Рецепт Бісквіт, який виходить завжди
Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте!
опис приготування:
Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолодження переверне бісквіт у формі на бік. Тоді випічка не осяде, залишиться повітряної і пишною. Намагайтеся готувати її з якісних курячих яєць, найкраще — фермерських. Бісквіт придбає яскравий колір, так як жовтки в фермерських яйцях яскраво-помаранчеві.
- яйця курячі— 4 штуки
- цукор— 1 Склянка(150-160 грам)
- Борошно пшеничне— 1 Склянка(130 грам)
- Масло рослинне— 15 мілілітрів(для змащування форми)
- сіль— 2 щіпки
Вбийте курячі яйця в чашу кухонного комбайна або глибоку миску з високими бортиками. Всипте цукровий пісок і збийте все приблизно 3-4 хвилини на найвищій швидкості техніки.
Додайте просіяне заздалегідь пшеничне борошно вищого сорту. Вмішайте на низькій швидкості або просто використовуйте силіконову лопатку, щоб не випустити бульбашки повітря, що відповідають за підйом випічки.
Розігрійте духовку до 180 градусів, змастіть дно форми і її боки рослинним маслом без запаху або топленим вершковим. Влийте тісто в форму і відразу ж помістіть в духовку.
випікайте близько 20-25 хвилин, стежачи за поверхнею випічки. Перевіряйте бісквіт дерев'яною шпажкою, вона повинна виходити сухою з середини бісквіта. Після випікання вимкніть нагрів, а форму переверніть на бік і остудіть в такому вигляді, інакше бісквіт осяде і придбає непривабливий вигляд.
Після цього остудіть його і використовуйте за призначенням — для створення тортів і тістечок.
Подібні рецепти
Чізкейк, який виходить завжди
англійська бісквіт — це традиційна англійська випічка зі збитими вершками і полуницею. Ласунам присвячується опис приготування: Правильний рецепт традиційного англійського бісквіта, упевнений, стане в нагоді кожній господині. взагалі, варто один раз зважитися будинку спекти бісквіт і зробити з...
Бісквіт молочний в мультиварці
Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...
Бісквіт на ряжанка
Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка. опис приготування: Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак не...
Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном
Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...
Бісквіт на сковороді
Бісквіт на сковороді приготувати абсолютно не складно. Особливих секретів знати не обов'язково. Необхідно просто слідувати рецептом і у Вас вийде незрівнянний шоколадний бісквіт! готуємо?:) опис приготування: Готувати бісквіт на сковороді — одне задоволення. найскладніше — це правильно замісит...