Рецепт Бісквіт, основа

Рецепт Бісквіт, основа
Кількість порцій: 10-12 Час приготування: 1 г. 0 хв.
пишний бісквіт — рецепт приготування основи для бісквітних тортів.

опис приготування:

Бісквіт цей кондитерський тісто яке є основою для виготовлення складних тортів. Рецепт бісквіта полягає в випічці суміші з борошна, яєць і цукру.

  • ванільного порошку— 1 Чайна ложка
  • цукор— 150 грам
  • мука— 110 грам
  • кукурудзяний крохмаль— 50 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • яйця— 5 штук
бісквіт, основа - фото крок 1 Розігрійте духовку до 175 ° С. Змастіть форму маслом і покладіть на дно кулінарний папір. форма діаметр 22 см, глибина 5 см.

бісквіт, основа - фото крок 2 У форму засипте борошно, ваніль і цукор

бісквіт, основа - фото крок 3 збийте міксером 10-15 хвилин, поки суміш не збільшиться в об'ємі в два рази і не стане пишною.

бісквіт, основа - фото крок 4 Просійте в миску борошно, крохмаль і дрібку солі.

бісквіт, основа - фото крок 5 Перемішуйте яєчну суміш з борошном

бісквіт, основа - фото крок 6 як слід перемішайте до однорідності, круговими руху.

бісквіт, основа - фото крок 7 Перемістіть суміш у форму для випічки і помістіть в духовку на 30-45 хвилин до золотистого кольору.

бісквіт, основа - фото крок 8 Дістаньте з духовки. Переверніть догори дном і видаліть пергамент. Охолодіть до кімнатної температури і можна приступати до оформлення.

Подібні рецепти

Кинутий бісквіт

Салат «Цезар» з анчоусами

бісквіт, приготований за цим рецептом, завжди буде ідеальної форми і консистенції. Це польський рецепт, який не підведе вас і допоможе приготувати ідеальну основу для будь-якого торта! опис приготування: У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати кинутий бісквіт - оригінальний варіант тради...

Бісквіт, який виходить завжди

Бісквіт, який виходить завжди

Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...

Бісквіт молочний в мультиварці

Бісквіт молочний в мультиварці

Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...

Бісквіт на ряжанка

Бісквіт на ряжанка

Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка. опис приготування: Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак не...

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...