Рецепт Бастурма з яловичини
думаю, бастурму пробували все, і я знаю мало людей, які мають щось проти цієї смачної і пікантною закуски! А я вам розповім, як зробити бастурму з яловичини самостійно! Це дуже просто!
опис приготування:
якщо придивитися, то стає зрозуміло, що це дуже простий рецепт бастурми з яловичини, і впорається з ним зможуть навіть початківці господині! Тим більше, що сам набір інгредієнтів досить бюджетний. Крім вирізки, звичайно, але ж ви маєте право замінити її на більш дешевий аналог, — головне, щоб м'ясо було однорідним. В іншому ж рецепт приготування бастурми з яловичини хоч і відбирає час на підготовку, але від вас зусиль буде потрібно по мінімуму! Дивіться самі:
- Говяжа вирізка— 2 кілограма
- Чорний перець— 1 штука(1 пакетик)
- Перець чилі— 1/2 штуки(половина пакетика)
- Хміль-сунелі— 1 штука(1 пакетик)
- паприка— 1 штука(1 пакетик)
- часник сушений— 1 штука(1 пакетик)
- сіль— За смаком
2. потім дістаємо, трохи віджимаємо, і викладаємо під прес на ніч. Але під нахилом — вода повинна стекти.
3. Всі зазначені приправи змішаємо між собою, і цією сумішшю рясно обмазуємо кожен шматок м'яса. Робимо в кожному шматку дірку, і протягуємо мотузку, щоб вийшла петля.
4. Обмотуємо в марлю або харчову плівку досить туго, і за отримані петельки повісимо м'ясо на 2 тижні в провітрюваній кімнаті.
5. І ось таку чудову закуску в результаті отримуємо! Смачного!
Подібні рецепти
Бастурма з конини
Рецепт бастурми з яловичини по-вірменськи для цінителів пікантною холодної закуски. Дивимося і записуємо рецепт вже зараз! опис приготування: Для приготування бастурми з яловичини по-вірменськи нам знадобиться яловича вирізка, пакетик солі і перцю, напівпакет хоп-сунелі, полпакетіка червоного ...
Бастурма з індички з коньяком
Этот простой рецепт бастурмы из индейки с коньяком стал уже классикой в узких кругах. перевірено: хто готував його хоч раз, вже до інших рецептами не вертався. Неймовірно смачно і дуже просто! опис приготування: Ділюся простим рецептом бастурми з індички з коньяком! швидко готується (в порівня...
Бастурма по-вірменськи
Багато любителів м'ясних пряних закусок знають, що таке бастурма. Це в'ялена яловича вирізка, яка добре пресується і щедро присмачується приправами і сіллю для більш насиченого смаку. опис приготування: Щоб блюдо правильно вийшло, його слід сушити в провітрюваному місці два тижні. Таку закуску...
Балик з яловичини
У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...
Бефстроганов з яловичини з грибами
Бефстроганов з яловичини з грибами — блюдо для повноцінного буденного обіду, хоча і на свято його можна подати. Розкрию вам секрет смачного грибного соусу. Спробуйте! опис приготування: Пропоную вашій увазі простий рецепт бефстроганова з яловичини з грибами з фото. У цьому рецепті я так само п...