Рецепт Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Рецепт Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним.


опис приготування:

Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад, з молоком, так і в якості основи для тортів.


  • яйця— 4 штуки
  • згущене молоко— 250 грам
  • ванільний цукор— 10 грам
  • борошно пшеничне в / сорт— 160 грам
  • мука миндальная— 3 Ст. ложки
  • розпушувач— 5 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • лимонный курд— 150 грам
  • джем полуничний— 100 грам
  • сливки взбитые— За смаком
Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном - фото крок 1 Розділіть яйця на білки і жовтки. Взбейте белки со щепоткой соли до жестких пиков.

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном - фото крок 2 Желтки взбейте в просторной миске со сгущенным молоком и ванильным сахаром до однородной пышной массы.

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном - фото крок 3 Просейте сверху муку с разрыхлителем.

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном - фото крок 4 Додайте миндальную борошно.

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном - фото крок 5 Миксером на малых оборотах смешайте густое тесто.

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном - фото крок 6 В три приема вмешайте в тесто взбитые белки , работая лопаткой методом сложения – сверху вниз и по кругу. Старайтесь сохранить легкость и объем теста.

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном - фото крок 7 Акуратно перелийте тісто в підготовлену форму і випікайте в прогрітій до 200 градусів духовці до рум'янцю. Затем снизьте нагрев до 180 градусов и пеките до сухой зубочистки.

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном - фото крок 8 Готовий бісквіт вийміть з форми, осторожно подрезав края. Остудіть на решітці , накройте крышкой и дайте бисквиту постоять пару часов.

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном - фото крок 9 Разрежьте на три коржа, смажьте сначала лимонным курдом.

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном - фото крок 10 Затем сверху смажьте клубничным джемом.

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном - фото крок 11 Складіть коржі один на одного, прослаивая взбитыми сливками.
Смажьте сливками края и верх бисквита и присыпьте сверху миндалем, кокосом или шоколадом на ваш вкус.

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном - фото крок 12 Дайте пропитаться в холодильнике пару часов и подавайте.

Подібні рецепти

Багети «ароматні» з висівками і цільнозерновий борошном

Shpecle

Домашній хліб - ароматний, свіжий, з хрусткою скоринкою - це просто і чудово! особливо, якщо піч його в формі багета, адже тоді хрустких кірочок буде більше! опис приготування: Цільнозернових борошно і висівки збагачують хліб харчовими волокнами і найціннішими мікроелементами. борошно пшени...

Бісквіт, який виходить завжди

Бісквіт, який виходить завжди

Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...

Бісквіт молочний в мультиварці

Бісквіт молочний в мультиварці

Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...

Бісквіт на ряжанка

Бісквіт на ряжанка

Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка. опис приготування: Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак не...

Бісквіт на сковороді

Бісквіт на сковороді

Бісквіт на сковороді приготувати абсолютно не складно. Особливих секретів знати не обов'язково. Необхідно просто слідувати рецептом і у Вас вийде незрівнянний шоколадний бісквіт! готуємо?:) опис приготування: Готувати бісквіт на сковороді — одне задоволення. найскладніше — це правильно замісит...