Рецепт Бастурма з яловичини по-вірменськи
Рецепт бастурми з яловичини по-вірменськи для цінителів пікантною холодної закуски. Дивимося і записуємо рецепт вже зараз!
опис приготування:
Для приготування бастурми з яловичини по-вірменськи нам знадобиться яловича вирізка, пакетик солі і перцю, напівпакет хоп-сунелі, полпакетіка червоного пекучого перцю, а також можна ще додати сушеного часнику. Готується така бастурма близько двох тижнів в цілому. Дивимося далі рецепт.
- яловичина— 700 грам
- сіль— 500 грам
- перець— 80 грам
- Хміль-сунелі— 80 грам
- перець червоний— 60 грам
Сіль розвели в воді, поклали промите м'ясо. Відправили в холодильник на дві доби. Вилки для того, щоб не спливло і не зовсім свіжого.
Потім м'ясо дістали і промили. Можна ще придавити чимось і під кутом поставити, щоб вода стекла.
Змішуємо всі приправи в одній ємності і обвалюють у них гарненько м'ясо.
За допомогою голки і нитки робимо петлю в м'ясі. Якщо приправи десь обсипалися, то ще раз обвалюють.
Загорнули в марлю і нитками перев'язали. Підвісили на карниз або балку. Залишається чекати два тижні.
Готову бастурму з яловичини по-вірменськи подаємо, тонко нарізавши і прикрасивши зеленню. Рекомендую з пивом. Смачного!
Подібні рецепти
Домашня бастурма
думаю, бастурму пробували все, і я знаю мало людей, які мають щось проти цієї смачної і пікантною закуски! А я вам розповім, як зробити бастурму з яловичини самостійно! Це дуже просто! опис приготування: якщо придивитися, то стає зрозуміло, що це дуже простий рецепт бастурми з яловичини, і впо...
Бастурма з індички з коньяком
Этот простой рецепт бастурмы из индейки с коньяком стал уже классикой в узких кругах. перевірено: хто готував його хоч раз, вже до інших рецептами не вертався. Неймовірно смачно і дуже просто! опис приготування: Ділюся простим рецептом бастурми з індички з коньяком! швидко готується (в порівня...
Балик з яловичини
У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...
Бефстроганов з яловичини з грибами
Бефстроганов з яловичини з грибами — блюдо для повноцінного буденного обіду, хоча і на свято його можна подати. Розкрию вам секрет смачного грибного соусу. Спробуйте! опис приготування: Пропоную вашій увазі простий рецепт бефстроганова з яловичини з грибами з фото. У цьому рецепті я так само п...
Бефстроганов з яловичини
Бефстроганов з яловичини — страва, в якому зустрічаються російська і французька кухні. Шматочки м'яса в вершковому соусі виходять такими соковитими і апетитними, що це блюдо швидко стане вашим улюбленим! опис приготування: Люблю бефстроганов з яловичини за те, що його можна подати з будь-яким ...