Рецепт Балик в духовці

Рецепт Балик в духовці
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Балик в духовці часто використовують як закуску в салатах і в якості основного блюда. Шматочки пряного свинячого балику радують око і на святковому столі, і в рамках сімейної трапези.

опис приготування:

Для того, щоб приготувати балик в духовці, знадобиться великий шматок якісної свинини, овочі і спеції. Запікання в герметично закритій фользі зробить м'ясо соковитим, пряним і ніжним! Балик здавна готували з досить великої кількості якісного м'яса або риби. Продукт довго зберігається і може вживатися в дорозі без ризику отруєння. А обробка без шкідливих жирів робить таке блюдо корисним і дієтичним.

  • Великий шматок свинини— 800 грам
  • Середня морква— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • Сіль і спеції— За смаком
  • Сухе біле вино— 250  мілілітрів(для маринаду)
Балик в духовці - фото крок 1 Підготуйте м'ясо до подальшої обробки: зачистите його від жиру і плівок, щоб вийшов чистий філейний шматок. Сухе біле вино змішайте зі спеціями. М'ясо в посудині залийте отриманим маринадом і залиште на пару годин настоюватися при кімнатній температурі.

Балик в духовці - фото крок 2 Після мариновки м'ясо слід ретельно просушити паперовими рушниками. Натріть балик сіллю, улюбленими спеціями. Для того, щоб м'ясо краще просочилося - зробіть у верхній частині неглибокі надрізи навхрест.

Балик в духовці - фото крок 3 Відріжте два великих шматка фольги і розташуйте їх хрест-навхрест. У центрі викладіть нарізані моркву і часник, стежте, щоб овочі за розміром збігалися з баликом.

Балик в духовці - фото крок 4 Поверх овочів кладіть м'ясо, старанно загорніть його у фольгу. Це потрібно зробити акуратно, щоб була можливість розгорнути конверт для перевірки готовності страви. Порада: спочатку герметично закрийте бокові шви, видавіть з конверта повітря знизу-вгору, з'єднайте і закручуйте верхні краї фольги.


Подібні рецепти

Балик зі свинини в духовці

Балик з баранини

Хочете порадувати своїх домочадців смачненьким? або, може, готуєтеся підкорити своїх важливих гостей? В будь-якому випадку, цей рецепт приготування балику зі свинини в духовці буде до речі! Смачно і легко! опис приготування: З таким коронною стравою вам навіть дуже важливі гості не страшні, бу...

Балик з яловичини

Балик з яловичини

У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...

Балик з індички

Балик з індички

Зараз багато хто намагається робити домашні ковбасні вироби, всякого роду м'ясну нарізку. Люди примудряються навіть коптити м'ясо в домашніх умовах (без коптильні). Приготуємо будинку балик з індички. опис приготування: оскільки тканина, в яку загортається м'ясо, забарвлюється від спецій, то р...

Балик з амура

Балик з амура

Для всіх любителів рибних закусок розповім, як приготувати балик з амура в домашніх умовах. Я страсти к таким балыкам не питаю, але мої тато і дідусь просто без розуму! любителі рибки! опис приготування: Такий балик з амура в домашніх умовах готується легко, а виходить дуже смачним. Принаймні ...

Балик з вирізки

Балик з вирізки

Хочу вам розповісти, як приготувати балик з вирізки в домашніх умовах. Виходить соковита і смачна закуска, зовсім не схожа на магазинні "; гумові" риба. Спробуйте, готується дуже просто! опис приготування: Цей рецепт приготування балику з вирізки припаде до душі всім тим, хто м'ясні закуски лю...