Рецепт Шоколадні сніжинки

Рецепт Шоколадні сніжинки
Кількість порцій: 10 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування печива з шоколаду, покритого глазур'ю в формі сніжинки.

опис приготування:

Змішайте розтоплений шоколад з маслом. Потім збийте яйця з цукром, борошном і сіллю. Отримані суміші з'єднайте між собою і ретельно перемішайте. Отримане тісто викладається на деко і трохи місить, після чого розкочується в корж товщиною близько 5 мм.

з тіста, за допомогою різних форм, вирізається печиво і викладається на деко, який поміщається в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин, після чого печінкою дають охолонути.

Цукрова пудра просівається і додається до збитим до стану піни яйцям, куди, потім, відправляється ще й лимонний сік. Глазур збивається до стану тягучість. Отриманою масою наповнюється кондитерський тюбик з тонкою насадкою, яким і будемо малювати на печиво сніжинки.


  • шоколад темний— 200 грам
  • борошно пшеничне— 500 грам
  • масло м'яке— 225 грам
  • цукор— 225 грам
  • яйця— 3 штуки
  • сіль— — За смаком
  • глазурі:цукрова пудра— 500 грам
  • білки яєчні— 2 штуки
  • сік лимонний— 5 мілілітрів
Змішайте розтоплений шоколад з маслом. Потім збийте яйця з цукром, борошном і сіллю. Отримані суміші з'єднайте між собою і ретельно перемішайте. Отримане тісто викладається на деко і трохи місить, після чого розкочується в корж товщиною близько 5 мм.

з тіста, за допомогою різних форм, вирізається печиво і викладається на деко, який поміщається в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин, після чого печінкою дають охолонути.

Цукрова пудра просівається і додається до збитим до стану піни яйцям, куди, потім, відправляється ще й лимонний сік. Глазур збивається до стану тягучість. Отриманою масою наповнюється кондитерський тюбик з тонкою насадкою, яким і будемо малювати на печиво сніжинки.


Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Арахісове масло

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...