Рецепт Ботвінья традиційна з рибою

Рецепт Ботвінья традиційна з рибою
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ботвінья традиційна з рибою — освіжаюче блюдо російської кухні з бадилля, тобто. їстівної трави. Хороша ботвінья в спеку. Подається вона з рибою — свіжої, солоної, відвареної. За основу візьмемо квас.

опис приготування:

Як приготувати холодник традиційну з рибою?

1. бадилля промити, відокремити від коріння, відварити окремо до м'якості.

2. Щавель промийте та відваріть, буде достатньо 2-3 хвилин.

3. кропиву промийте, обдайте окропом.

4. викладіть бадилля, щавель і кропиву в друшляк, нехай стече вода.

5. Подрібніть зелень і зелену цибулю, викладіть в миску або каструлю.

6. огірки промийте, наріжте і також додайте в каструлю.

7. Додайте до зелені і огірків солі і розітріть дерев'яною ложкою.

8. У мисочці розітріть гірчицю, хрін, цукор, додайте до овочів і зелені. Залейте квасом, перемішайте і поставте в холодильник на час, поки будете готувати рибу.

9. Рибу відварити в підсоленій воді до готовності з кропом, лавровим листом, чорним перцем горошком.

Подавайте до традиційної Ботвінов з рибою колотий лід, рибу або раків, хліб, сметану. Усе — на окремих тарілках.

Ботвінья традиційна з рибою готова!

Смачного!

  • хлібний квас— 1,25 L
  • Червона риба— 500 грам
  • Молода буряк з бадиллям— 3 штуки
  • варена щавель— 1 Склянка
  • варена кропива— 1 Склянка(або шпинат)
  • Зелена цибуля, пучок— 1 штука
  • огірок— 1-2 штук
  • хрін— 1 Ст. ложка
  • кріп— За смаком
  • гірчичний— За смаком
  • цукор— За смаком
  • сіль— За смаком
  • Лавровий лист— 1-2 штук
  • Перець чорний горошком— 3-4 штук
Як приготувати холодник традиційну з рибою?

1. бадилля промити, відокремити від коріння, відварити окремо до м'якості.

2. Щавель промийте та відваріть, буде достатньо 2-3 хвилин.

3. кропиву промийте, обдайте окропом.

4. викладіть бадилля, щавель і кропиву в друшляк, нехай стече вода.

5. Подрібніть зелень і зелену цибулю, викладіть в миску або каструлю.

6. огірки промийте, наріжте і також додайте в каструлю.

7. Додайте до зелені і огірків солі і розітріть дерев'яною ложкою.

8. У мисочці розітріть гірчицю, хрін, цукор, додайте до овочів і зелені. Залейте квасом, перемішайте і поставте в холодильник на час, поки будете готувати рибу.

9. Рибу відварити в підсоленій воді до готовності з кропом, лавровим листом, чорним перцем горошком.

Подавайте до традиційної Ботвінов з рибою колотий лід, рибу або раків, хліб, сметану. Усе — на окремих тарілках.

Ботвінья традиційна з рибою готова!

Смачного!

Подібні рецепти

Ботвінья традиційна

Ботвінья (борщ з бадиллям)

Рецепт приготування російської холодної супу на основі бурякової гички з рибою. опис приготування: Ботвінья - традиційний російський холодний суп з хлібного квасу, відвару бурякової гички і червоної риби. Ботвінья подавалася з дрібно посічений льодом в окремій чаші. Ботвінья відмінно освіжає в...

Ботвінья (борщ з бадиллям)

Ботвінья (борщ з бадиллям)

Є кілька рецептів приготування борщу з буряка, але сьогодні я розповім вам, як приготувати холодник (борщ з бадиллям) з svekloм. Борщ виходить дуже смачним і в той же час незвичайним. опис приготування: Приготування ботвіньі за цим рецептом не складе труднощів і не займе у вас багато часу. Гол...

Ботвінья по старорусскому рецептом

Ботвінья по старорусскому рецептом

Ботвінья - старовинне блюдо російської кухні з різною бадиллям (молоде листя) на кислом квасе. Кожна господиня готувала ботвінью за своїм рецептом. Для святкового варіанту додавали рибу і м'ясо раків. опис приготування: Цей холодний суп готується на основі бадилля - будь-яких їстівних листя: м...

Ботвінья

Ботвінья

Незвичайний рецепт рибного страви зі шпинатом і лимоном опис приготування: Рибу слід ретельно обшпарити і промити, а потім укласти в каструлю в один ряд, додавши ріпчасту цибулю і петрушку. Потім все заливається окропом, солиться і вариться на слабкому вогні при слабкому кипінні до стану готов...

Ботвінья з огірками

Ботвінья з огірками

Рецепт приготування Ботвинов з щавлю, свіжих огірків, зелений, гірчиці і квасу. опис приготування: Для приготування ботвіньі найкраще брати кислий квас. До Ботвінов добре подати по одній лід. приготування: Перебрати і промити щавель під холодною водою. Відварити щавель у власному соку, дати ох...