Рецепт Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Рецепт Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним.


опис приготування:

Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад, з молоком, так і в якості основи для тортів.


  • яйця— 4 штуки
  • згущене молоко— 250 грам
  • ванільний цукор— 10 грам
  • борошно пшеничне в / сорт— 160 грам
  • мука миндальная— 3 Ст. ложки
  • розпушувач— 5 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • лимонный курд— 150 грам
  • джем полуничний— 100 грам
  • сливки взбитые— За смаком
Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном - фото крок 1 Розділіть яйця на білки і жовтки. Взбейте белки со щепоткой соли до жестких пиков.

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном - фото крок 2 Желтки взбейте в просторной миске со сгущенным молоком и ванильным сахаром до однородной пышной массы.

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном - фото крок 3 Просейте сверху муку с разрыхлителем.

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном - фото крок 4 Додайте миндальную борошно.

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном - фото крок 5 Миксером на малых оборотах смешайте густое тесто.

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном - фото крок 6 В три приема вмешайте в тесто взбитые белки , работая лопаткой методом сложения – сверху вниз и по кругу. Старайтесь сохранить легкость и объем теста.

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном - фото крок 7 Акуратно перелийте тісто в підготовлену форму і випікайте в прогрітій до 200 градусів духовці до рум'янцю. Затем снизьте нагрев до 180 градусов и пеките до сухой зубочистки.

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном - фото крок 8 Готовий бісквіт вийміть з форми, осторожно подрезав края. Остудіть на решітці , накройте крышкой и дайте бисквиту постоять пару часов.

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном - фото крок 9 Разрежьте на три коржа, смажьте сначала лимонным курдом.

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном - фото крок 10 Затем сверху смажьте клубничным джемом.

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном - фото крок 11 Складіть коржі один на одного, прослаивая взбитыми сливками.
Смажьте сливками края и верх бисквита и присыпьте сверху миндалем, кокосом или шоколадом на ваш вкус.

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном - фото крок 12 Дайте пропитаться в холодильнике пару часов и подавайте.

Подібні рецепти

Багети «ароматні» з висівками і цільнозерновий борошном

Рис з яловичим фаршем

Домашній хліб - ароматний, свіжий, з хрусткою скоринкою - це просто і чудово! особливо, якщо піч його в формі багета, адже тоді хрустких кірочок буде більше! опис приготування: Цільнозернових борошно і висівки збагачують хліб харчовими волокнами і найціннішими мікроелементами. борошно пшени...

Англійський бісквіт

Англійський бісквіт

англійська бісквіт — це традиційна англійська випічка зі збитими вершками і полуницею. Ласунам присвячується опис приготування: Правильний рецепт традиційного англійського бісквіта, упевнений, стане в нагоді кожній господині. взагалі, варто один раз зважитися будинку спекти бісквіт і зробити з...

Бісквіт, який виходить завжди

Бісквіт, який виходить завжди

Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...

Бісквіт молочний в мультиварці

Бісквіт молочний в мультиварці

Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...

Бісквіт на ряжанка

Бісквіт на ряжанка

Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка. опис приготування: Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак не...