Рецепт Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном
Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним.
опис приготування:
Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад, з молоком, так і в якості основи для тортів.
- яйця— 4 штуки
- згущене молоко— 250 грам
- ванільний цукор— 10 грам
- борошно пшеничне в / сорт— 160 грам
- мука миндальная— 3 Ст. ложки
- розпушувач— 5 грам
- сіль— 1 щіпка
- лимонный курд— 150 грам
- джем полуничний— 100 грам
- сливки взбитые— За смаком
Желтки взбейте в просторной миске со сгущенным молоком и ванильным сахаром до однородной пышной массы.
Просейте сверху муку с разрыхлителем.
Додайте миндальную борошно.
Миксером на малых оборотах смешайте густое тесто.
В три приема вмешайте в тесто взбитые белки , работая лопаткой методом сложения – сверху вниз и по кругу. Старайтесь сохранить легкость и объем теста.
Акуратно перелийте тісто в підготовлену форму і випікайте в прогрітій до 200 градусів духовці до рум'янцю. Затем снизьте нагрев до 180 градусов и пеките до сухой зубочистки.
Готовий бісквіт вийміть з форми, осторожно подрезав края. Остудіть на решітці , накройте крышкой и дайте бисквиту постоять пару часов.
Разрежьте на три коржа, смажьте сначала лимонным курдом.
Затем сверху смажьте клубничным джемом.
Складіть коржі один на одного, прослаивая взбитыми сливками.
Смажьте сливками края и верх бисквита и присыпьте сверху миндалем, кокосом или шоколадом на ваш вкус.
Дайте пропитаться в холодильнике пару часов и подавайте.
Подібні рецепти
Рис з яловичим фаршем
Домашній хліб - ароматний, свіжий, з хрусткою скоринкою - це просто і чудово! особливо, якщо піч його в формі багета, адже тоді хрустких кірочок буде більше! опис приготування: Цільнозернових борошно і висівки збагачують хліб харчовими волокнами і найціннішими мікроелементами. борошно пшени...
Англійський бісквіт
англійська бісквіт — це традиційна англійська випічка зі збитими вершками і полуницею. Ласунам присвячується опис приготування: Правильний рецепт традиційного англійського бісквіта, упевнений, стане в нагоді кожній господині. взагалі, варто один раз зважитися будинку спекти бісквіт і зробити з...
Бісквіт, який виходить завжди
Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...
Бісквіт молочний в мультиварці
Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...
Бісквіт на ряжанка
Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка. опис приготування: Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак не...