Рецепт Біляші класичні

Рецепт Біляші класичні
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Є такі рецепти, які завжди актуальні, а в класичному варіанті вони найсмачніше. На мій погляд, класичні біляші найсмачніші і правильні. чому? Дивіться мій рецепт - і дізнаєтеся!

опис приготування:

Класичні біляші повинні бути з отвором зверху. Це не тільки красиво і смачно, але і допоможе м'яса добре прожаритися. Значить такий беляш можна вважати "; безпечним ";! На перший погляд може здатися, що зліпити такий "; квіточку" складно, але після другої спроби ви зрозумієте, як це легко! Отже, дивіться рецепт, як приготувати біляші класичні, пробуйте і діліться враженнями!

  • борошно— 3-3,5 склянки
  • вода— 1 Склянка
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки(в тісто)
  • сіль— 0,5 чайних ложки(в тісто)
  • свіжі дріжджі— 20 грам
  • Свинина— 250 грам(жирна)
  • яловичина— 250 грам
  • Цибуля— 2 штуки(середніх)
  • вода— 100 мілілітрів(в фарш)
  • сіль, перець чорний мелений— За смаком(в фарш)
  • Rafinirovannoe масло— 1 Склянка(для смаження)
біляші класичні - фото крок 1 Підготуйте продукти для біляшів. Жирний шматочок свинини і шматочок яловичини перекрутити на м'ясорубці з крупними гратами. Цибуляа знадобиться одна величезна або дві середні. приступимо!

біляші класичні - фото крок 2 У теплій воді розчиніть сіль і свіжі дріжджі. Щоб дріжджі швидше "; заграли ";, можна додати пару пучок цукру.

біляші класичні - фото крок 3 Влийте рослинне масло, всипте борошно і замісіть м'яке і пластичне тісто.

біляші класичні - фото крок 4 Накрийте його серветкою і приберіть в тепле місце на 1 час.

біляші класичні - фото крок 5 Поки тісто підходить, потрібно зробити фарш для біляшів. очистіть цибулю, поріжте його максимально дрібно. До м'ясного фаршу додайте цибулю, сіль, перець чорний мелений і холодну воду. Добре перемішайте фарш.

біляші класичні - фото крок 6 В кінці перемішування "; вибийте" фарш (піднімайте і кидайте його в миску кілька разів), тоді він буде однорідним і соковитим.

біляші класичні - фото крок 7 Через годину осадіть тісто руками, розділіть на невеликі кульки розміром трохи більше волоського горіха. Борошно не потрібно використовувати, змастіть стіл маслом, щоб не тісто не прилипало. Приступаємо до ліплення. Шарик тесту пальцями розплющите по столу.

біляші класичні - фото крок 8 Покладіть столову ложку фаршу.

біляші класичні - фото крок 9 Однією рукою візьміть край тесту, а інший подавайте тісто і прищипують його з краю, так рухайтеся по колу. В результаті у вас вийде по центру отвір, а по периметру - складочки.

біляші класичні - фото крок 10 Добре розігрійте масло, зменшіть вогонь до мінімального. Викладайте біляші отвором вниз і смажте довго до рум'яного кольору.

біляші класичні - фото крок 11 Переверніть біляші і обсмажте з іншого боку. Кількості масла повинно бути багато, щоб біляші смажилися з усіх боків.

біляші класичні - фото крок 12 Готові біляші викладайте на серветку, щоб прибрати зайвий жир. Потім перекладіть у велику тарілку і подайте до столу з глечиком молока! приємного!

Подібні рецепти

Біляші з м'ясом

Біляші (рецепт тіста)

Біляші дуже люблять дорослі і діти. Купувати їх в лотках не раджу, а ось приготувати вдома - відмінна думка. Це нескладно і дуже смачно. Іноді ці ласощі можна їсти навіть тим, хто дотримує фігуру. опис приготування: Біляші з м'ясом — обсмажені до рум'яної скоринки смачні пиріжки з м'ясним фарш...

Млинці класичні тонкі

Млинці класичні тонкі

Сьогодні розповім про те, як приготувати млинці класичні тонкі. Їх смак знаком мені ще з дитинства, коли до сніданку на столі мене чекала висока стопка таких. Їсти їх смачно з джемом або сметаною. опис приготування: ніжні, тонкі, можна сказати прозорі млинці - це вершина майстерності. Їх можна...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...