Рецепт Бастурма з індички з коньяком

Рецепт Бастурма з індички з коньяком
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 19 г. 0 хв.
Этот простой рецепт бастурмы из индейки с коньяком стал уже классикой в узких кругах. перевірено: хто готував його хоч раз, вже до інших рецептами не вертався. Неймовірно смачно і дуже просто!

опис приготування:

Ділюся простим рецептом бастурми з індички з коньяком! швидко готується (в порівнянні з класичним варіантом в'ялення), але виходить неймовірно смачною! Чомусь віддалено схоже на копчену рибу високої проби, напевно, завдяки морської солі. Але закуска дійсно відмінна, спробуйте!

  • філе індички— 1 штука(велике)
  • коньяк— 25 мілілітрів
  • Вино червоне сухе— 20 мілілітрів
  • сіль морська— 0.5 склянки(крупного помелу)
  • спеції— 1 За смаком(я брала каррі, паприка, чорний і червоний перець, часниковий порошок — по 1 ст.л.)
Бастурма з індички з коньяком - фото крок 1 1. Змішаємо все спеції, крім солі, між собою. Додамо вино і коньяк, перемішаємо. Індичку щедро натираємо морською сіллю з усіх боків. Викладаємо в ємність з маринадом і обмазуємо їм з усіх боків. Закриваємо кришкою або харчовою плівкою. Відправляємо в холодильник.

Бастурма з індички з коньяком - фото крок 2 2. через 12 годин дістаємо м'ясо, нарізаємо потрібними порціями і просушують паперовим рушником. Загортаємо кожен шматок в рушник і відправляємо в холодильник ще на 12 годин.

Бастурма з індички з коньяком - фото крок 3 3. Якщо серветки стають вологими, замінюйте їх на нові. Через зазначений час можна папір зняти. бастурма готовий!

Бастурма з індички з коньяком - фото крок 4 4. Смачного!

Подібні рецепти

Бастурма з яловичини по-вірменськи

Апельсиновий пиріг (ніжний масляний бісквіт)

Рецепт бастурми з яловичини по-вірменськи для цінителів пікантною холодної закуски. Дивимося і записуємо рецепт вже зараз! опис приготування: Для приготування бастурми з яловичини по-вірменськи нам знадобиться яловича вирізка, пакетик солі і перцю, напівпакет хоп-сунелі, полпакетіка червоного ...

Бастурма з яловичини

Бастурма з яловичини

думаю, бастурму пробували все, і я знаю мало людей, які мають щось проти цієї смачної і пікантною закуски! А я вам розповім, як зробити бастурму з яловичини самостійно! Це дуже просто! опис приготування: якщо придивитися, то стає зрозуміло, що це дуже простий рецепт бастурми з яловичини, і впо...

Бастурма по-вірменськи

Бастурма по-вірменськи

Багато любителів м'ясних пряних закусок знають, що таке бастурма. Це в'ялена яловича вирізка, яка добре пресується і щедро присмачується приправами і сіллю для більш насиченого смаку. опис приготування: Щоб блюдо правильно вийшло, його слід сушити в провітрюваному місці два тижні. Таку закуску...

Бісквітний торт з коньяком

Бісквітний торт з коньяком

Я не можу себе зарахувати до аматоркам алкоголю. Особливо це стосується міцних напоїв. Однак у випічці вони виглядають шикарно! ось, як приготувати бісквітний торт з коньяком! опис приготування: Такий обладнаний тортик я готувала в цьому році на день народження близької подруги. Вона дуже люби...

Балик з індички

Балик з індички

Зараз багато хто намагається робити домашні ковбасні вироби, всякого роду м'ясну нарізку. Люди примудряються навіть коптити м'ясо в домашніх умовах (без коптильні). Приготуємо будинку балик з індички. опис приготування: оскільки тканина, в яку загортається м'ясо, забарвлюється від спецій, то р...