Рецепт Бастурма з індички з коньяком
Этот простой рецепт бастурмы из индейки с коньяком стал уже классикой в узких кругах. перевірено: хто готував його хоч раз, вже до інших рецептами не вертався. Неймовірно смачно і дуже просто!
опис приготування:
Ділюся простим рецептом бастурми з індички з коньяком! швидко готується (в порівнянні з класичним варіантом в'ялення), але виходить неймовірно смачною! Чомусь віддалено схоже на копчену рибу високої проби, напевно, завдяки морської солі. Але закуска дійсно відмінна, спробуйте!
- філе індички— 1 штука(велике)
- коньяк— 25 мілілітрів
- Вино червоне сухе— 20 мілілітрів
- сіль морська— 0.5 склянки(крупного помелу)
- спеції— 1 За смаком(я брала каррі, паприка, чорний і червоний перець, часниковий порошок — по 1 ст.л.)
2. через 12 годин дістаємо м'ясо, нарізаємо потрібними порціями і просушують паперовим рушником. Загортаємо кожен шматок в рушник і відправляємо в холодильник ще на 12 годин.
3. Якщо серветки стають вологими, замінюйте їх на нові. Через зазначений час можна папір зняти. бастурма готовий!
4. Смачного!
Подібні рецепти
Апельсиновий пиріг (ніжний масляний бісквіт)
Рецепт бастурми з яловичини по-вірменськи для цінителів пікантною холодної закуски. Дивимося і записуємо рецепт вже зараз! опис приготування: Для приготування бастурми з яловичини по-вірменськи нам знадобиться яловича вирізка, пакетик солі і перцю, напівпакет хоп-сунелі, полпакетіка червоного ...
Бастурма з яловичини
думаю, бастурму пробували все, і я знаю мало людей, які мають щось проти цієї смачної і пікантною закуски! А я вам розповім, як зробити бастурму з яловичини самостійно! Це дуже просто! опис приготування: якщо придивитися, то стає зрозуміло, що це дуже простий рецепт бастурми з яловичини, і впо...
Бастурма по-вірменськи
Багато любителів м'ясних пряних закусок знають, що таке бастурма. Це в'ялена яловича вирізка, яка добре пресується і щедро присмачується приправами і сіллю для більш насиченого смаку. опис приготування: Щоб блюдо правильно вийшло, його слід сушити в провітрюваному місці два тижні. Таку закуску...
Бісквітний торт з коньяком
Я не можу себе зарахувати до аматоркам алкоголю. Особливо це стосується міцних напоїв. Однак у випічці вони виглядають шикарно! ось, як приготувати бісквітний торт з коньяком! опис приготування: Такий обладнаний тортик я готувала в цьому році на день народження близької подруги. Вона дуже люби...
Балик з індички
Зараз багато хто намагається робити домашні ковбасні вироби, всякого роду м'ясну нарізку. Люди примудряються навіть коптити м'ясо в домашніх умовах (без коптильні). Приготуємо будинку балик з індички. опис приготування: оскільки тканина, в яку загортається м'ясо, забарвлюється від спецій, то р...