Рецепт «Афінський» салат
Греція славиться не тільки оливками або «Грецьким салатом», ви можете зробити і інші національні страви. розповім, як приготувати «Афінський» салат, що робиться з рису, індички і оливок.
опис приготування:
Салат ситний і смачний, такий готується без майонезу, а заправляється оливковою олією, як і більшість страв цієї кухні. Вам не потрібно наполягати салат, а можна їсти відразу після приготування. Фету можна замінити іншим подібним сиром, наприклад, бринзою.
- коричневий рис— 2 склянки(відвареної)
- В'ялені томати в маринаді— 1/3 склянки
- філе індички— 450 грам
- Зелена цибуля— 1 пучок
- оливки— 65 грам
- Фета— 1 Склянка
- Оливкова олія— За смаком
- салатні листя— За смаком
2 Викладіть м'ясо і обсмажуйте на сильному вогні 6-10 хвилин, потім видаліть зі сковороди і перекладіть в тарілку.
3 Вимийте і наріжте дрібно зелену цибулю, невеликими шматочками наріжте томати, а оливки - кружальцями.
4 У велику миску викладіть відварений рис, індичку, подрібнені томати, цибуля і оливки. Додайте сир і акуратно перемішайте.
5 Викладіть на тарілку салатні листя, потім - салат і заправте оливковою олією. Смачного!
Подібні рецепти
Помідори в гострому соусі
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...