Рецепт Балик з амура

Рецепт Балик з амура
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 5 дн. 13 г. 0 хв.
Для всіх любителів рибних закусок розповім, як приготувати балик з амура в домашніх умовах. Я страсти к таким балыкам не питаю, але мої тато і дідусь просто без розуму! любителі рибки!

опис приготування:

Такий балик з амура в домашніх умовах готується легко, а виходить дуже смачним. Принаймні мені так говорили, сама я, як і говорила, подібні закуски не люблю. хоча зізнаюся, бутерброд з чорним хлібом, маслом і шматочком такої рибки — дуже навіть непоганий перекус!

  • Амур— 1-2 штук(чим більше риба, тим краще. У мене одна, але зате вагою аж в 7 кг )
  • Хміль-сунелі— 1 штука(1 пакетик)
  • сіль— 1 Ст. ложка(можна і більше, за смаком)
Балик з амура - фото крок 1 1. Рибу акуратно розрізаємо уздовж спинки, видаляємо хребет і всі великі кістки. шкурки, згустки слизу і крові теж видаляємо. Отримане філе промиємо і натремо сіллю і спеціями.

Балик з амура - фото крок 2 2. Я одну половинку філе нарізала дрібними порційними шматочками, а другу - розділила на дві "; рибки" і згорнула рулетом. Складаємо в миску і зберігаємо 2 дня в холодильнику, а потім ще 2 дня — в морозилці.

Балик з амура - фото крок 3 3. Під час настоювання періодично помішуйте і перевертайте шматочки. Потім вивішуємо всі шматочки на мотузочку і сушимо 2 дня.

Балик з амура - фото крок 4 4. Готово!

Подібні рецепти

Балик зі свинини в духовці

Салат «стріли Амура»

Хочете порадувати своїх домочадців смачненьким? або, може, готуєтеся підкорити своїх важливих гостей? В будь-якому випадку, цей рецепт приготування балику зі свинини в духовці буде до речі! Смачно і легко! опис приготування: З таким коронною стравою вам навіть дуже важливі гості не страшні, бу...

Балик в духовці

Балик в духовці

Балик в духовці часто використовують як закуску в салатах і в якості основного блюда. Шматочки пряного свинячого балику радують око і на святковому столі, і в рамках сімейної трапези. опис приготування: Для того, щоб приготувати балик в духовці, знадобиться великий шматок якісної свинини, овоч...

Балик свинячий

Балик свинячий

Смачний балик свинячий можна приготувати в домашніх умовах за кілька днів, він стане незамінною закускою на будь-якому святковому столі. Балик можна готувати з різними спеціями, але принцип один. опис приготування: Дуже раджу приготувати балик свинячий по-домашньому, який сподобається не тільк...

Балик в фользі

Балик в фользі

Хочу поділитися чудовим святковим блюдом. Цей рецепт балику в фользі простий і, можна сказати, класичний. часник, мідь, спеції і гірчиця — ці інгредієнти добре поєднуються з м'ясом! опис приготування: Цей простий рецепт балику в фользі не перестає мене радувати. Маринування з медом відбуваєтьс...

Балик з яловичини

Балик з яловичини

У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...