Рецепт Балик зі свинини в духовці
Хочете порадувати своїх домочадців смачненьким? або, може, готуєтеся підкорити своїх важливих гостей? В будь-якому випадку, цей рецепт приготування балику зі свинини в духовці буде до речі! Смачно і легко!
опис приготування:
З таким коронною стравою вам навіть дуже важливі гості не страшні, будь то ваша свекруха, начальник або хто-небудь ще, вони будуть в захваті від такого блюда! Рекомендую всім цей рецепт. А як приготувати балик зі свинини в духовці, зараз розповім!
- свинячий балик— 2 кілограма
- Картопля— 1 кілограм
- морква— 700 грам
- оцет винний— 100 грам
- часник— 50 грам
- паста томатна— 1 Ст. ложка
- розмарин свіжий— 2 Ст. ложки
- сіль— 1 Ст. ложка
- Чорний перець— 1 Чайна ложка
2. Тим часом для гарніру моєму, чистимо і ріжемо картоплю і моркву.
3. Викладаємо овочі на дно форми, полив трохи маслом. Зверху - підготовлене м'ясо. Поливаємо всю цю красу залишками маринаду і запікаємо півгодини при 200 градусах, після чого вливаємо чашку або півтори води або бульйону, я тону в 180 ще 30-40 хвилин.
4. Як тільки і картопля, і м'ясо будуть готові - дістаємо блюдо і подаємо до столу!
Подібні рецепти
Балик з баранини
Балик в духовці часто використовують як закуску в салатах і в якості основного блюда. Шматочки пряного свинячого балику радують око і на святковому столі, і в рамках сімейної трапези. опис приготування: Для того, щоб приготувати балик в духовці, знадобиться великий шматок якісної свинини, овоч...
Балик з вирізки
Хочу вам розповісти, як приготувати балик з вирізки в домашніх умовах. Виходить соковита і смачна закуска, зовсім не схожа на магазинні "; гумові" риба. Спробуйте, готується дуже просто! опис приготування: Цей рецепт приготування балику з вирізки припаде до душі всім тим, хто м'ясні закуски лю...
Балик свинячий
Смачний балик свинячий можна приготувати в домашніх умовах за кілька днів, він стане незамінною закускою на будь-якому святковому столі. Балик можна готувати з різними спеціями, але принцип один. опис приготування: Дуже раджу приготувати балик свинячий по-домашньому, який сподобається не тільк...
Балик з амура
Для всіх любителів рибних закусок розповім, як приготувати балик з амура в домашніх умовах. Я страсти к таким балыкам не питаю, але мої тато і дідусь просто без розуму! любителі рибки! опис приготування: Такий балик з амура в домашніх умовах готується легко, а виходить дуже смачним. Принаймні ...
Балик з яловичини
У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...