Рецепт Балик з амура
Для всіх любителів рибних закусок розповім, як приготувати балик з амура в домашніх умовах. Я страсти к таким балыкам не питаю, але мої тато і дідусь просто без розуму! любителі рибки!
опис приготування:
Такий балик з амура в домашніх умовах готується легко, а виходить дуже смачним. Принаймні мені так говорили, сама я, як і говорила, подібні закуски не люблю. хоча зізнаюся, бутерброд з чорним хлібом, маслом і шматочком такої рибки — дуже навіть непоганий перекус!
- Амур— 1-2 штук(чим більше риба, тим краще. У мене одна, але зате вагою аж в 7 кг )
- Хміль-сунелі— 1 штука(1 пакетик)
- сіль— 1 Ст. ложка(можна і більше, за смаком)
2. Я одну половинку філе нарізала дрібними порційними шматочками, а другу - розділила на дві "; рибки" і згорнула рулетом. Складаємо в миску і зберігаємо 2 дня в холодильнику, а потім ще 2 дня — в морозилці.
3. Під час настоювання періодично помішуйте і перевертайте шматочки. Потім вивішуємо всі шматочки на мотузочку і сушимо 2 дня.
4. Готово!
Подібні рецепти
Салат «стріли Амура»
Хочете порадувати своїх домочадців смачненьким? або, може, готуєтеся підкорити своїх важливих гостей? В будь-якому випадку, цей рецепт приготування балику зі свинини в духовці буде до речі! Смачно і легко! опис приготування: З таким коронною стравою вам навіть дуже важливі гості не страшні, бу...
Балик в духовці
Балик в духовці часто використовують як закуску в салатах і в якості основного блюда. Шматочки пряного свинячого балику радують око і на святковому столі, і в рамках сімейної трапези. опис приготування: Для того, щоб приготувати балик в духовці, знадобиться великий шматок якісної свинини, овоч...
Балик свинячий
Смачний балик свинячий можна приготувати в домашніх умовах за кілька днів, він стане незамінною закускою на будь-якому святковому столі. Балик можна готувати з різними спеціями, але принцип один. опис приготування: Дуже раджу приготувати балик свинячий по-домашньому, який сподобається не тільк...
Балик в фользі
Хочу поділитися чудовим святковим блюдом. Цей рецепт балику в фользі простий і, можна сказати, класичний. часник, мідь, спеції і гірчиця — ці інгредієнти добре поєднуються з м'ясом! опис приготування: Цей простий рецепт балику в фользі не перестає мене радувати. Маринування з медом відбуваєтьс...
Балик з яловичини
У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...