Рецепт Балик з індички

Рецепт Балик з індички
Кількість порцій: 20 Час приготування: 3 дн. 23 г. 0 хв.
Зараз багато хто намагається робити домашні ковбасні вироби, всякого роду м'ясну нарізку. Люди примудряються навіть коптити м'ясо в домашніх умовах (без коптильні). Приготуємо будинку балик з індички.

опис приготування:

оскільки тканина, в яку загортається м'ясо, забарвлюється від спецій, то рекомендую для такої страви виділити кілька рушників або приготувати відріз марлі, складений в декілька шарів. Готове м'ясо дуже смачне, і ви будете готувати його ще не раз. Такий відріз марлі вам ще стане в нагоді, і щоб не псувати все кухонні рушник - заведіть окремі. дивіться, як приготувати балик з індички.

  • індичка— 1 кілограм
  • сіль— 2 Ст. ложки
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • паприка— 25 грам(2 немає. ложки для маринаду, а решта для обсипання м'яса після маринаду)
  • Чорний мелений перець— 1 Чайна ложка
  • Червоний мелений перець— 1 Чайна ложка
  • Koriandr— 1 Чайна ложка
  • часник— 5-6 зубчиків
Балик з індички - фото крок 1 Як приготувати в'ялену індичку будинку? Для цього потрібно спочатку змішати необхідні спеції, сіль і цукор. Так в невеликої ємності змішайте сіль, цукор, чорний мелений перець, паприка, червоний гострий перець і коріандр.

Балик з індички - фото крок 2 вимиті, підготовлені шматочки індички опустіть в ємність зі спеціями, втирайте спеції в м'ясо. М'ясо не просто треба вивалити в спеціях, потрібно їх саме добре втерти.

Балик з індички - фото крок 3 В результаті отримаємо яскраве м'ясо, все в солі і цукрі. Я весь процес роблю в широкому судочку, тому просто накриваю його кришкою і ставлю в холодильник на добу. Якщо ви все робили в мисці, можна затягнути миску харчовою плівкою (щільно) і теж залишити в холодильнику на добу.
Іноді у мене немає часу, і я залишала м'ясо в холодильнику на 1,5 діб, але воно не ставало солоніша. Головне - не забути його зовсім.

Балик з індички - фото крок 4 Коли м'ясо Просолов, воно стане щільніше. Дістаньте його з маринаду. Під проточною водою змийте з м'яса абсолютно все спеції. Чи не жала їх. Змивайте абсолютно все. Тепер промокніть м'ясо паперовим рушником, щоб видалити всю зайву вологу. М'ясо натріть видавленим через прес часником, рясно посипте паприкою і додайте трохи червоного гострого перцю. М'ясо стане червоним, по типу бастурмы. Оберніть м'ясо в холщевую тканину ( або вафельний рушник) і помістіть в холодильник на 1 добу. Через добу змініть тканину на суху і знову поверніть в холодильник. Якщо у вас кілька шматків індички, обертайте кожен шматочок окремо. Оскільки цей рецепт мені дуже подобається, я для таких справ завела 4 великих відрізу марлі, складені в 4 шару і прострочені. Ними користуюся для приготування індички.

Балик з індички - фото крок 5 через 3 дня м'ясо добре зав'ялити, відмінно нарізається і буде готове до подачі на стіл. Таке м'ясо добре лежить в холодильнику близько 2 тижнів (якщо, звичайно, домашні його НЕ сьедят швидше).

Подібні рецепти

Балик з амура

Балик з баранини

Для всіх любителів рибних закусок розповім, як приготувати балик з амура в домашніх умовах. Я страсти к таким балыкам не питаю, але мої тато і дідусь просто без розуму! любителі рибки! опис приготування: Такий балик з амура в домашніх умовах готується легко, а виходить дуже смачним. Принаймні ...

Балик з яловичини

Балик з яловичини

У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...

Балик зі свинини в духовці

Балик зі свинини в духовці

Хочете порадувати своїх домочадців смачненьким? або, може, готуєтеся підкорити своїх важливих гостей? В будь-якому випадку, цей рецепт приготування балику зі свинини в духовці буде до речі! Смачно і легко! опис приготування: З таким коронною стравою вам навіть дуже важливі гості не страшні, бу...

Балик з вирізки

Балик з вирізки

Хочу вам розповісти, як приготувати балик з вирізки в домашніх умовах. Виходить соковита і смачна закуска, зовсім не схожа на магазинні "; гумові" риба. Спробуйте, готується дуже просто! опис приготування: Цей рецепт приготування балику з вирізки припаде до душі всім тим, хто м'ясні закуски лю...

Балик свинячий

Балик свинячий

Смачний балик свинячий можна приготувати в домашніх умовах за кілька днів, він стане незамінною закускою на будь-якому святковому столі. Балик можна готувати з різними спеціями, але принцип один. опис приготування: Дуже раджу приготувати балик свинячий по-домашньому, який сподобається не тільк...