Рецепт «Афінський» салат

Рецепт «Афінський» салат
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Греція славиться не тільки оливками або «Грецьким салатом», ви можете зробити і інші національні страви. розповім, як приготувати «Афінський» салат, що робиться з рису, індички і оливок.

опис приготування:

Салат ситний і смачний, такий готується без майонезу, а заправляється оливковою олією, як і більшість страв цієї кухні. Вам не потрібно наполягати салат, а можна їсти відразу після приготування. Фету можна замінити іншим подібним сиром, наприклад, бринзою.

  • коричневий рис— 2 склянки(відвареної)
  • В'ялені томати в маринаді— 1/3 склянки
  • філе індички— 450 грам
  • Зелена цибуля— 1 пучок
  • оливки— 65 грам
  • Фета— 1 Склянка
  • Оливкова олія— За смаком
  • салатні листя— За смаком
1 Вимийте філе індички і наріжте невеликими шматочками. Розігрійте сковороду зі столовою ложкою маринаду від в'ялених томатів.

2 Викладіть м'ясо і обсмажуйте на сильному вогні 6-10 хвилин, потім видаліть зі сковороди і перекладіть в тарілку.

3 Вимийте і наріжте дрібно зелену цибулю, невеликими шматочками наріжте томати, а оливки - кружальцями.

4 У велику миску викладіть відварений рис, індичку, подрібнені томати, цибуля і оливки. Додайте сир і акуратно перемішайте.

5 Викладіть на тарілку салатні листя, потім - салат і заправте оливковою олією. Смачного!

Подібні рецепти

Баклажани з яйцем і помідорами

Помідори в гострому соусі

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...