Рецепт Бастурма з яловичини по-вірменськи

Рецепт Бастурма з яловичини по-вірменськи
Кількість порцій: 10 Час приготування: 12 дн. 16 г. 0 хв.
Рецепт бастурми з яловичини по-вірменськи для цінителів пікантною холодної закуски. Дивимося і записуємо рецепт вже зараз!

опис приготування:

Для приготування бастурми з яловичини по-вірменськи нам знадобиться яловича вирізка, пакетик солі і перцю, напівпакет хоп-сунелі, полпакетіка червоного пекучого перцю, а також можна ще додати сушеного часнику. Готується така бастурма близько двох тижнів в цілому. Дивимося далі рецепт.

  • яловичина— 700 грам
  • сіль— 500 грам
  • перець— 80 грам
  • Хміль-сунелі— 80 грам
  • перець червоний— 60 грам
Бастурма з яловичини по-вірменськи - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти.

Бастурма з яловичини по-вірменськи - фото крок 2 Сіль розвели в воді, поклали промите м'ясо. Відправили в холодильник на дві доби. Вилки для того, щоб не спливло і не зовсім свіжого.

Бастурма з яловичини по-вірменськи - фото крок 3 Потім м'ясо дістали і промили. Можна ще придавити чимось і під кутом поставити, щоб вода стекла.

Бастурма з яловичини по-вірменськи - фото крок 4 Змішуємо всі приправи в одній ємності і обвалюють у них гарненько м'ясо.

Бастурма з яловичини по-вірменськи - фото крок 5 За допомогою голки і нитки робимо петлю в м'ясі. Якщо приправи десь обсипалися, то ще раз обвалюють.

Бастурма з яловичини по-вірменськи - фото крок 6 Загорнули в марлю і нитками перев'язали. Підвісили на карниз або балку. Залишається чекати два тижні.

Бастурма з яловичини по-вірменськи - фото крок 7 Готову бастурму з яловичини по-вірменськи подаємо, тонко нарізавши і прикрасивши зеленню. Рекомендую з пивом. Смачного!

Подібні рецепти

Бастурма з яловичини

Домашня бастурма

думаю, бастурму пробували все, і я знаю мало людей, які мають щось проти цієї смачної і пікантною закуски! А я вам розповім, як зробити бастурму з яловичини самостійно! Це дуже просто! опис приготування: якщо придивитися, то стає зрозуміло, що це дуже простий рецепт бастурми з яловичини, і впо...

Бастурма з індички з коньяком

Бастурма з індички з коньяком

Этот простой рецепт бастурмы из индейки с коньяком стал уже классикой в узких кругах. перевірено: хто готував його хоч раз, вже до інших рецептами не вертався. Неймовірно смачно і дуже просто! опис приготування: Ділюся простим рецептом бастурми з індички з коньяком! швидко готується (в порівня...

Балик з яловичини

Балик з яловичини

У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...

Бефстроганов з яловичини з грибами

Бефстроганов з яловичини з грибами

Бефстроганов з яловичини з грибами — блюдо для повноцінного буденного обіду, хоча і на свято його можна подати. Розкрию вам секрет смачного грибного соусу. Спробуйте! опис приготування: Пропоную вашій увазі простий рецепт бефстроганова з яловичини з грибами з фото. У цьому рецепті я так само п...

Бефстроганов з яловичини

Бефстроганов з яловичини

Бефстроганов з яловичини — страва, в якому зустрічаються російська і французька кухні. Шматочки м'яса в вершковому соусі виходять такими соковитими і апетитними, що це блюдо швидко стане вашим улюбленим! опис приготування: Люблю бефстроганов з яловичини за те, що його можна подати з будь-яким ...