Рецепт Афганський плов
Готується афганський плов з прекрасно нам відомих інгредієнтів — Мал, морква, цибуля, баранина. Однак рецепт афганського плову містить ряд хитрощів, відрізняють його від інших видів цієї страви.
опис приготування:
Традиційно афганський плов готується саме так, як написано в моєму рецепті, тільки не на плиті в каструлі, і Казань, на відкритому вогні. Я взяв класичний рецепт і адаптував його до домашніх умов. плов, приготований за цим рецептом, виходить дуже смачний і правильний — такий, яким він повинен бути. Спробуйте!
- Олія— 1/2 склянки
- Цибуля— 5 штук
- баранина— 2 кілограма
- морква— 1 кілограм
- Ізюм— 1 Склянка
- горіхи— 1 Склянка
- часник (головка) — 3 штуки
- гвоздика— За смаком
- Мал— 4 склянки
- вода гаряча— 3,5 склянки
- сіль, перець— За смаком
Обсмажене м'ясо з цибулею витягаємо з каструлі.
В ту ж каструлю кладемо брусочками нарізану моркву.
На морква викладаємо шматки м'яса.
Далі викладаємо обсмажену цибулю, родзинки, горіхи (найкраще очищені фісташки) і часник (целые зубчики).
Зверху викласти рис. заливаємо воду, додаємо сіль і перець. Доводимо до кипіння і кип'ятимо 10 хвилин на повільному вогні. Потім зменшуємо вогонь до мінімального, накриваємо каструлю кришкою і Томім близько години, не перемішуючи. Афганський плов готовий.
Подібні рецепти
Афганський томатний суп
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бальзамічний крем-соус
Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...