Рецепт Англійський бісквіт
англійська бісквіт — це традиційна англійська випічка зі збитими вершками і полуницею. Ласунам присвячується
опис приготування:
Правильний рецепт традиційного англійського бісквіта, упевнений, стане в нагоді кожній господині. взагалі, варто один раз зважитися будинку спекти бісквіт і зробити з нього торт (такий, наприклад, як в цьому рецепті), і покупні торти вас більше цікавити не будуть
Рецепт досить простий, однак потрібно набити руку — з першого разу може вийти не зовсім те, що треба.
Удачі в приготуванні!
- Вершкове масло— 175 грам
- цукор— 150 грам
- цукор ванільний— 8 грам
- Куряче яйце— 3 штуки
- Борошно пшеничне— 175 грам
- Сода харчова— 1/2 чайних ложки
- Розпушувач тіста— 1 Чайна ложка
- сіль— 1 Чайна ложка
- вершки 35-40% — 200 грам
- Полуниця свіжа— 350 грам
- пудра цукрова— — За смаком
Беремо форму для випікання, застилаем пекарской бумагой, змащуємо маслом. Викладаємо у форму тісто, ставимо в духовку і випікаємо 30 хвилин при 190 градусах.
Непосредственно сам бисквит уже готов, однако мы сразу приготовим из него тортик. остужаем бісквіт.
Разрезаем вдоль наш бисквит на две равных части.
Клубнику разрезаем на небольшие кусочки, а сливки взбиваем с сахаром. Перемешиваем клубнику и сливки.
Выкладываем клубничную начинку на одну половинку бисквита, другой половинкой накрываем сверху.
Посыпаем сахарной пудрой и украшаем свежими ягодами. Готово! Кушать лучше сразу же, свіжим.
Подібні рецепти
Англійський хліб
Англійська біфштекс готується за тим же принципом, що і класичний біфштекс. Єдине — соус. Соус до англійського біфштексу готується на основі сидру. Нам знадобиться яловича вирізка і спеції. опис приготування: Як приготувати англійський біфштекс? 1. Яловичу вирізку промийте, зріжте плівки і жил...
Англійський сніданок
Традиційний англійський сніданок - це не тільки корисна вівсяна каша, як багато хто думає. Він дуже ситний і складається з багатьох інгредієнтів. Розповім вам про те, як приготувати англійський сніданок. опис приготування: Англійський сніданок — поживний і різноманітний, в його складі білки, ж...
Бісквіт, який виходить завжди
Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...
Бісквіт молочний в мультиварці
Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...
Бісквіт на ряжанка
Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка. опис приготування: Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак не...