Рецепт Ботвінья традиційна з рибою
Ботвінья традиційна з рибою — освіжаюче блюдо російської кухні з бадилля, тобто. їстівної трави. Хороша ботвінья в спеку. Подається вона з рибою — свіжої, солоної, відвареної. За основу візьмемо квас.
опис приготування:
Як приготувати холодник традиційну з рибою?
1. бадилля промити, відокремити від коріння, відварити окремо до м'якості.
2. Щавель промийте та відваріть, буде достатньо 2-3 хвилин.
3. кропиву промийте, обдайте окропом.
4. викладіть бадилля, щавель і кропиву в друшляк, нехай стече вода.
5. Подрібніть зелень і зелену цибулю, викладіть в миску або каструлю.
6. огірки промийте, наріжте і також додайте в каструлю.
7. Додайте до зелені і огірків солі і розітріть дерев'яною ложкою.
8. У мисочці розітріть гірчицю, хрін, цукор, додайте до овочів і зелені. Залейте квасом, перемішайте і поставте в холодильник на час, поки будете готувати рибу.
9. Рибу відварити в підсоленій воді до готовності з кропом, лавровим листом, чорним перцем горошком.
Подавайте до традиційної Ботвінов з рибою колотий лід, рибу або раків, хліб, сметану. Усе — на окремих тарілках.
Ботвінья традиційна з рибою готова!
Смачного!
- хлібний квас— 1,25 L
- Червона риба— 500 грам
- Молода буряк з бадиллям— 3 штуки
- варена щавель— 1 Склянка
- варена кропива— 1 Склянка(або шпинат)
- Зелена цибуля, пучок— 1 штука
- огірок— 1-2 штук
- хрін— 1 Ст. ложка
- кріп— За смаком
- гірчичний— За смаком
- цукор— За смаком
- сіль— За смаком
- Лавровий лист— 1-2 штук
- Перець чорний горошком— 3-4 штук
1. бадилля промити, відокремити від коріння, відварити окремо до м'якості.
2. Щавель промийте та відваріть, буде достатньо 2-3 хвилин.
3. кропиву промийте, обдайте окропом.
4. викладіть бадилля, щавель і кропиву в друшляк, нехай стече вода.
5. Подрібніть зелень і зелену цибулю, викладіть в миску або каструлю.
6. огірки промийте, наріжте і також додайте в каструлю.
7. Додайте до зелені і огірків солі і розітріть дерев'яною ложкою.
8. У мисочці розітріть гірчицю, хрін, цукор, додайте до овочів і зелені. Залейте квасом, перемішайте і поставте в холодильник на час, поки будете готувати рибу.
9. Рибу відварити в підсоленій воді до готовності з кропом, лавровим листом, чорним перцем горошком.
Подавайте до традиційної Ботвінов з рибою колотий лід, рибу або раків, хліб, сметану. Усе — на окремих тарілках.
Ботвінья традиційна з рибою готова!
Смачного!
Подібні рецепти
Ботвінья (борщ з бадиллям)
Рецепт приготування російської холодної супу на основі бурякової гички з рибою. опис приготування: Ботвінья - традиційний російський холодний суп з хлібного квасу, відвару бурякової гички і червоної риби. Ботвінья подавалася з дрібно посічений льодом в окремій чаші. Ботвінья відмінно освіжає в...
Ботвінья (борщ з бадиллям)
Є кілька рецептів приготування борщу з буряка, але сьогодні я розповім вам, як приготувати холодник (борщ з бадиллям) з svekloм. Борщ виходить дуже смачним і в той же час незвичайним. опис приготування: Приготування ботвіньі за цим рецептом не складе труднощів і не займе у вас багато часу. Гол...
Ботвінья по старорусскому рецептом
Ботвінья - старовинне блюдо російської кухні з різною бадиллям (молоде листя) на кислом квасе. Кожна господиня готувала ботвінью за своїм рецептом. Для святкового варіанту додавали рибу і м'ясо раків. опис приготування: Цей холодний суп готується на основі бадилля - будь-яких їстівних листя: м...
Ботвінья
Незвичайний рецепт рибного страви зі шпинатом і лимоном опис приготування: Рибу слід ретельно обшпарити і промити, а потім укласти в каструлю в один ряд, додавши ріпчасту цибулю і петрушку. Потім все заливається окропом, солиться і вариться на слабкому вогні при слабкому кипінні до стану готов...
Ботвінья з огірками
Рецепт приготування Ботвинов з щавлю, свіжих огірків, зелений, гірчиці і квасу. опис приготування: Для приготування ботвіньі найкраще брати кислий квас. До Ботвінов добре подати по одній лід. приготування: Перебрати і промити щавель під холодною водою. Відварити щавель у власному соку, дати ох...