Рецепт Балик зі свинини в духовці

Рецепт Балик зі свинини в духовці
Кількість порцій: 7 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Хочете порадувати своїх домочадців смачненьким? або, може, готуєтеся підкорити своїх важливих гостей? В будь-якому випадку, цей рецепт приготування балику зі свинини в духовці буде до речі! Смачно і легко!

опис приготування:

З таким коронною стравою вам навіть дуже важливі гості не страшні, будь то ваша свекруха, начальник або хто-небудь ще, вони будуть в захваті від такого блюда! Рекомендую всім цей рецепт. А як приготувати балик зі свинини в духовці, зараз розповім!

  • свинячий балик— 2 кілограма
  • Картопля— 1 кілограм
  • морква— 700 грам
  • оцет винний— 100 грам
  • часник— 50 грам
  • паста томатна— 1 Ст. ложка
  • розмарин свіжий— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • Чорний перець— 1 Чайна ложка
Балик зі свинини в духовці - фото крок 1 1. Подрібнимо часник і розмарин, змішаємо з томатною пастою, сіллю, перцем і оцтом. У цій суміші маринуємо наше м'ясо приблизно три години.

Балик зі свинини в духовці - фото крок 2 2. Тим часом для гарніру моєму, чистимо і ріжемо картоплю і моркву.

Балик зі свинини в духовці - фото крок 3 3. Викладаємо овочі на дно форми, полив трохи маслом. Зверху - підготовлене м'ясо. Поливаємо всю цю красу залишками маринаду і запікаємо півгодини при 200 градусах, після чого вливаємо чашку або півтори води або бульйону, я тону в 180 ще 30-40 хвилин.

Балик зі свинини в духовці - фото крок 4 4. Як тільки і картопля, і м'ясо будуть готові - дістаємо блюдо і подаємо до столу!

Подібні рецепти

Балик в духовці

Балик з баранини

Балик в духовці часто використовують як закуску в салатах і в якості основного блюда. Шматочки пряного свинячого балику радують око і на святковому столі, і в рамках сімейної трапези. опис приготування: Для того, щоб приготувати балик в духовці, знадобиться великий шматок якісної свинини, овоч...

Балик з вирізки

Балик з вирізки

Хочу вам розповісти, як приготувати балик з вирізки в домашніх умовах. Виходить соковита і смачна закуска, зовсім не схожа на магазинні "; гумові" риба. Спробуйте, готується дуже просто! опис приготування: Цей рецепт приготування балику з вирізки припаде до душі всім тим, хто м'ясні закуски лю...

Балик свинячий

Балик свинячий

Смачний балик свинячий можна приготувати в домашніх умовах за кілька днів, він стане незамінною закускою на будь-якому святковому столі. Балик можна готувати з різними спеціями, але принцип один. опис приготування: Дуже раджу приготувати балик свинячий по-домашньому, який сподобається не тільк...

Балик з амура

Балик з амура

Для всіх любителів рибних закусок розповім, як приготувати балик з амура в домашніх умовах. Я страсти к таким балыкам не питаю, але мої тато і дідусь просто без розуму! любителі рибки! опис приготування: Такий балик з амура в домашніх умовах готується легко, а виходить дуже смачним. Принаймні ...

Балик з яловичини

Балик з яловичини

У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...