Рецепт Ботвінья з огірками

Рецепт Ботвінья з огірками
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування Ботвинов з щавлю, свіжих огірків, зелений, гірчиці і квасу.

опис приготування:

Для приготування ботвіньі найкраще брати кислий квас. До Ботвінов добре подати по одній лід.

приготування:

Перебрати і промити щавель під холодною водою. Відварити щавель у власному соку, дати охолонути і протерти через сито. Обрізати шкірку у огірків, нарізати скибочками. Подрібнити зелену цибулю (або кріп), додати сіль, цукор і розтерти з гірчицею. Викласти всі інгредієнти в каструлю і додати квас. Подавати ботвінью охолодженої.


  • щавлю— 600 грам
  • свіжих огірків— 6 штук
  • Зелена цибуля— За смаком
  • кріп— За смаком
  • гірчиці— 1/2 чайних ложки(або 1 чайная ложка хрена)
  • сіль і цукор— За смаком
  • квасу— 1,5 L
Для приготування ботвіньі найкраще брати кислий квас. До Ботвінов добре подати по одній лід.

приготування:

Перебрати і промити щавель під холодною водою. Відварити щавель у власному соку, дати охолонути і протерти через сито. Обрізати шкірку у огірків, нарізати скибочками. Подрібнити зелену цибулю (або кріп), додати сіль, цукор і розтерти з гірчицею. Викласти всі інгредієнти в каструлю і додати квас. Подавати ботвінью охолодженої.


Подібні рецепти

Ботвінья (борщ з бадиллям)

Повидло з груш з лимоном

Є кілька рецептів приготування борщу з буряка, але сьогодні я розповім вам, як приготувати холодник (борщ з бадиллям) з svekloм. Борщ виходить дуже смачним і в той же час незвичайним. опис приготування: Приготування ботвіньі за цим рецептом не складе труднощів і не займе у вас багато часу. Гол...

Ботвінья по старорусскому рецептом

Ботвінья по старорусскому рецептом

Ботвінья - старовинне блюдо російської кухні з різною бадиллям (молоде листя) на кислом квасе. Кожна господиня готувала ботвінью за своїм рецептом. Для святкового варіанту додавали рибу і м'ясо раків. опис приготування: Цей холодний суп готується на основі бадилля - будь-яких їстівних листя: м...

Ботвінья традиційна з рибою

Ботвінья традиційна з рибою

Ботвінья традиційна з рибою — освіжаюче блюдо російської кухні з бадилля, тобто. їстівної трави. Хороша ботвінья в спеку. Подається вона з рибою — свіжої, солоної, відвареної. За основу візьмемо квас. опис приготування: Як приготувати холодник традиційну з рибою? 1. бадилля промити, відокремит...

Ботвінья традиційна

Ботвінья традиційна

Рецепт приготування російської холодної супу на основі бурякової гички з рибою. опис приготування: Ботвінья - традиційний російський холодний суп з хлібного квасу, відвару бурякової гички і червоної риби. Ботвінья подавалася з дрібно посічений льодом в окремій чаші. Ботвінья відмінно освіжає в...

Ботвінья

Ботвінья

Незвичайний рецепт рибного страви зі шпинатом і лимоном опис приготування: Рибу слід ретельно обшпарити і промити, а потім укласти в каструлю в один ряд, додавши ріпчасту цибулю і петрушку. Потім все заливається окропом, солиться і вариться на слабкому вогні при слабкому кипінні до стану готов...