Рецепт Блюдо з солодкою гарбуза

Рецепт Блюдо з солодкою гарбуза
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
гарбуз — універсальний продукт, з якого смачними виходять основні блюда, гарніри і десерти. При цьому гарбуз надзвичайно корисна, що в осінньо-зимовий період особливо важливо.

опис приготування:

Сьогодні я пропоную приготувати дуже смачну страву з солодкою гарбуза з яблуком і грушею і ароматним лимонним смаком. Вийде дуже яскраво, незвично і дітям обов'язково сподобається! Спробуйте!

  • гарбуз— 300 грам
  • яблуко— 1-2 штук
  • груша— 1-2 штук
  • лимон— 1/2 штуки
  • обкладинка— 1/2 чайних ложки
  • цукор— 1 Ст. ложка
Блюдо з солодкою гарбуза - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Замість цукру можна використовувати мед, а можна в процесі приготування зовсім не додавати ніяких підсолоджувачів, а вже перед подачею полити рідким медом або сиропом.

Блюдо з солодкою гарбуза - фото крок 2 Гарбуз очистите від шкірки і насіння і наріжте невеликими шматочками.

Блюдо з солодкою гарбуза - фото крок 3 Яблуко і гарбуз не очищаючи поріжте на шматочки приблизно такого ж розміру, як і шматочки гарбуза. серцевину витягніть.

Блюдо з солодкою гарбуза - фото крок 4 Змішайте разом гарбуз і фрукти, додайте цукор і корицю, гарненько перемішайте. Можна також додати дрібку меленого імбиру, буде теж дуже смачно.

Блюдо з солодкою гарбуза - фото крок 5 Надішліть в духовку на 20-25 хвилин, температура 180 градусів. За цей час гарбуз повинна розм'якшити, але готової ще не буде. В цей час витягніть гарбуз з фруктами з духовки, додайте сік половини лимона, гарненько все перемішайте і поверніть в духовку.

Блюдо з солодкою гарбуза - фото крок 6 Запікайте блюдо до повної готовності гарбуза і фруктів. Зазвичай час запікання залежить від потужності духовки і сорти гарбуза. У мене гарбуз досить щільна і запікається довго, щоб вона стала м'якою і легко розвалювалася при натисканні, мені знадобилося майже 50 хвилин.

Блюдо з солодкою гарбуза - фото крок 7 Солодка гарбуз з яблуком і грушею готова. Подавати можна як десерт. Смачного!

Подібні рецепти

Биск з гарбуза

Кислі щі з квашеної капусти з грибами

Биск - це густий насичений суп з додаванням спиртного. подивіться рецепт, як приготувати біск з гарбуза, і обов'язково спробуйте. Блюдо виходить вишукано смачним, ситним, ароматним і корисним. опис приготування: Цей біск з гарбуза готується дуже легко і просто! А які аромати стоять при його пр...

Брауні з гарбуза

Брауні з гарбуза

Цей Брауні оцінять любителі гарбуза і шоколаду, десерт перевершив всі мої очікування і тепер він підкорює моїх гостей. дивіться, я покажу вам, як приготувати "; Брауні з гарбуза ";! опис приготування: Хочете здивувати гостей цікавим пирогом? Приготуйте американський пиріг "; Брауні з гарбуза "...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...