Рецепт 25-хвилинний овочевий туніський кус-кус

Рецепт 25-хвилинний овочевий туніський кус-кус
Кількість порцій: 6 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування овочевого туніського кус-куса за 25 хв. швидко, легко, смачно.

опис приготування:

Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. покласти цибулю, кабачки, жовтий сквош і моркву в каструлю і варити, помішуючи, поки цибуля почне пом'якшуватися і стане напівпрозорим, близько 5 хвилин. Додати червоний і жовтий перець і гриби, варити ще 3 хвилини. Овочі повинні ще бути твердими.

Влити овочевий бульйон, приправити паприкою, kardamonom, сіллю і кінзою. Довести суміш до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму. Додати нут і помідори. Повільно влити кус-кус, розмішати. Відразу накрити каструлю і зняти з вогню. нехай постоїть, закритою, 5 хвилин. Збити кус-кус виделкою. Кус-кус повинен поглинати близько половини рідини.

Подавати трохи тепліше, ніж кімнатної температури. Прикрасити цедрою апельсина і тертим сиром, паприкою і мигдалем.


  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • Червона цибуля, нарізаний— 1 штука
  • цукіні, крупно нарізані— 1 штука
  • жовтий сквош, крупно нарізаний— 1 штука
  • морква, крупно нарезанная— 1 штука
  • червоний перець, крупно нарізаний— 1 штука
  • жовтий перець, крупно нарізаний— 1 штука
  • нарезанных грибов— 1/2 склянки
  • овочевого бульйону— 4 склянки
  • солодкої паприки— 1/2 чайних ложки
  • меленого кардамону— 1/4 чайних ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • нарізаної свіжої кінзи— 1 Ст. ложка
  • Банку нути— 1 штука
  • помідори, нарізані— 2 штуки
  • сухого кус-кус— 2 склянки
  • тертої апельсинової цедри— 1 Чайна ложка
  • тертого сыра пармезан— 1 Ст. ложка
  • перець— 1/2 чайних ложки
  • мелко нарезанного поджаренного миндаля— 1 Ст. ложка
Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. покласти цибулю, кабачки, жовтий сквош і моркву в каструлю і варити, помішуючи, поки цибуля почне пом'якшуватися і стане напівпрозорим, близько 5 хвилин. Додати червоний і жовтий перець і гриби, варити ще 3 хвилини. Овочі повинні ще бути твердими.

Влити овочевий бульйон, приправити паприкою, kardamonom, сіллю і кінзою. Довести суміш до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму. Додати нут і помідори. Повільно влити кус-кус, розмішати. Відразу накрити каструлю і зняти з вогню. нехай постоїть, закритою, 5 хвилин. Збити кус-кус виделкою. Кус-кус повинен поглинати близько половини рідини.

Подавати трохи тепліше, ніж кімнатної температури. Прикрасити цедрою апельсина і тертим сиром, паприкою і мигдалем.


Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Овочевий плов з грибами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...