Хочу поділитися чудовим святковим блюдом. Цей рецепт балику в фользі простий і, можна сказати, класичний. часник, мідь, спеції і гірчиця — ці інгредієнти добре поєднуються з м'ясом!

опис приготування:

Цей простий рецепт балику в фользі не перестає мене радувати. Маринування з медом відбувається досить швидко: навіть якщо м'ясо постоїть за все півгодини, присмак меду в готовій страві вже буде помітний. А гірчиця і часник дозволять закусці не стати занадто солодкої і залишитися пікантною і дуже смачною. До речі, багато господинь в цьому рецепті використовують замість гірчиці тертий хрін. Я не пробувала, але кажуть, що теж смачно.

  • Балик свинячий— 1 кілограм
  • мед— 1 Ст. ложка
  • гірчичний— 2 Ст. ложки
  • часник— 4 зубчики
  • спеції— За смаком
Балик в фользі - фото крок 1 1. м'ясо миємо, просушуємо, зрізаємо зайвий жирок і плівки. Натираємо медом і посипаємо спеціями. Потім залишимо його постояти в холодильнику як можна довше.

Балик в фользі - фото крок 2 2. Далі рясно натираємо сумішшю з гірчиці і перетертого часнику і загортаємо в фольгу. Випікаємо близько години в розпеченій духовці. В самому кінці верхній шар фольги знімемо, щоб м'ясо підрум'янилося.

Балик в фользі - фото крок 3 3. Перед подачею на стіл повністю охолоджуємо.

Подібні рецепти

Балик з амура

Курка сациві

Для всіх любителів рибних закусок розповім, як приготувати балик з амура в домашніх умовах. Я страсти к таким балыкам не питаю, але мої тато і дідусь просто без розуму! любителі рибки! опис приготування: Такий балик з амура в домашніх умовах готується легко, а виходить дуже смачним. Принаймні ...

Балик з яловичини

Балик з яловичини

У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...

Балик з індички

Балик з індички

Зараз багато хто намагається робити домашні ковбасні вироби, всякого роду м'ясну нарізку. Люди примудряються навіть коптити м'ясо в домашніх умовах (без коптильні). Приготуємо будинку балик з індички. опис приготування: оскільки тканина, в яку загортається м'ясо, забарвлюється від спецій, то р...

Балик в духовці

Балик в духовці

Балик в духовці часто використовують як закуску в салатах і в якості основного блюда. Шматочки пряного свинячого балику радують око і на святковому столі, і в рамках сімейної трапези. опис приготування: Для того, щоб приготувати балик в духовці, знадобиться великий шматок якісної свинини, овоч...

Балик зі свинини в духовці

Балик зі свинини в духовці

Хочете порадувати своїх домочадців смачненьким? або, може, готуєтеся підкорити своїх важливих гостей? В будь-якому випадку, цей рецепт приготування балику зі свинини в духовці буде до речі! Смачно і легко! опис приготування: З таким коронною стравою вам навіть дуже важливі гості не страшні, бу...