Рецепт Бісквіт, який виходить завжди

Рецепт Бісквіт, який виходить завжди
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте!

опис приготування:

Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолодження переверне бісквіт у формі на бік. Тоді випічка не осяде, залишиться повітряної і пишною. Намагайтеся готувати її з якісних курячих яєць, найкраще — фермерських. Бісквіт придбає яскравий колір, так як жовтки в фермерських яйцях яскраво-помаранчеві.

  • яйця курячі— 4 штуки
  • цукор— 1 Склянка(150-160 грам)
  • Борошно пшеничне— 1 Склянка(130 грам)
  • Масло рослинне— 15 мілілітрів(для змащування форми)
  • сіль— 2 щіпки
бісквіт, який виходить завжди - фото крок 1 Підготуйте зазначені інгредієнти. Використовуючи широку форму, збільште кількість яєць до 5 штук, а також час випікання на 5-7 хвилин, не змінюючи норму цукру і борошна, щоб бісквітного тіста вийшло більше і сама випічка була пишніше.

бісквіт, який виходить завжди - фото крок 2 Вбийте курячі яйця в чашу кухонного комбайна або глибоку миску з високими бортиками. Всипте цукровий пісок і збийте все приблизно 3-4 хвилини на найвищій швидкості техніки.

бісквіт, який виходить завжди - фото крок 3 Додайте просіяне заздалегідь пшеничне борошно вищого сорту. Вмішайте на низькій швидкості або просто використовуйте силіконову лопатку, щоб не випустити бульбашки повітря, що відповідають за підйом випічки.

бісквіт, який виходить завжди - фото крок 4 Розігрійте духовку до 180 градусів, змастіть дно форми і її боки рослинним маслом без запаху або топленим вершковим. Влийте тісто в форму і відразу ж помістіть в духовку.

бісквіт, який виходить завжди - фото крок 5 випікайте близько 20-25 хвилин, стежачи за поверхнею випічки. Перевіряйте бісквіт дерев'яною шпажкою, вона повинна виходити сухою з середини бісквіта. Після випікання вимкніть нагрів, а форму переверніть на бік і остудіть в такому вигляді, інакше бісквіт осяде і придбає непривабливий вигляд.

бісквіт, який виходить завжди - фото крок 6 Після цього остудіть його і використовуйте за призначенням — для створення тортів і тістечок.

Подібні рецепти

Кинутий бісквіт

Картопля як на багатті

бісквіт, приготований за цим рецептом, завжди буде ідеальної форми і консистенції. Це польський рецепт, який не підведе вас і допоможе приготувати ідеальну основу для будь-якого торта! опис приготування: У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати кинутий бісквіт - оригінальний варіант тради...

Бісквіт молочний в мультиварці

Бісквіт молочний в мультиварці

Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...

Бісквіт на ряжанка

Бісквіт на ряжанка

Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка. опис приготування: Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак не...

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...

Бісквіт на сковороді

Бісквіт на сковороді

Бісквіт на сковороді приготувати абсолютно не складно. Особливих секретів знати не обов'язково. Необхідно просто слідувати рецептом і у Вас вийде незрівнянний шоколадний бісквіт! готуємо?:) опис приготування: Готувати бісквіт на сковороді — одне задоволення. найскладніше — це правильно замісит...