Рецепт Англійський бісквіт

Рецепт Англійський бісквіт
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
англійська бісквіт — це традиційна англійська випічка зі збитими вершками і полуницею. Ласунам присвячується

опис приготування:

Правильний рецепт традиційного англійського бісквіта, упевнений, стане в нагоді кожній господині. взагалі, варто один раз зважитися будинку спекти бісквіт і зробити з нього торт (такий, наприклад, як в цьому рецепті), і покупні торти вас більше цікавити не будуть

Рецепт досить простий, однак потрібно набити руку — з першого разу може вийти не зовсім те, що треба.

Удачі в приготуванні!


  • Вершкове масло— 175 грам
  • цукор— 150 грам
  • цукор ванільний— 8 грам
  • Куряче яйце— 3 штуки
  • Борошно пшеничне— 175 грам
  • Сода харчова— 1/2 чайних ложки
  • Розпушувач тіста— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • вершки 35-40%  — 200 грам
  • Полуниця свіжа— 350 грам
  • пудра цукрова— — За смаком
англійська бісквіт - фото крок 1 Беремо вершкове масло, взбиваем ее с сахаром и ванильным сахаром, затем по одному вводим яйца, продовжуючи збивати. В конце просеиваем муку, сіль, розпушувач і соду. гарненько перемішуємо.

англійська бісквіт - фото крок 2 Беремо форму для випікання, застилаем пекарской бумагой, змащуємо маслом. Викладаємо у форму тісто, ставимо в духовку і випікаємо 30 хвилин при 190 градусах.

англійська бісквіт - фото крок 3 Непосредственно сам бисквит уже готов, однако мы сразу приготовим из него тортик. остужаем бісквіт.

англійська бісквіт - фото крок 4 Разрезаем вдоль наш бисквит на две равных части.

англійська бісквіт - фото крок 5 Клубнику разрезаем на небольшие кусочки, а сливки взбиваем с сахаром. Перемешиваем клубнику и сливки.

англійська бісквіт - фото крок 6 Выкладываем клубничную начинку на одну половинку бисквита, другой половинкой накрываем сверху.

англійська бісквіт - фото крок 7 Посыпаем сахарной пудрой и украшаем свежими ягодами. Готово! Кушать лучше сразу же, свіжим.

Подібні рецепти

Англійський біфштекс

Кращий рецепт борщу

Англійська біфштекс готується за тим же принципом, що і класичний біфштекс. Єдине — соус. Соус до англійського біфштексу готується на основі сидру. Нам знадобиться яловича вирізка і спеції. опис приготування: Як приготувати англійський біфштекс? 1. Яловичу вирізку промийте, зріжте плівки і жил...

Англійський сніданок

Англійський сніданок

Традиційний англійський сніданок - це не тільки корисна вівсяна каша, як багато хто думає. Він дуже ситний і складається з багатьох інгредієнтів. Розповім вам про те, як приготувати англійський сніданок. опис приготування: Англійський сніданок — поживний і різноманітний, в його складі білки, ж...

Бісквіт, який виходить завжди

Бісквіт, який виходить завжди

Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...

Бісквіт молочний в мультиварці

Бісквіт молочний в мультиварці

Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...

Бісквіт на ряжанка

Бісквіт на ряжанка

Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка. опис приготування: Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак не...